Donna30
Zaciekawiona BB
Asia możliwe że nie moge sie tu zaklimatyzować dlatego że nie mam znajomych, z pracą cieżko w tych stronach i nie znam języka na tyle aby sie swobodnie komunikować...i podejrzewam ze dlatego jest mi tu cieżko.....w Polsce mam wszystko gdzie nie pójde sie dogadam, znajomych ...tutaj jestem sama jak palec jedynie z mężem który pracuje cały dzien.....Ale mężczyzni to wogóle inny swiat niz my kobietki.....Z moim mężem niepogadam np o tym o czym mogłabym pogadac z koleżanką...Jeszcze wierze w to że jak przyjdzie dzidzia na swiat to wszystko zmieni i znajde jakas koleżanke tez mamusie z która bede mogła plotkowac na placu zabaw hehe lub na specerach z wózkami hehehe.......A mój mąż zostaje w Anglii, wytłumaczylam mu ze lepiej bede sie w Polsce czuła jak bede miala blisko opieke zdrowotna i zero stresu w rozmowie bo w języku polskim...nio i oczywiscie znajomych....Jadę z mężem na swieta do Polski ale on na początku stycznia wraca sam.....Cięzko nam bedzie bez siebie to prawda ale tutaj dla nas najwazniejsze jest dziecko i moj komfort psychiczny w ciaży....