reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hej hej :-)

Ja zaczynam sie stresowac.. w poniedz jedziemy z Michalem na podciecie wedzidelka jezyka w narkozie ogólnej :sorry2: az mi serce ściska..
U nas ok :-) Wojtus chyba juz cos wiecej widzi bo strasznie sie rozglada :tak: no i nadal najwieksza rozrywka to cyc ;-)

Wiadomo co z ATAN i MARTYNĄ? nie widzialam zeby sie odezwały..

MADISON super, ze badania wyszly super :-) a Ty mamuska dzielna jestes!

ASIOLEK tule Cie :* i wysylam pozytywna energie! Oby zmienilo sie na lepsze..

SIERPNIOWA nawet sobie nie wyobrazam co przechodzisz.. trzymam za Was &&&&&!

Ciezarowki mysle o Was i trzymam &&&& :-):-)

reklama
Będę musiała spróbować. Ogólnie próbowałam wszystkiego.
U nas wywołują między 41 a 42 tyg. Prosiłam żeby zrobili to jak najszybciej bo na przepis domu musze jakoś funkcjonować. Może już 22 sierpnia wywołają.
Co do porodu w domu to całkiem możliwe że mimo iż ktoś chce w szpitalu to rodzi w domu bo procedura akcji porodowej jest tu trochę dziwna i czasami babki nie zdążają.

hej :)
U nas ok. Ola jest bardzo mamusiowa, i cycusiowa. Ostatnio jak wyszłam z Wiki do sklepu to mąż dopiero jak położył przy małej moją koszulę to się uspokoiła. Cyc na żadanie - czyli bardzo często.
Natkusia - będzie dobrze, chociaż wiem jaki to stres. Wiki miała operację jak miała 8 mcy i wyłam cały czas jak była na sali.

nierozpakowanym - cierpliwości :)
pozdrawiamy

Natkusia wspołczuje stresu, a czemu w narkozie ogólnej i czemu tak szybko, czy Wojtusiowi to w czymś przeszkadza? Byc może teraz się to robi inaczej? Mój Adrian tez mial podcinane wędzidełko i robilismy to normalnie w gabinecie lekarza otolaryngologa w znieczuleniu miejscowym jak mial 1 rok. ( a miał bardzo przyrośnięty, nie dalo się skalpelem).

Sierpniowa współczuje przedłużajacego sie pobytu , ale lepiej zabrac do domu dziecko wyleczone niż zaleczona, ale wiem mi to jest łatwo mowić. Trzymam kciuki, oby to nastąpilo jak najszybciej.

Asiołek tulę Cię mocno i trzymam kciuki, żeby było coraz lepiej.

Madison wspaniale, że u dziewczynek wszystko w porządku.

Dziewczyny w dwupakach trzymam kciuki oby maluchy się ruszyły do wyjścia.

A my siedzimy i zapijamy czkawkę.:-D

Dziewczyny w jakim czasie wyznaczają u Was terminy usg bioderek?

Magda ją na usg bokser zapisałam sie zaraz po wyjściu że szpitala i akurat na połowę września trafiłam.także terminy odległe.
W nocy i wczoraj był hardcore.zatrulam sie czyms,wymiotowałam całą noc,w ogóle noe spalam....a dzisiaj mamą wyjeżdża na noc i będę sama z dwojka,babcia i dwoma dwudziestolatkami
...
Szał. Oby do jutra po południu

Cyc mnie boli.... Robię ciepłe oklady i przystawiam Antka co chwila,karmie spod pachy bo z tej strony mnie boli i modlę się żeby mi się zapalenie nie zrobiło....
Chłopaki pojechali coś załatwiać,Tosiek steka w lozeczku a ja się chyba za porządki wezmę.

Sylwia,barbarka- trzymam kciuki za jakieś sygnały i szybkie wyjście Waszych pociech &&&

My USG bioderek mamy na 9 września :tak:

MAGDA mamy pod narkozą bo Michał jest już za duży.. żaden alergolog by się tego nie podjął tym bardziej, że nasz jest energiczny i szybki. By musiało go chwycić i usztywnić kilka osób a i tak mogliby mu krzywdę zrobić :sorry2: poza tym miałby traume przed fartuchem do końca życia dlatego 4 lekarzy powiedziało, że narkoza :baffled: jestem zła na naszą pediatrę bo ,mówiłam o tym wędzidełku jak Michał był noworodkiem (miał problem z ssaniem piersi) i wtedy ona i 2 i innych lekarzy powiedzieli, że wszystko jest ok.. po czym jak Michał miał 1,5 roku to nagle się okazało, że ma krótkie :angry: lepiej teraz to zrobić niż później.. Michał ma już ponad 2 lata a nic nie mówi oprócz mama i tata.. podobno przyczyną może być wędzidełko.. zobaczymy

FIUFIU dasz radę :-)

GORGUSIA oby nie doszło do zapalenia.. powodzenia!

EDYS u nas też Wojtek jest mamusiowy.. Michał też taki był :sorry2: bluzka na porządku dziennym.. tyle, że W jest mega cycowy.. on nawet nie chce mnie czuć jak dostać cyca

reklama
siema mamusie i przyszle mamusie:-)

Deszczowa pogoda u nas.Wczoraj zmoklam, dzis czekam,az przestanie padac bo znowu pare km trzeba porobic;-) Juz mi sie nie chce tego stanu oczekiwania :no: Od kilku dni mam dziwne bole dosyc mocne, czasem regularne skurcze.Trzyma to kikla godzin a potem przestaje :crazy: Ohhh nic sie nie zapowiada, meczace to.Tak bardzo chce urodzic przed przyjazdem mojej tesciowej a na to mam tydzien.Znajac zycie nic nie wyjdzie jabym tego oczekiwala.Tyle z marudzenia :-) wybaczcie :)

Do góry