reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Witam poniedzialkowo, ja juz spac nie moge, za niedlugo trzeba isc sie ogarnac i do pracy... o 10.40 mam wiyte u endokrynologa, pewnie jak zwykle bedzie opoznienie a ja w gabinecie spedze zaledwie niecle 5 minut,no ale coz isc musze. Juz nie moge sie doczekac czwartkowego usg. Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszcze braku wwymiotow i mdlosci ja od 7 tygodni praktycznie dzien w dzien wymiotuje, dni przerwy moglabym zliczyc na palcach u rak.

reklama
Ja wymiotowałam od 12 grudnia do teraz ale jest już coraz lepiej :) mimo to przytyłam 6 kg... ale to było do przewidzenia...

Dzien dobry wszystkim,
wiosna chyba bedzie :happy2: wczoraj +17 tylko ze pada. Czytam i czytam, bo jeden dzien nieobecnosci i setki postow do przeczytania, ale to dobrze, bo to znaczy ze forum nie umiera jak wiele innych.

Mdlosci w pierwszej i drugiej nie mialm, teraz to okropnie, jak tylko zaczynam jesc to sie zaczyna. jedynie jak pozno pozno wieczorem cos zjem to nic mi nie jest.:szok: w zwiazku z tym +1kg a to dopiero 9ty tydzien, no wczoraj to walczylam ze soba zeby nie wywlec sie z lozka o polnocy. zasnelam glodna:-D

Ja w sumie wymiotuje od dnia punkcji 19 listopada, od poczatku grudnia to juz raczej codzienne wymioty, do tej pory mam -1.5kg w porywach -2kg... za to brzuchol rosnie w zastraszajacym tempie. U nas tez w miare cieplo bo cos okolo 10 stopni chyba. Ja juz niestety mecze sie w pracy i sama nie wiem od czego tu zaczac.

Zaraz chyba oszaleje.. od 40 minut próbuję się dodzwonić żeby zapytać o to usg a tam nikt nie odbiera.

U nas o nocy leje i leje..taka mamy zimę:)
Nie obraziłabym się gdyby już przyszła prawdziwa wiosna.

Da się ?? Da się!!
Dodzwoniłam się i idę jutro:):) na 18:30. Nawet była możliwość żeby iść w środę też,ale bardziej odpowiadała mi godzina z jutra bo pojedziemy z M razem. I nawet jeśli skierowanie nie będzie wprowadzone to mam powiedzieć,że była awaria systemu w piątek i dlatego nie ma nic wprowadzonego.

:-) Ojaka super wiadomość :-) ja teraz czekam na 7 lutego na usg genetyczne :-)
Dziś się popłakałam strasznie z zupełnie głupiego powodu i nafukalam na męża... hormony :-)

Ojaka, super ze sie udalo :-).

Ja genetyczne mam w przyszly piatek i mam nadzieje ze kobietka uchyli mi chociaz rabka tajemnicy odnosnie plci babelkow;-).

reklama
Hej :) Ojaka - cieszę się , że się udało :)

Domi - ja też mam usg piątek , a w sobotę test z krwi , również liczę na to że maluszek się ujawni :)

Do góry