reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ojaka- mam podobne marzenie, zeby mala chciala jutro sama wyjsc. No zobaczymy. Gawit przykra sytuacja z babcia. Jednak po mojej widze, ze nie koniecznie operacje w tym wieku to dobry pomysl. Moja od artroskopii kolana 5 m-cy temu coraz slabiej. Zamiast chodzic lepiej, to w cale nie chce wstawac :(. Izis trzymam kciuki, zeby to bylo to :). Asiolek 1-os.sali po cichu zazdroszcze, jak i warunkow w klinice.

reklama
Pwiedzcie mi co ewentualnie mogłabym wziąć na przeczyszczenie? Jak pójdę w czwartek na porodówkę,to nie chciałabym niespodzianek. Moge sobie coś wziąć w domu juro wieczorem?

Wkasia ja jeżeli miałabym wziąć to dziś... albo jutro w dzień... jakiś czopek zwykły a potem jadła lekkie jedzonko - nie zostawiałabym wypróżnienia na ostatnią chwilkę bo stres mimo wszystko może Cię mimo leków zablokować.
Ale poczekaj aż dziewczyny napiszą, które rodziły sn i mają większe doświadczenie.

natkusia ja jeszcze w dwupaku a już mi żal tego brzuszyska mojego:-)

db6 witaj!

Asiołek plan fajny, tylko muszę dorzucić swoje 3 grosze ;-) z tym spaniem to kiepsko to widze. Ja mam na ktg się stawić w piątek na IP a że to mój termin to prawdopodobnie mnie zostawią i już wiem że w czwartek na piątek noc będzie kiepska :tak:A jeszcze jakbym miała się położyć w dzień to już na pewno bym nie usnęła . Znając mnie pewnie fugi w łazience dopadne dużo ich a ja chyba najlepiej odreagowuje stres coś robiąc.:tak:

carine dzięki za odpowiedź :-) Mi ok 2 dni zostało , ale i tak dziś tych liści nie dostałam za to mina kobiety w aptece bezcenna Taakie oczyska na mnie wywaliła :szok:. Za to chciałam coś delikatnego na przeczyszczenie bo coś czuje że ten mój kręgosłup to od tego i w innej aptece usłyszałam że nie powinnam bo mała w brzuszku też trochę dostanie i może smółka pójść a to juz wiadomo zielone wody i zagrożenie. I się zmartwiłam . Może kawka pomoże .

Ja właśnie dopakowałam torbę do szpitala (tylko portfel i ładowarkę do telefonu musiałam dorzucić) i sobie zaglądam do Was :-) zaraz idę do łazienki "się ogarnąć" ;-)

db6 witaj i kolejna mamusia się nam na 08.08 szykuje! im nas więcej tym mój strach mniejszy ;-)

Atana ja pewnie też już bym dawno na IP uderzała :-D

Asiołek ale Ty masz wszystko wyliczone ;-) ja to bym chciała dziś zasnąć a nie wiem czy mi się uda :-(a w domu nic na uspokojenie (poza melisą, któa guzik na mnie działa) nie mam

WKasia dokładnie - lewatywa chyba będzie "najbezpieczniejsza" w tej sytuacji

no zmykam się ogarniać, chłop znów w pracy do później nocy (to jego ostatni dzień tak intensywnej roboty) więc ja muszę ogarnąć siebie i Martynkę. Młoda na szczęście odkryła nowy program z bajkami i choć to nie pedagogiczne to ogląda już dość długo i dzięki temu ja mam czas dla siebie ;-)raz nie zawsze - niech ma święto

WKasia jak odeszły mi wody to od razu wzięłam czopek glicerynowy i za 5 min. już miałam opróżnienie jelita, on z reguły działa szybko i krótko. Dzięki temu jelita były opróżnione i Hania miała łatwiejsze przejście. Ja to zrobiłam z obydwu powodów.

reklama
KASIA ja dzien przed porodem wzielam czopek glicerynowy, dziala do godziny ;-)

GAWIT to jestes zwarta i gotowa :-)

U nas tez nie robią lewatywy..

Do góry