reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Ale miałam noc.. maż w pracy a mój pierworodny po północy obudził się z taki płaczem, że nie dał się dotknąć :szok: wył na cały dom.. na szczęście wypił syrop przeciwbólowy i poszedł spać.. Te jego zęby mnie wykończą :confused:

PANDORKA jak sobie radziłaś z dziećmi z roczną różnicą? Idzie przeżyć czy masakra? :-D

KLAUDIA współczuje mdłości.. <tulę> :*

MADUNIA ja mam to samo.. :-D jak mnie weźmie to latam energicznie, że aż strach

MEXI witamy Kochana :-) i gratuluję!!

AFJA ja w pierwszej ciąży już miałam takie mdłości, że lodówki nie mogłam otworzyć :sorry2: może teraz będzie lepiej?

A mnie coś opuściły dolegliwości ciążowe :-) tylko nie wiem czy mam się cieszyć czy zacząć się martwić :sorry2:

Cześć Dziewczyny!

Pandorka
życzę tym razem 'bez mdłościowych' 9 mc ;)

Natkusia oj ciesz się może to będzie bezproblemowa ciąża :)

U Nas noc bez pobudek - o dziwo, bo tak to zawsze dwie pobudki na zmianę pieluszki i na przytulenie....
Oj boję się, że przez te pobudki będę mało wypoczęta... ;(

Pozdrawiamy

Ja zaczynam ciaze antybiotykiem, jak go dostawalam nie mialam pojecia o ciazy:no: Ale ponoc penicylina jest bezpieczna w ciazy...
Moje corki znow chorobsko z przedszkola przyniosly tyle, ze tym razem mnie tez zmoglo. Siadlo nam na wszystko doslownie: zatoki, krtan, pluca - masakra. Nie spie juz z tydzien, a oczy ok kaszlu mam czerwone, troche sie martwie czy wszystko z fasolka ok :-(

Hej dziewczyny. Dzieki za powitanie :). JUTKA ale numer :cool:. Nie wiedzialam ze Ty tez na sierpien. Super

Najgorszy czas byl pomiedzy 6, a 12 miesiacem zycia Tosi (tej mlodszej) byla bardzo wymagajaca. No ale mam super meza i pomagal i pomaga jak tylko moze.

AFJA u nas na szczęście Michał już od strasznie dawna przesypia całe nocy :tak: za to w dzień potrafi mnie wymęczyć :-D oby Adaś też zaczął przesypiać..

JUTKA o kurcze.. to nieciekawie :dry: zdrówka dla Was :* a przede wszystkim Ty się kuruj!

MEXI JUTKA widziecie jaki ten świat mały :-D fajnie, że znowu spotykacie się na wątku ciążowym :-)

PANDORKA no to dobrze :tak: taki mążto Skarb! Teraz przy Maleństwie będą pomagać Ci również dzieci ;-)

witam,jestem tu nowa:) jestem zapisana na innym forum lecz tam cisza. A więc prawdopodobnie jestem w drugiej ciąży, test wyszedł mi pozytywnie, lecz kreseczka bardzo blada, jutro powtórzę z porannego moczu:-). Jeżeli okaże się że jestem w upragnionej ciąży to termin wyliczony z ost @ mam na 15 sierpnia. Mam już 4,5 letniego synka Filipka. Z nim w ciąży nie miałam żadnych oznak ciąży jedynie brak @.O tą ciążę staramy się z mężem ok roku.

Witam, coś nie mogę nic zamieścić na forum, pewnie dlatego,że jestem "nowa":) Tak jak pisałam wcześniej, test pozytywny z bladą kreską, termin z ost miesiączki mam na 15 sierpnia.

reklama
gosia871 hej hej, u mnie 14 sierpnia ;) bliziutko

Ja już po sobie zaczynam widzieć, że ciąża, tak wiecie promienieje... ;) Chłopak jak nic :p

a może jednak dziewczynka.... jeszcze 15 tyg. i się dowiemy ;)

Ciekawe jesteście płci?

Do góry