reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny

Izis mistrzostwo swiata. Wymeczylas sie pewnie okrutnie, ale warto było córcia cud malina:)

ja ja mam materac gryka kokos, stał trzy lata i nic sie na szczęście nie rozwinęło. Ja polecam.

Dziewczyny które wypakuja sie już w piątek zazdroszczę. U mnie szyja długa i nadal zamknięta:-(Co do porodu nic sie nie zmieniło. Ginka nie widzi przeciwwskazań do sn, położna odradza i bądź tu mądry.
Nie dostałam żadnego skierowania na ktg, ale jeśli poczuję sie nie tak, mam jechać od razu do szpitala. Moja lekarka jest z tych, które za donoszona ciaze uznają w 40tc i jest przeciwniczką wcześniejszych interwencji bez samoistnej akcji. No chyba, ze są wskazania, ale ja ich pozavpierwsza cc nie mam.

boje sie dziewczyny, bo nie wiem co mnie czeka. Jak do przyszłego poniedziałku sie nie ruszy jadę do szpitala i ściemniam, ze cos mi jest. Niech mnie zostawia i ciachna, bo powoli sie mecze.

wszystkim mamusiom zazdroszczę i trzymam kciuki za przespane w miarę nocki i brak kolek.:-)

reklama
Izis muszę zerknąć na listę ale czy Twoja dzidzia nie jest największą urodzną sn? Gratuluję Ci! Łatwo nie było ale teraz już będzie tylko lepiej. Dochodz do siebie szybciutko :-)

Madison o mleku mm napisałam w odpowiednim wątku.

no nic dziś pracowity dzień przede mną a jutro się lenię żeby odpocząć przed piątkową cesarką, potem się zacznie :-)

Faisca niestety zaparcia mogą być od żelaza...

Naktusia powodzenia na bilansie :))))

u nas leje deszcz :))))))))) jest 20 stopni :)))))))) będę spać cały dzień i będzie mi fajnie :)))))))

No nieciekawie wyczekany... Wolalabym wiedzieć co mnie czeka. Rozumiem nagły zwrot akcji podczas porodu ale żeby teraz mieć ten dylemat to współczuję.A położna niech nie z gin skonsultuje a nie Tobie mieszają w glowie.
U nas nie ma wskazań na cc, to jest ostateczność i prędzej ci tylek z pipa połączą niż zrobią cesarke.

Faisca z metod przyspieszajacych to juz chyba wszystko poszło, piłki się boje bo przez moją tusze może po prostu pęknąć :)

Tyle o tej lewatywie pisalyscie że zaczęłam mieć obawy... pierworodnego nie obsralam ale znalam date wywolania wiec kawa na kibelku a później dieta do porodu. Teraz mam obawy...

A ja położyłam się gdzieś o 7 i zasnęłam na godzinkę. M wziął młodego do sklepu na zakupy,tyle mojego spokoju,że nikt po łóżku mi nie skakał.
fiufiu niestety na spędzania teraz wspólnego czasu nie ma za bardzo szans,jedynie wieczorami,bo M wykorzystuje to że ma czas i robi przy ogrodzeniu.
Jak mu się wyżaliłam czym się martwię,że go nie będzie z nami po porodzie,to powiedział "nic się nie martw,coś się wymyśli"
Izis waga małej piękna. Podejrzewam,że mojej mniejsza nie będzie:) skoro na usg w połowie czerwca miała 2,5kg. Ale co się dziwić skoro ja sama jak się urodziłam ważyłam 4700:) po mamusi:)

Zaraz moja mama wpada na kawkę.

Czyżbym została jako jedyna z przeterminowanym brzuchem?:):)

reklama
Do góry