reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Pandorka kochana....napewno nic ci to mówic nie bedzie bo mieszkam na totalnym zadupiu ....za przeproszeniem(ale juz nie bawem wyprowadzka)ale jak skojarzysz to ok....jestem z Suffolk, Mildenhall.... Pandorka i włsnie myslimy nad przeprowadzeniem sie w twoje strony....Albo do Hull

reklama
Jeju dziewczyny.. ja mam straszne smaki :szok: właśnie robię sobie frytki z łososiem :-D ta ciąża chce mnie wykończyć ;-)

ULIKA współczuje mdłości ja na razie chwalę się brakiem.. na razie ;-) podobno każda ciąża jest inna i w moim przypadku na chwilę obecną tak wygląda :-) damy radę, to tylko 9 mscy :-D

witaj BAFINKA :-) uwierz w swoje szczęście! ;-) gratuluję!

DONNA najważniejsze, że będziecie szczęśliwi :-) to dla dziecka jest najważniejsze.

PANDORKA to sporo chorowałaś i faktycznie wystarczy.. chorobo a sio!

CWIKLA ja biorę tylko kw. foliowy i 2x2tab Luteiny dziennie. Witaminy zacznę brać później tak jak w pierwszej ciąży :-)

nam udało się w drugim cyklu, tak samo jak z Michałem :-) i dziękuję Bogu, że to był tylko drugi cykl..

Idę jeść :-D

Cześć Dziewczyny :-) ja dziś cały dzień wsłu****ę się w swój organizm, wydaje mi się że mam podobne objawy jak ostatnio... upławy, lekkie kłucie w podbrzuszu, gazy :zawstydzona/y:, drętwienie rąk i nóg, zaburzenia równowagi..

Chciałabym już wiedzieć tym bardziej że tym razem chyba będą mi zakładać pessar...

Ostatnia edycja:
Witaj Bafinka! :-)

Fiuufiuu to teraz ochłoń i ciesz się ciążą. :tak:

Ja biorę kwas foliowy i jodid. Po następnej wizycie zacznę brać komplet witamin.
Dobranoc. :-)

Donnaoczywiscie ze wiem gdzie jest Suffolk.

Laski ja biore zestaw witamin Pregnacare+ wit d3

Dzis wrocilam do zywych. Jutro na reszcie synek do szkoly a my poszalejemy pkolakami w parku ;)

Witam się z rana :-)

MARTULA no jestem ciekawa.. ale jak czujesz to pewnie tak będzie :tak: od razu jak zrobisz test daj znam znać ;-)

MADUNIA CWIKLA na co bierzecie jodid?

OJAKA jak tam wizyta?

My już po śniadaniu.. zaraz zbieramy się z Michaśkiem na spacer połączony z zakupami :-)

reklama
Cześć dziewczyny! Nieśmiało zapytuję, czy i ja mogę dołączyć :-)? Wychodzi na to, że 10 sierpnia ponownie zostanę mamusią :-). Mam już półtorarocznego synka Michasia i dwa poronienia za sobą... Mam nadzieję, że tym razem się uda!

Do góry