Cześć.
Babyblues – trudna sprawa… Tulę Was mocno.
Natkusia ja mam pięciolatka i też czasem tracę cierpliwość... To trudny czas i dla mam i dla straszych dzieci, trzeba wszystko poukładać w tej nowej sytuacji ale potem będzie lepiej, przynajmniej ja w to wierzę. Jedyna dobra rzecz to to, że Florian jest kompletnie głuchy na szaleństwa swojego brata i nic z repertuaru Juliana nie jest w stanie go wybudzić.
I podpisuję się pod postem
Gorgusi, nie mów „nie, bo brat...” to tylko wzmaga złość.
Gawit tulę i trzymam kciuki żeby Was jak najszybciej wypuścili.
Ewcol ja tam smoczka nie demonizuję, wolę to niż wiszenie cały dzień na piersi. Julian miał silną potrzebę ssania i bez smoka byłoby bardzo ciężko, a karmiłam go 13 miesięcy i sam się odstawił, smoka porzucił po kolejnym 1,5 roku.
Mexi mi na poranione sutki bardzo pomogły te kompresy
Multi-Mam Kompressen-genial bei wundenBrustwarzen | Multi-Mam DE , ulga od razu po przyłożeniu i po kilku dniach wszystko było wygojone. Nie wiem tylko czy można je kupić w PL.
Z Florianem dosyć szybko wychodziliśmy na spacery, po dwóch tygodniach zaczeliśmy razem odbierać starszaka z przedszkola.
U nas wczoraj była beznadziejna nocka, dziś już lepiej.
Julian ma dzisiaj wycieczkę na łódź piracką. Florian koniecznie teraz chce oglądać świat więc idziemy na spacer, przy okazji kupię parę rzeczy w drogerii.