reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ulika Gratuluję powrotu do domku :))) to fajny moment kiedy zaczyna się tak organizować życie na nowo :)))

Katushka waga super rośnie i życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do domu!!!!

Atana ty masz jeszcze troszkę czasu więc może nie zostawią Cię w szpitalu po tym KTG no chyba, że coś się zacznie dziać :)))

Edyś trzymaj się dzielnie!!!! Może jakiś spacerek, piłka albo coś? Tulę!

Naktusia jak tylko dam radę trzymać telefon w garści to zaraz do Was napiszę ;)

Nikitka :))) cieszę się, że jutro jesteś z nami :)))

Justyna coż za pracowity dzień :)))

WKasia oby szybko wszystko ruszyło :)))) Trzymaj się Kochana zaciskam &&&&&

Sierpniowa życzę Wam dużo zdrowia i Tobie i Małemu - szybko wracajcie do formy i do domku!!! Ściskam ciepło!!!

Mexi ja ktg mam o 16:00 ale u mnie skurcze jakie się ostatnio zapisywały to takie do 40 ihihihih :) no może z jeden do 60 :)

Od kilku dni mnie rano przeczyszcza, wczoraj doszła utrata apetytu... dziś zjadłam jedno jajeczko i jogurt i usiłuję arbuza wcisnąć jeszcze...
Jutro głodówa... jeżeli uda mi się obudzić o 6 to będę mogła zjeść lekkie śniadanko a jak prześpię to... jedzenie dopiero w sobotę ;)

142529_gory_las_jesien_woda.jpg

Załączniki

• 142529_gory_las_jesien_woda.jpg
    142529_gory_las_jesien_woda.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Sierpniowa- kciuki za Malutkiego. Wszystko będzie dobrze :-*
Mnie pewnie w tabelce nie ma bo nie wysłałam danych...ledwo uda mi się jednego posta sklecić.
Jutro jestem myślami że świeżymi mamusiami :-*

U nas jakoś. Tylko jestem potwornie niewyspana... Antek uwielbia nocne cycowanie. Z M się nie odzywam... Ciężko mu zaakceptować Antka. Mam wrażenie że go nie kocha i liczy się dla niego tylko Kacperek. Do tego robi z Kaca ofiarę- twierdzi że jest bardzo biedny i w ogóle. Tak jakby pojawienie się Antka wszystko zepsuło. Ciężka dla mnie ta sytuacja ale cóż...
Teraz chwile odeśpie z chłopakami bo wyglądam tragicxnie i głowa mnie boli....

Madison- dobrze, ze kryzys laktacyjny minął :) co do prezentu dla samej siebie to tez planuje sie dopieścić, tylko jeszcze nie wymyśliłam co ja bym chciała ;) to sie chyba push gift nazywa ;)
Ojaka- cierpliwości, w końcu musisz kiedys urodzić :)
Carine- super tabelka
Asiolek- ale ty pięknie opisujesz uczucie do swojej córeczki :)
Katushka- zdrowka dla malutkiej
Edys- &&&&& za szybka akcje
Wkasia- zycze Ci sprawnego porodu
Sierpniowa- gratulacje i kciuki by maleństwo szybko wróciło do zdrowia
Gorgusia- to juz podobno tak jest, ze w przeciwieństwie do nas, mężczyźni potrzebują troche czasu by ta miłość sie w nich zrodziła. Z czasem bedzie tylko lepiej.

Kochane, melduje, że żyję, nie nadrobie teraz, poczytam wieczorem, odezwe się pewnie dopiero jutro.
Wczoraj miałam małego kryzysa, dużo popłakałam, mały miał problemy z brzuchem a tak się tego bałam.. przez to mi się przemęczył i nie mogłam sobie poradzić by go ululać bo on tego nie zna.. normalnie zasypiał kładziony.. udało się o 22 ;/ jak go szczelnie owinęłam.. tak czy siak przeżyłam koszmar, patrząc jak normalnie mi funkcjonował.. od dziś jest ok :) zbieramy się na spacer jak w końcu wstanie :D

Sierpniowa gratuluję, będę modlić się za zdrowie Wojtusia
WKasia kciuki za szybki poród
Edys za Ciebie też kciuki trzymam
Ulika super ze już w domku
Gorgusia spokojnie kochana, chłopy tak mają że dłużej do nich dochodzi to że jest dziecko, jakby go niezauważali. To udowodnione naukowo. Przywyknie do nowej sytuacji. Jedno jest pewne na pewno go kocha

Ostatnia edycja:
Faisca ja też bym chciała jakiś prezent... kocham pierścionki :p może coś sobie wybiorę... nawet taki malutki srebrny :))) ale chciałabym jakiś drobiazg :)))

Lilith dobrze, że sytuacja opanowana życzę udanego spacerku :*

Gorgusia nei znam się na uczuciach mężczyzn do dzieci... sama nie wiem jak mój zareaguje na drugie dziecko... tylko on tą naszą Miśkę jak zobaczył to już był jej ;) więc liczę na powtórkę :)))

Ewcol Ty kochana to zawsze masz taki zdrowy dystans do postępowania mężczyzn itp. dzięki Ci za to :****

Wzięłam prysznic i nieco odgruzowałam się na jutro.... robię to na dwie tury ;) o 15:40 wyruszam na ktg :)))

72399_zachod_slonca_jezioro_drzewo.jpg

Załączniki

• 72399_zachod_slonca_jezioro_drzewo.jpg
    72399_zachod_slonca_jezioro_drzewo.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 57
Sierpniowa - gratuluje i trzymam mocno kciuki za dzidzie. A Tobie życzę duzo cierpliwości i siły.
Wkasia - kciuki za akcje :)
gorgusia - troche dziwne zachowanie męża. Ale daj mi troszkę czasu.
trzymam tez kciuki za wszystkie jutrzejsze cesarki :)
u mnie skurcze sa cały czas - ale nieregularne. Co 20 min, czasem jest przerwa, pózniej znowu sie pojawia. Jak do jutra nie urodzę to mam ktg - zobaczymy co tam wyjdzie.

dziewczyny - czy po odejściu czopa mozna sie jeszcze poprzytulac z mężem ?

Ostatnia edycja:
Edysiu będzie dobrze może akurat coś się ekspresem ruszy :****

Właśnie zmienili mi godzinę cięcia... będzie o 14:00 czyli do szpitala na 13:00 :) zjem śniadanie jak człowiek :p o poranku :)

585b8009831ff7151ec8_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg

Załączniki

• 585b8009831ff7151ec8_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg
    585b8009831ff7151ec8_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry