reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ojaka- mam podobne marzenie, zeby mala chciala jutro sama wyjsc. No zobaczymy. Gawit przykra sytuacja z babcia. Jednak po mojej widze, ze nie koniecznie operacje w tym wieku to dobry pomysl. Moja od artroskopii kolana 5 m-cy temu coraz slabiej. Zamiast chodzic lepiej, to w cale nie chce wstawac :(. Izis trzymam kciuki, zeby to bylo to :). Asiolek 1-os.sali po cichu zazdroszcze, jak i warunkow w klinice.

reklama
Pwiedzcie mi co ewentualnie mogłabym wziąć na przeczyszczenie? Jak pójdę w czwartek na porodówkę,to nie chciałabym niespodzianek. Moge sobie coś wziąć w domu juro wieczorem?

Wkasia ja jeżeli miałabym wziąć to dziś... albo jutro w dzień... jakiś czopek zwykły a potem jadła lekkie jedzonko - nie zostawiałabym wypróżnienia na ostatnią chwilkę bo stres mimo wszystko może Cię mimo leków zablokować.
Ale poczekaj aż dziewczyny napiszą, które rodziły sn i mają większe doświadczenie.

natkusia ja jeszcze w dwupaku a już mi żal tego brzuszyska mojego:-)

db6 witaj!

Asiołek plan fajny, tylko muszę dorzucić swoje 3 grosze ;-) z tym spaniem to kiepsko to widze. Ja mam na ktg się stawić w piątek na IP a że to mój termin to prawdopodobnie mnie zostawią i już wiem że w czwartek na piątek noc będzie kiepska :tak:A jeszcze jakbym miała się położyć w dzień to już na pewno bym nie usnęła . Znając mnie pewnie fugi w łazience dopadne dużo ich a ja chyba najlepiej odreagowuje stres coś robiąc.:tak:

carine dzięki za odpowiedź :-) Mi ok 2 dni zostało , ale i tak dziś tych liści nie dostałam za to mina kobiety w aptece bezcenna Taakie oczyska na mnie wywaliła :szok:. Za to chciałam coś delikatnego na przeczyszczenie bo coś czuje że ten mój kręgosłup to od tego i w innej aptece usłyszałam że nie powinnam bo mała w brzuszku też trochę dostanie i może smółka pójść a to juz wiadomo zielone wody i zagrożenie. I się zmartwiłam . Może kawka pomoże .

Ja właśnie dopakowałam torbę do szpitala (tylko portfel i ładowarkę do telefonu musiałam dorzucić) i sobie zaglądam do Was :-) zaraz idę do łazienki "się ogarnąć" ;-)

db6 witaj i kolejna mamusia się nam na 08.08 szykuje! im nas więcej tym mój strach mniejszy ;-)

Atana ja pewnie też już bym dawno na IP uderzała :-D

Asiołek ale Ty masz wszystko wyliczone ;-) ja to bym chciała dziś zasnąć a nie wiem czy mi się uda :-(a w domu nic na uspokojenie (poza melisą, któa guzik na mnie działa) nie mam

WKasia dokładnie - lewatywa chyba będzie "najbezpieczniejsza" w tej sytuacji

no zmykam się ogarniać, chłop znów w pracy do później nocy (to jego ostatni dzień tak intensywnej roboty) więc ja muszę ogarnąć siebie i Martynkę. Młoda na szczęście odkryła nowy program z bajkami i choć to nie pedagogiczne to ogląda już dość długo i dzięki temu ja mam czas dla siebie ;-)raz nie zawsze - niech ma święto

WKasia jak odeszły mi wody to od razu wzięłam czopek glicerynowy i za 5 min. już miałam opróżnienie jelita, on z reguły działa szybko i krótko. Dzięki temu jelita były opróżnione i Hania miała łatwiejsze przejście. Ja to zrobiłam z obydwu powodów.

reklama
KASIA ja dzien przed porodem wzielam czopek glicerynowy, dziala do godziny ;-)

GAWIT to jestes zwarta i gotowa :-)

U nas tez nie robią lewatywy..

Do góry