reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dziękuję Aneta za ciepłe przyjęcie mnie do grona Sierpniówek 2014:-) A więc zacznę jeszcze raz, jestem mamą 4,5 letniego synka Filipka. O tą ciążę staraliśmy się z mężem prawie rok więc bardzo się cieszymy. Jutro chcę powtórzyć jeszcze raz test z porannego moczu więc jeszcze tak na 100 % się nie cieszę bo różnie bywa a test może się mylić tak jak koleżance na innym forum, więc czekam cierpliwie do jutra i jak będę coś wiedzieć to napiszę.

reklama
Hejka :-)

Ja dzisiaj byłam na długim spacerze, aż lepiej mi się zrobiło :-) ogólnie się coś za dobrze czuję ;-)

GOSIA witaj witaj :-) gratuluję II kreseczek i trzymam &&&&&&&&& za jutrzejszą powtórkę :tak:

AFJA myślisz, że będzie drugi chłopak? Ja mam odwrotną ciąże niż z Michałem.. czyżby dziewczynka? :-D

MARTULA &&&& za pozytywny test i oczywiście czekamy tu na Ciebie :tak::-)

Cześć. :-)

Witajcie Mexi i Gosia871! :tak:

Ja dalej mam pełne baterie, ciekawe na jak długo starczą... ;-)

Niestety ja nie promienieję, wyglądam raczej jak nastolatka z burzą hormonalną, więc może szykuje się dziewczynka? :-p

Nic, koniec dnia i trzeba w końcu przyłożyć głowę do poduszki.

Dobranoc. :-)

natkusia dziękuję..
ale nie wiem czy nie zapeszam.. zobaczymy, jestem dobrej myśli :tak:
poszłabym zrobić betę, ale mieszkam w małej mieścinie i zaraz by się wszystko rozniosło, a ja nie chcę.. zdecydowaliśmy z mężem że następną ciążę będziemy ukrywać tak długo jak się da.. jesteśmy pełni obaw..

Natkusia jakieś przeczucie, że chłopak... wiadomo oby zdrowe;) ale tak dziewczynkę do parki bym chciała
i strasznie się doczekać nie mogę poznania płci!

Ma_Dunia
to aż pozazdrości energii! mnie coś wieczorem podbrzusze zaczęło pobolewać...

Martula1985 a kiedy będziesz test robić? trzymam mocno kciuki! My też będziemy trzymać w tajemnicy jak długo się da, żeby uniknąć gadania... ja niestety pracy nie mam... a rodzina lubi sobie pomarudzić i już przy pierwszym za głowę się łapali .... ;/

MADUNIA dobre porównanie :-D u mnie też burza hormonalna, że zaraz mąż z domu mnie wyrzuci ;-)

MARTULA współczuję straty.. poczekaj spokojnie i wykonaj domowy test :tak: na pewno będzie dobrze! :-)

AFJA płeć to największa zagadka i chyba każda nie umie doczekać się co będzie :-D ja dowiedziałam się w 13tc i liczę, że teraz też tak będzie :tak: ja na razie nie mam przeczuć.. mój mąż chce mieć niespodziankę ale ja nie dam rady ;-)

Afja-Anetka nie wiem, poczekam jeszcze kilka dni.. termin miesiączki mam na sobotę.. ale mam już takie objawy jak w pierwszej ciąży.. oby to nie były moje urojenia..

Natkusia dziękuję za słowa otuchy..

Hej dziewczyny :-)
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona.:happy2:
Mam na imię Monika. Termin według różnych kalkulatorów wychodzi mi od 08.08 do 11.08:confused:
Mam małe pytanko jak dodać suwaczki tak, żeby były widoczne pod wpisem? Niestety jestem tu nowa i nie potrafię się "ogarnąć".

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie sierpniowych mamusiu. Ja cały weekend w pracy - więc jak wracalam to marzyłam tylko o śnie:) u mnie brak objawów ciazowych - czasem lekko mnie zemdli :) ale w pierwszej ciąży tez tak miałam. Ja jutro usg - chciała bym zeby było słychać serduszko :) pozdrawiam Was i miłego dnia życzę :)

Do góry