reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

witam

karaiwina mój w 38 tyg mial 2751 g.nikt sie nie czepial ze maly, przeciez dzieci rodzą sie z rozna waga...zreszta wiadomo ,że usg tak dokladnie nie pokaze a z tego co zauwazylam raczej dzieci maja wiecej niz wyliczone przez usg

sierpniowa, edys super dziewczyny! wprowadzilam wasze dane juz do tabelki od razu
edys ale ekspres!:-)

widze ze sie zaczynacie rozkrecac i dzis wazny dzien co dla niektórych:-) super powodzenia dziewczyny!

mój synuś śpi...nocka super:-) jestem wyspana:-)
uciekam, mam troche zdj do zrobienia przed wywolaniem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
(Asiolek mexi Nikitka Gawit jestem z wami myślami. Życzę aby nerwy i zdenerwowanie zamieniło się w podekscytowanie i radość związane ze spotkaniem z maluszkami.
Dziewczyny &&&&&&
Edys gratulacje, poszło ekspresem super
WKasia super buziaki i gratki

Ostatnia edycja:
Nikitka - gdybym miała patent to przypuszczam, że stałabym się głównym bóstwem nowego kultu, z połową światowej populacji wyznawczyń :-)

Madison - bo one są dwie to się jeszcze pewnie nakręcają wzajemnie :-)

Edyś - pobiłaś chyba jakiś forumowy rekord o ile się nie mylę :-) Gratulacje i witamy Oleńkę :-)

t Asiołek, Nikitka, Mexi, Gawit - Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj rodzące :-)

WKasia - gratulacje :-) Z Martynki to spory dzieciaczek :-)

Wstałam, jem śniadanie, piję kawę i zbieram się na KTG :-)

Jejku kochane chwile mnie nie ma a tu tyle nowosci !!!!
GRATULACJE !!!!!! Dla Wszystkich sierpniowek :-*

Ja na pisanie mam malo czasu -wiecznie jakies odwiedziny irytuje mnie juz to :-/
Do tego wczoraj caly dzien net mi szwankowal :-(
Ale obiecuje ze Was nadrobie w najblizszym czasie

Przesylam same usciski i caluski !!!!
I dolanczam fotke z sesji od mojej ksiezniczki :-* (musze sie pochwalic)

Załączniki

• 1407478449443.jpg
    1407478449443.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 103
WKasia Edys dziewczyny wielkie gratulacje dla Was.:-)
Mexi Asiołek Nikitka Gawit dziewczyny trzymam mocno &&&&& - super że już dziś jest ten Wasz magiczny dzień i nareszcie spotkacie Wasze dzieciaczki. :tak:
Kahaka Gorgusia dziewczyny nie dziwię się że na półśpiąco karmicie ja też tak robiłam i teraz też pewnie tak będzie;-)
Carine Wielkie dzięki za tabelkę - namęczyłaś się dla Nas:-)
Anna Ewaelinka Lilith Fiufiu Ulika Sierpniowa Cwikla i inne nasze kochane mamusie co tam u Was? Pewnie brak czasu ale jak tylko będziecie miały momencik dajcie znać:tak:
Agula82 Barbarka może będzie tak jak z Edys i ruszy nagle po odejściu czopa:tak:
EwaEs współczuję drętwienia - ja też już mam dość i najdłużej 5 minut posiedzę w jednej pozycji:sorry:
Karaiwina to czeka Cię pracowity weekend - tylko się nie przeforsuj:tak:
Madison oj współczuję tego płaczu x 2 - przy jednym to jest masakra a co dopiero przy dwóch.

No to Asiołek wygrałam ;-) już dziś jest 6 (nie licząć Izis i Cwikly) a dopiero piątek:-D
To które jeszcze na weekend się piszą? No ja na pewno:tak: chciałbym ale mój uparciuch ma chyba inne plany - jedynie modlę się by nie za długo.
Lecę przerobić listę a pózniej zakupy obiadek i dalej się lenić.
Edit : Ewaelinka jaki kochany aniołek, super że znalazłaś tą chwilkę, Dzięki kochana

Ostatnia edycja:
Ile dziciaczkow dzisiaj :-) WKASIA gratuluje :-)

U mnie dzisiaj tez nocka spoko i jestem wyspana :-) ale kazda nocka jest niewiadoma ;-)

CARINE super ze tak sie dogadujecie :-)

GORGUSIA i wlasnie cyc ro wygoda :tak: na lezaco pyk a potem budze sie z cycem na wierzchu hihi :-D jak tam Kacper?

ASIOLEK ah to oczekiwanie :-)

ATANA powodzenia na ktg

EWAELINKA sliczna ksiezniczka! :-)

MONIA oby Cie ruszylo ;-)

U nas dzisiaj pogoda taka sredniawa.. ani spacer eh
Moze popoludniu sie wybierzemy :-)

reklama
Do góry