reklama
GORGUSIA niestety nie każda ma ten komfort ;-)
Jak tam Kacper w nowej sytuacji, lepiej? Mnie Michał doprowadza do szału i tracę do niego cierpliwość :-( budzi mi non stop Wojtka.. specjalnie hałasuje, nie słucha mnie.. oszaleje jak nie wyprowadzimy się z tego jednego pokoju
Jak tam Kacper w nowej sytuacji, lepiej? Mnie Michał doprowadza do szału i tracę do niego cierpliwość :-( budzi mi non stop Wojtka.. specjalnie hałasuje, nie słucha mnie.. oszaleje jak nie wyprowadzimy się z tego jednego pokoju
Ku** mać... za bardzo się cieszyłam, że mi się nic z zębami nie dzieje a tylko włosy wypadają. Właśnie mi poszedł ząb plombowany dosyć mocno, szczęście w nieszczęściu, że to z tyłu i nie widać i że moja dentystka mnie jutro przyjmie, to mi chociaż zabezpieczy to co zostało.
agula82
Fanka BB :)
Atana współczuję !!Ja to aż się boje o te moje zęby . Stomatolożka będzie pewnie miała co robić u mnie .
Gorgusia tak to ponoć powinno być jak poród naturalnie , ja też kombinuje jakby tu się oczyścić przed piątkiem najdelikatniej , bo u mnie nic się nie dzieje a jak będą chcieli
wywoływać to chce być przygotowana
Jakich chusteczek mokrych używacie? Są w ogóle jakieś dla noworodków ? właśnie sobie uświadomiłam że nie mam (tzn. mam takie z biedronki 3 paczki za 10zł ale to moja młodsza używa w toalecie, paczkę spakowałam tylko się własnie zastanawiać zaczęłam ))
Gorgusia tak to ponoć powinno być jak poród naturalnie , ja też kombinuje jakby tu się oczyścić przed piątkiem najdelikatniej , bo u mnie nic się nie dzieje a jak będą chcieli
wywoływać to chce być przygotowana
Jakich chusteczek mokrych używacie? Są w ogóle jakieś dla noworodków ? właśnie sobie uświadomiłam że nie mam (tzn. mam takie z biedronki 3 paczki za 10zł ale to moja młodsza używa w toalecie, paczkę spakowałam tylko się własnie zastanawiać zaczęłam ))
Hej dziewczyny! My juz w domku! Kolo 14tej nas wypisali. W czwartek mam zdjecie szwów i konsultacje neonatologiczna wiec luz do czwartku wypoczywam i nic nie robię. Ogarniamy sytuacje. Maz wziął zwolnienie na mnie 2 tyg. Mala jak narazie tylko je i spi sobie. Musze karmic butla bo za mala waga, slabo ssie i pokarmu mało. Za to jak sie natrabi to spi jak betka! Musze laktator kupic na szybko. Wozek zamowiony, wanienka dzis bedzie duza miska!
reklama