Hej dziewczyny:-)
Naprawdę współczuję Wam tego "męczenia się" z angielskimi lekarzami:-( Ja sama mieszkałam w Anglii 3 lata i wiem z doświadczenia jak to wygląda. Koleżanka była chora a, że nie znała języka ja służyłam jako tłumacz, W skrócie pisząc tak ją leczyli, że po tygodniu wylądowała w szpitalu z anginą ropną (bo dusiła się i nie mogła nic jeść
). Także na prawdę współczuję.
Serdecznie witam kolejne sierpniowe mamusie :-)
Gorgusia wydaje mi się, że może być taki objaw. Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam. A jak już poczułam papierosa (niestety mój P pali) to była masakra.
Afja-Anetka też tak mam
Dosłownie odpływam wieczorami. Ja się śmieję, że mogliby mnie wynieść z łóżkiem a ja bym nawet nie poczuła
Jjm86 nie martw się. Pewnie ciąża jest młodsza niż się wydaje ale dobrze, że następną wizytę masz tak szybciutko
Widać, że lekarza masz naprawdę fajnego. :-)Współczuję tych mdłości.:-(
Ojaka gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka.:-)
Edys nie martw się kochana będzie dobrze zobaczysz.
Natkusia naprawdę nieciekawie masz z szefową
ale nie denerwuj się, Najważniejsza jesteś teraz Ty i dzidzia.
Fiufiu daj znać kochana jak tam się czujesz.:-)
A ja ostatnio nie mogę usiedzieć w spokoju. Wizytę mam dopiero w poniedziałek i strasznie się denerwuję czy będzie ok. Moja mała daje ostatnio popalić więc jak tylko przychodzi wieczór nie ma mnie w ciągu minuty
, O ciąży mam zamiar powiedzieć rodzince na Wigilię (taki mały prezent);-). Tak zastanawiałam się ostatnio nad tym czy chciałabym chłopca czy dziewczynkę. Wiadomo, że co będzie to będzie ale jakoś marzy mi się druga dziewczynka
Mój marzy o chłopcu.
Dobra kochane lecę robić obiadek ale postaram się wpaść wieczorkiem na chwilę.:-*