reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Sierpniowa właśnie też to zauważyłam :)

Jeju dziewczyny, jak mi się dziś dłuży... Mój mąż wraca dopiero rano, a my z Agatką same.

JoannaUK dzięki za info. Ja raczej już nie mam złudzeń bo widziałam nieruchome dziecko o wymiarze 3 cm a powinno mieć juz 5. Owszem póki co czekam na poronienie a jak się nie wydarzy to we wtorek ponownie idę do lekarza po skierowanie do szpitala. Od kilku dni mnie bardzo boli w krzyżu a dziś i brzuch bolał na okres. Na razie nie mam plamień oprócz jednego incydentu przedwczoraj wieczorem. Póki co czekam...

Aza - to czekanie jest najgorsze.... znam ten ból.... czekałam 10 dni aż się zaczęło.... potem jeden wielki ból i rozpacz....
ale może jest jeszcze iskierka nadziei?????? tak bym chciała, żeby to była zwykła pomyłka....

a mi znowu niedobrze, mdli mnie po budyniu..... nie podoba mi się ten 14 tydzień
Sierpniowa - ja słyszałam po raz pierwszy serduszko na wizycie w 9 czy 10 tygodniu... potem na genetycznych 2 razy mi włączył....:-)

Asiołek - o taaak , ja mam ciążowy paraliż decyzyjny :) i ogólne najprościej mówiąc problemy z myśleniem czasem ;-)

Sierpniowa - ja też na ostatnim usg słyszałam serduch :)

heeej sierpnióweczkio
ojj dawno na tym ogólnym wątku nie pisałam :-( ale podczytuję ile się da.. moja ala ząbkuje więc ciężko teraz.. mi się caly czas chce spać więc z mężem zmieniamy się ile się da ;-) strasznie boję się iść na genetyczne po tych informacjach które pisałyście :-( i jakoś ogólnie doła załapałam.. wizyte mam 10.02 i już przebieram nóżkami :-) mam straszne bóle brzucha :-(
ale ogólnie jestem przeszczęśliwa że kolejna niunia mała w drodze do nas jest :-)

o boshe myślałam że to tylko ja mam tak ciężko teraz z myśleniem.. normalnie jakbym 4 lata miała czasami się zachowuje :szok: najprostsze rzeczy nagle są takie ciężkie :szok::-D

buziaki laseczki i miłego wieczorka! :-)

reklama
Caroline zastanawialam sie gdzie sie podziewasz. Ty chyba masz małego brzdaca tak jak ja? Jest ci ciężko? Ja powoli nie daje rady z moim. Zakupy z nim albo noszenie po schodach wykanczają. Może też z tego powodu łapie jakąś depresję :/

Cwikla ciesze się że wszystko jest w porządku ;)

Dużo piszecie o sluzach, ja z kolei mam bardzo obfity ale przezroczysty. Nieraz takie długie jakby gile są. To normalne? Bo nie pamiętam żebym z synkiem takie coś miała.

Do góry