Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ulika Gratuluję powrotu do domku )) to fajny moment kiedy zaczyna się tak organizować życie na nowo ))
Katushka waga super rośnie i życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do domu!!!!
Atana ty masz jeszcze troszkę czasu więc może nie zostawią Cię w szpitalu po tym KTG no chyba, że coś się zacznie dziać ))
Edyś trzymaj się dzielnie!!!! Może jakiś spacerek, piłka albo coś? Tulę!
Naktusia jak tylko dam radę trzymać telefon w garści to zaraz do Was napiszę
Nikitka )) cieszę się, że jutro jesteś z nami ))
Justyna coż za pracowity dzień ))
WKasia oby szybko wszystko ruszyło ))) Trzymaj się Kochana zaciskam &&&&&
Sierpniowa życzę Wam dużo zdrowia i Tobie i Małemu - szybko wracajcie do formy i do domku!!! Ściskam ciepło!!!
Mexi ja ktg mam o 16:00 ale u mnie skurcze jakie się ostatnio zapisywały to takie do 40 ihihihih no może z jeden do 60
Od kilku dni mnie rano przeczyszcza, wczoraj doszła utrata apetytu... dziś zjadłam jedno jajeczko i jogurt i usiłuję arbuza wcisnąć jeszcze...
Jutro głodówa... jeżeli uda mi się obudzić o 6 to będę mogła zjeść lekkie śniadanko a jak prześpię to... jedzenie dopiero w sobotę
Katushka waga super rośnie i życzę Wam zdrówka i szybkiego powrotu do domu!!!!
Atana ty masz jeszcze troszkę czasu więc może nie zostawią Cię w szpitalu po tym KTG no chyba, że coś się zacznie dziać ))
Edyś trzymaj się dzielnie!!!! Może jakiś spacerek, piłka albo coś? Tulę!
Naktusia jak tylko dam radę trzymać telefon w garści to zaraz do Was napiszę
Nikitka )) cieszę się, że jutro jesteś z nami ))
Justyna coż za pracowity dzień ))
WKasia oby szybko wszystko ruszyło ))) Trzymaj się Kochana zaciskam &&&&&
Sierpniowa życzę Wam dużo zdrowia i Tobie i Małemu - szybko wracajcie do formy i do domku!!! Ściskam ciepło!!!
Mexi ja ktg mam o 16:00 ale u mnie skurcze jakie się ostatnio zapisywały to takie do 40 ihihihih no może z jeden do 60
Od kilku dni mnie rano przeczyszcza, wczoraj doszła utrata apetytu... dziś zjadłam jedno jajeczko i jogurt i usiłuję arbuza wcisnąć jeszcze...
Jutro głodówa... jeżeli uda mi się obudzić o 6 to będę mogła zjeść lekkie śniadanko a jak prześpię to... jedzenie dopiero w sobotę