reklama
ojaka
Fanka BB :)
Witam witam weekend mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia.Zaraz się za to wezmę Ja niestety kolejny weekend pracujący.. W piątek zrobiłam tą betę,wyniki miałam dopiero w sobotę wieczorem 15469. Dziś jadę na USG, a potem z synkiem do lekarza. Witam nowe Sierpnióweczki, niestety przez pracę i dom nie jestem na bieżąco,musicie mi wybaczyć
Witam się porannie :-)
MONIA pewnie, że przyjmiemy ;-) tak jak EDYS napisała.. kilka stron wcześniej jest napisane jak dodaje się suwaczek :-) jak będziesz miała problemy to pisz.
EDYS ja mam za równo tydzień wizytę a ten czas się dłuży masakrycznie będzie dobrze na pewno
dziewczyny.. DOXA81, jedna z nas napisała mi, że niestety wyszła ze szpitala ale bez fasoleczki :-(
OJAKA beta piękna!! No i trzymam &&&&&&&& za wizytę!! :*
MONIA pewnie, że przyjmiemy ;-) tak jak EDYS napisała.. kilka stron wcześniej jest napisane jak dodaje się suwaczek :-) jak będziesz miała problemy to pisz.
EDYS ja mam za równo tydzień wizytę a ten czas się dłuży masakrycznie będzie dobrze na pewno
dziewczyny.. DOXA81, jedna z nas napisała mi, że niestety wyszła ze szpitala ale bez fasoleczki :-(
OJAKA beta piękna!! No i trzymam &&&&&&&& za wizytę!! :*
Ulika
Witajcie Kochane! Od półtora tygodnia też cieszę się że zostanę mamą-sierpnióweczką więc jeśli mnie przygarniecie to chętnie się do Was dołączę. Termin jaki sama sobie wyliczyłam to 06.08.14 ale czekam na termin pierwszej wizyty wyznaczonej na przyszły poniedziałek i dopiero wtedy dowiem się czegoś więcej
monia456
Edys Natkusia dzięki kochane mam nadzieję, że się udało.:-)
Ulik ja również mam wizytę w przyszły poniedziałek
To tak w skrócie opowiem o sobie, Mam 28 lat i jestem mamą 15 miesięcznej Sabinki, Troszkę się stresuję bo już w maju miała być fasolka. Niestety doszło do poronienia w 6 tygodniu:-(.
Ulik ja również mam wizytę w przyszły poniedziałek
To tak w skrócie opowiem o sobie, Mam 28 lat i jestem mamą 15 miesięcznej Sabinki, Troszkę się stresuję bo już w maju miała być fasolka. Niestety doszło do poronienia w 6 tygodniu:-(.
Witajcie. Weekend,weekend i po weekendzie Dziś od 10 do pracuję. Jutro o 13.40 mam wizytę.... powoli się stresuję, ale mam tak zajęty dzień,że szybko zleci.
Objawów nadal żadnych nie mam....poza osłabieniem i jakimś takim błogim spokojem.... flegmatyczna się przez to robię
Witam nowe Sierpniówki! Miłego dnia!
Objawów nadal żadnych nie mam....poza osłabieniem i jakimś takim błogim spokojem.... flegmatyczna się przez to robię
Witam nowe Sierpniówki! Miłego dnia!
reklama
ULIKA MONIA też mam wizytę w poniedziałek :-)
MONIA piękne suwaczki - udało Ci się ;-) myśl Kochana pozytywnie! Teraz na pewno będzie dobrze :*
OJAKA Ty leniusz.. leć na wizytę zobaczyć Maleństwo! czekamy na wieści
GORGUSIA nie stresuj się :* ciesz się, że jest bezobjawowo
ja dzisiaj też coś mam lenia.. chyba przez pogodę dzisiaj robię na obiad ryż z jabłkiem, cukrem i cynamonem :-)
MONIA piękne suwaczki - udało Ci się ;-) myśl Kochana pozytywnie! Teraz na pewno będzie dobrze :*
OJAKA Ty leniusz.. leć na wizytę zobaczyć Maleństwo! czekamy na wieści
GORGUSIA nie stresuj się :* ciesz się, że jest bezobjawowo
ja dzisiaj też coś mam lenia.. chyba przez pogodę dzisiaj robię na obiad ryż z jabłkiem, cukrem i cynamonem :-)