reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam was w niedzielne popołudnie!
Gratulacje dla nowych siepniowek!
Ja póki co schudłam i to aż 4 kg... Kurcze nawet gdy bylam na diecie tak dobrze mi nie szło. Mam nadzieje że niedlugo zacznę tyć. Brzuch mam jak opona od tira a za go reszta schudła. Nie mam pojecia jak :/
Co do niani to niestety to jedyny wariant, żłobki są strasznie drogie a szans a dofinansowanie nie mam. Mam nadzieje że nie będę żałować, wybrałam starszą kobietę więc może nie będzie źle.

reklama
Witam wszystkie sierpniówki.
Ja przytyłam od początku 1 kg, więc nie jest tak źle. nie też czeka przeprowadzka, planuję ją na początek maja, jeszcze przed I Komunią Adama. Strasznie dużo jeszcze roboty, właśnie w tym tygodniu wchodzi ekipa od tynków maszynowych. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Ale cieszę się, że coś się dzieje i zawsze jakiś krok naprzód :tak:.
natkusia - jutro będzie lepszy humor trzymaj się

Ja miałam szlaban na ciążę, od M i ginekolożki, póki dom nie będzie skończony. ;-) I bardzo się cieszę, choć trwało to znacznie dłużej niż planowaliśmy, bo stresu było dużo, wszystko trzeba było osobiście dopilnować, bardzo dużo sama robiłam przy wykończeniówce z pomocą ojca, potem cały ogród sama zaplanowałam i wszystko zrobiliśmy sami z ojcem... Pełen etat.
Teraz mogę w spokoju robić pokój po pokoju, sama przyjemność. :-)

Witam się niedzielnie...

Ja jeszcze nie przytyłam nic, a już I trymestr za mną :-) ale podobno w pierwszym trym to można jeszcze schudnąć, bo dzidzia wtedy zabiera kawałek nas, a później już rośnie i my rośniemy :-) więc może niedługo mnie wysadzi :-) chociaż moja mama mi mówiła, że jak była ze mną w ciąży to wcale po niej nie było widać prawie przez całą ciąże, specjalnie wypinała brzuch :-) ale my z tych małych kobitek jesteśmy :-)

My dzisiaj byliśmy oglądać działkę na nasz przyszły domek :-) facet chyba się zgadza na naszą cenę i we wtorek podpiszemy może umowę :-) także zanim ruszymy z budową.... uf może za jakieś dwa lata się przeprowadzimy. Przeraża mnie wizja kredytu, ale przecież nigdy nie odłoży się samemu takiej kasy żeby bez banku postawić dom :-( chyba że ma się bogatych rodziców :-) ale to nie my :-p

Cześć dziewczyny ;)
U mnie również koniec I trymestru, koniec mdłości i złego nastroju. W końcu mogę cieszyć się ciążą ;) Przytyłam dopiero kilogram ;)

Witam

pozwoliłam sobie i ja dołączyć do Was. Na moim drugim forum (mamuśki po 30) strasznie pusto, nie ma się do kogo odezwać:no:

Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki

Cześć dziewczyny ;)
U mnie również koniec I trymestru, koniec mdłości i złego nastroju. W końcu mogę cieszyć się ciążą ;) Przytyłam dopiero kilogram ;)

Szczerze Ci zazdroszczę. Ja weszłam w 9 tydzień. Mdłości i wymioty jak najbardziej się mnie trzymają. Boże to chyba będzie dziewuszka :-). Przy chłopakach tak nie miałam ehhh

reklama
Do góry