Witam
Katrina co do wagi to moja Hania urodziła się w 39 tyg. i 2 dni z wagą 2950 jest maleńka (a też miała urodzić się większa 3100 ważyła na usg w 37tyg)), ale dzięki temu , że jest taka drobinka to mozna ją "przerzucac" na ręcach jak się chce :-) , jest taka cudna, maleńka taka nasza królewna. Pewnie jakby ważyła 4 kg to też bym tak samo uważala.
ale przynajmniej na początku mój kręgoslup nie ucierpi
Atana, Martyna93 trzymam kciuki.
Barbarka cierpliwości na pewno jest już coraz bliżej. Co do opuchlizny nie pomogę, bo mi puchły obie.
Martuśka malenstwo, wie najlepiej kiedy przyjść na świat, ja też chciałam urodzić szybciej, na szczęście Hania nie podzielala mojego zdania, bo miała więcej czasu żeby więcej urosnąć.
Asiolek duż zdrówka życzę to i sily wrócą.
Ewcol moja Haneczka ciągnie i pierś i smoka a czasami dostaje też butle. I zawsze wie co chce:-), my nie koniecznie jeszcze rozpoznajemy o co jej chodzi
. Po kąpieli zawsze chce cyca, nie interesuje ją ani smok, ani butla.
Gawit szybkiego wyjścia do domku życzę.
Agula super że do domku.
a my dziś jesteśmy same, jemy i sobie towarzyszymy, za nic ten mój skarb nie chce spać w dzień, na szczęcie jest grzeczna i trochę polezy.
Za to noce bez zarzutów, śpi nawet po 5 godz.
i muszę ja budzić na jedzenie.
mam pytanie, czy któryś z maluszków miał może rumień niemowlęcy? i czy coś z tym robilyście?
jutro mamy wizytę u pediatry, ciekawa jestem czy hania ładnie przybrała na wadze?
nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wstawić tego zdjęcia, moje dwa szczęścia, Adrian bardzo pokochal Hanie. Moze trochę nie wyraźne to zdjęcie, ale ciężko jest zmusić Adriana do pozowania, a to z zaskoczenia.