reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja również wam współczuje kobietki ;( ale takie życie... niestety.

Też chciałabym już zacząc wszystko kompletowac (nie mogę sie juz doczekac hihi ;) ) ale czekam az poznam płeć mojego aniołka i wtedy zaczę :p. A wy w którym tygodniu dziewczyny poznałyście płeć?

reklama
Witam się z rana :-)

ja chyba dzisiaj zwariuje.. mój syn przechodzi samego siebie :eek: jakiś bunt.. wszystko na nie, piski, wrzaski.. i jeszcze od rana podbrzusze pobolewa.. :confused2:

MAĆKU nie nie.. to nie było zwrócone do Ciebie ;-) taki mój monolog.. do siebie. Bo na początku nie rozumiałam tej koleżanki, wręcz zaczęłam ją oceniać :zawstydzona/y: ale nie można mimo wszystko..

MADISON super, że czujesz się lepiej :-)

BARBARKA taaa zabobonów jest pełno dotyczących ciąży.. niewarto w nie wierzyć bo człowiek by zwariował ;-)

MARTUŚKA w pierwszej ciąży poznałam płeć na prenatalnych w 13tc :-) teraz na tym samym badaniu, ta sama lekarka oceniła, że będzie dziewczynka ale oczywiście czekamy na potwierdzenie :tak:

Ja mam nadzieje ze uda mi sie poznac plec jutro na usg, jesli nie to bede miala kolejne za 4 tygodnie i wtedy mam nadzieje ze uda mi sie juz na 100% poznac plec. Zakupy i tak juz zaczelam robic bo jednak podwojne wydatki mam ;-)

Ja ide 6 lutego do gin i powiem jej ze ma tam pozagladac bo chcialabym wiedziec, moze sie uda. Te prenatralne chyba mnie najbardziej stresuja. Ale jestem dobrej mysli!

U mnie po genetycznym nie wiadomo jaka płeć , lekarz nie mógł się zdecydować :) , najwcześniej pewnie na połówkowym się dowiem , chyba że na zwykłym usg coś będzie widać , nie powiem ciekawość mnie zżera , poza tym poszłabym już na zakupy :)

Barbarka - dzielny synek i dzielna mama :) , z czasem będziesz coraz rzadziej dzwonić :)

miłego dnia :)

Ja wczoraj oficjalnie musialam list wystosowac do pracodawcy kiedy odchodze i kiedy wracam, oczywiscie zrobilam mala klauzulke ze jesli cos sie zmieni to ich poinformuje wiec na chwile obecna pracuje do 29 maja od 30maja do 29 czerwca mam urlop a od 30 czerwca zaczynam maciezynski i wracam do pracy marzec/kwiecien 2015 na 25-30h w tygodniu.

Domi to jeszcze troche sie pomeczysz. Ja ide za tydzien poniewaz u mnie w pracy zbytnio nie ma warunkow do pracy kobiet w ciazy (pracuje w markecie). Zawsze trzeba cos dzwigac a na dodatek mam cos cukier wysoki, prawie przy maksie, do tego cisnienie wysokie ;/ z jednej strony sie ciesze, odpoczne sobie bo juz jestem zmeczona ta praca.

reklama
Do góry