reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam witam:) weekend mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia.Zaraz się za to wezmę:) Ja niestety kolejny weekend pracujący.. W piątek zrobiłam tą betę,wyniki miałam dopiero w sobotę wieczorem 15469. Dziś jadę na USG, a potem z synkiem do lekarza. Witam nowe Sierpnióweczki, niestety przez pracę i dom nie jestem na bieżąco,musicie mi wybaczyć:)

Witam się porannie :-)

MONIA pewnie, że przyjmiemy ;-) tak jak EDYS napisała.. kilka stron wcześniej jest napisane jak dodaje się suwaczek :-) jak będziesz miała problemy to pisz.

EDYS ja mam za równo tydzień wizytę a ten czas się dłuży masakrycznie :sorry2: będzie dobrze na pewno :tak:

dziewczyny.. DOXA81, jedna z nas napisała mi, że niestety wyszła ze szpitala ale bez fasoleczki :-(

OJAKA beta piękna!! No i trzymam &&&&&&&& za wizytę!! :*

Witajcie Kochane! Od półtora tygodnia też cieszę się że zostanę mamą-sierpnióweczką :) więc jeśli mnie przygarniecie to chętnie się do Was dołączę. :happy2: Termin jaki sama sobie wyliczyłam to 06.08.14 ale czekam na termin pierwszej wizyty wyznaczonej na przyszły poniedziałek i dopiero wtedy dowiem się czegoś więcej :)

Edys Natkusia dzięki kochane mam nadzieję, że się udało.:-)
Ulik ja również mam wizytę w przyszły poniedziałek:tak:
To tak w skrócie opowiem o sobie, Mam 28 lat i jestem mamą 15 miesięcznej Sabinki, Troszkę się stresuję bo już w maju miała być fasolka. Niestety doszło do poronienia w 6 tygodniu:-(.

Ja mam strasznego lenia od rana,nawet na to usg nie mam siły jechać:(

Zaraz trzeba się ogarnąć i jechać, a tu paskudna pogoda. Nie cierpię ani jesieni ani zimy,ciepłolubna jestem:)

Witajcie. Weekend,weekend i po weekendzie :) Dziś od 10 do pracuję. Jutro o 13.40 mam wizytę.... powoli się stresuję, ale mam tak zajęty dzień,że szybko zleci.
Objawów nadal żadnych nie mam....poza osłabieniem i jakimś takim błogim spokojem.... flegmatyczna się przez to robię ;)

Witam nowe Sierpniówki! Miłego dnia!

reklama
ULIKA MONIA też mam wizytę w poniedziałek :-)

MONIA piękne suwaczki - udało Ci się ;-) myśl Kochana pozytywnie! Teraz na pewno będzie dobrze :*

OJAKA Ty leniusz.. leć na wizytę zobaczyć Maleństwo! :-D czekamy na wieści :tak:

GORGUSIA nie stresuj się :* ciesz się, że jest bezobjawowo :tak:

ja dzisiaj też coś mam lenia.. chyba przez pogodę :dry: dzisiaj robię na obiad ryż z jabłkiem, cukrem i cynamonem :-)

Do góry