reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
GORGUSIA niestety nie każda ma ten komfort ;-)
Jak tam Kacper w nowej sytuacji, lepiej? Mnie Michał doprowadza do szału i tracę do niego cierpliwość :-( budzi mi non stop Wojtka.. specjalnie hałasuje, nie słucha mnie.. oszaleje jak nie wyprowadzimy się z tego jednego pokoju :dry:

Ku** mać... za bardzo się cieszyłam, że mi się nic z zębami nie dzieje a tylko włosy wypadają. Właśnie mi poszedł ząb plombowany dosyć mocno, szczęście w nieszczęściu, że to z tyłu i nie widać i że moja dentystka mnie jutro przyjmie, to mi chociaż zabezpieczy to co zostało.

Atana współczuję !!Ja to aż się boje o te moje zęby . Stomatolożka będzie pewnie miała co robić u mnie .

Gorgusia tak to ponoć powinno być jak poród naturalnie , ja też kombinuje jakby tu się oczyścić przed piątkiem najdelikatniej , bo u mnie nic się nie dzieje a jak będą chcieli
wywoływać to chce być przygotowana:-p

Jakich chusteczek mokrych używacie? Są w ogóle jakieś dla noworodków ? właśnie sobie uświadomiłam że nie mam (tzn. mam takie z biedronki 3 paczki za 10zł ale to moja młodsza używa w toalecie, paczkę spakowałam tylko się własnie zastanawiać zaczęłam ))

Hej dziewczyny! My juz w domku! Kolo 14tej nas wypisali. W czwartek mam zdjecie szwów i konsultacje neonatologiczna wiec luz do czwartku wypoczywam i nic nie robię. Ogarniamy sytuacje. Maz wziął zwolnienie na mnie 2 tyg. Mala jak narazie tylko je i spi sobie. Musze karmic butla bo za mala waga, slabo ssie i pokarmu mało. Za to jak sie natrabi to spi jak betka! Musze laktator kupic na szybko. Wozek zamowiony, wanienka dzis bedzie duza miska!

Ja przy Martynce używałam właśnie tych biedronkowych (Dada ) teraz mam pampers ale dlatego, że dostałam. Jak mi się skończą to kupię Dadę, bo jak dla mnie były rewelacyjne

Asiolek ja tez kiepsko widze te Twoje spanie w piatek, jak i moje zreszta. Gawit ja juz tez dopakowana, ale wkurzam sie, ze oprocz rzeczy na polozniczy, musze pakowac i na ginekologie. Ech. Mam stresa no...

Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Jutro pójdę do apteki po czopki a jak mnie nie ruszą to poproszę o lewatywę. Z Agata wpadki co prawda nie miałam, ale teraz się boję.

reklama
Do góry