reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
angie bardzo się ciesze że was wypuścili , domek to domek :-)

gawit janie ukrywam że najlepiej dla mnie by było żeby mała i chusteczki i pieluszki dada zaakceptowała - bo mam najbliżej. A i finansowo jest ok.
Teraz w tesco mają być cleanic 3 x 62 szt po ok 10zł i tez się zastanawiam czy nie wziąć z górką . Tylko holibcia mi się jakieś newborny kojarzą a nigdzie ostatnio nie widziałam .

Mexi ty rzeczy na położniczy pakujesz a ja chyba prowiant podjadę jutro zakupić :-p jakbym w piątek została.

heh własnie się z m. pokłóciłam , mój mądry połówek chciał dać dzieciom na kolację budyn czekoladowy i jeszcze lody na dokładkę :wściekła/y: Sam je potem będzie kładł spać , po takim tonażu cukru by latały jak małe bączki.

Witajcie dziewczyny.
Uff co za gorac. Ja dzis wstawilam, pranie ciuszkow upolowanych w lumpku i wlasnie skonczylam pakowac i maaasakra nie polecam w 9 miesiacu stanie nad deska i to w upal :/
Torbe prawie dzis spakowalam, wszystkie moje rzeczy i pampersy, zostaly tylko malucha nowe ciuszki do szpitala i rowniez musze je wyprasowac :/
Agula ja kupilam wlasnie te biedronkowe 3 paki za 10. Ale tak normalnie zawsze przy Igorze Dada uzywalam i byly bardzo dobre.
Angie super ze juz w domu jestescie, teraz nacieszcie sie soba :)

Co do lewatywy to niewiem jak u mnie jest jak porod w toku, bo przy oxy robia lewatywe.

DB6 witaj :) widze kolejna sierpniowka sie szykuje na piatek :)
Domi sliczna jest Lili taka malenka jak laleczka jejku slodziak !
Gawit uwazam rowniez ze lepiej jak jest w domu i lepiej nie ryzykowac, czasem lepiej odpuscic leczenie a zapewnic teraz godne zycie i tak jak pisalas babcia jest szczesliwa ze jest w domu :) choc wiem w jakiej trudniej sytulacji jestescie !
Asiołku jak co do godzinki wyliczone masz:) jejku i bedziesz witala swoje malenstwo na swiecie a widze przygotowania juz pelna para !
Izis czyzby juz po wszystkim ? Kciuki trzymam &&&&.

Uff troche was nadrobilam ale nie wszystkie wiec wybaczcie ale poprostu jestem zmeczona.

Asiolek ja tez kiepsko widze te Twoje spanie w piatek, jak i moje zreszta. Gawit ja juz tez dopakowana, ale wkurzam sie, ze oprocz rzeczy na polozniczy, musze pakowac i na ginekologie. Ech. Mam stresa no...
Ja na razie mam rzeczy dla siebie, a dla małej mąż mi dowiezie po cc (bo dla niej musze mieć też a w jedną torbę się nie spakowałam, bo dla siebie muszę mieć wszystko łącznie z papierem toaletowym :wściekła/y:) a stres? eh nic nie mów - czyści mnie jak jasna cholewka! w dodatku mała mi tak naciska na pęcherz, że mogłabym dziś zamieszkać w wc

Madruszka super że znów z nami
Domi :-* Maleńka cudna
Kami super że maluszek tak fajnie rośnie i je - niech rośnie zdrowo
Asiołek współczuję sytuacji z córką ale jeszcze troszkę i wróci do domu i będziesz miała dwa skarby koło siebie
Monya super że już wyszliście do domku
Gawit współczuję sytuacji z babcią ale tak jest chyba dla niej lepiej bo psychicznie będzie jej i wszystkim łatwiej no i będzie miała godziwe warunki i ten czas spędzi z najbliższymi - a Ty kochana pamiętaj też osobie bo jeszcze kilka dni i maluszek będzie po tej stronie
Ojaka fajnie że udało Ci się załatwić z tym L4 i nie musisz specjalnie ganiać
Fiufiu współczuję rewelacji btrzuszkowych - oby szybko przeszło
pieceofcake mnie też tak ostatnio straszyło a teraz jak na złość cisza
Natkusia to &&&&& za polepszenia kolorku skóry
Magda17011 nie łam się kochana skoro mały potrzebuje nie masz na to wpływu
Anna nie przepraszaj rozumiemy że nie masz czasu - to pewnie nie możecie się doczekać
Ma_Dunia pamiętamy pamiętamy - fajnie że macie unormowane wszystko i że jest bez rewelacji (tych złych)
Gorgusia oby to był krótki etap z Kacperkiem &&&&& - komentarzami się nie przejmuj powiem ci że ja bym dała wszystko żeby mieć taki brzuch jak masz teraz - koleżanka pewnie zazdrości i tyle
Barbarka oby to mycie przyśpieszyło akcję - ja ostatnio wysprzątałam pół mieszkania dzisiaj drugie pół w międzyczasie molestuje mojego i nic się nie dzieje
db6 witaj
Carine ciekawe czy wszystkie dzieci tak mierzą
WKasia u mnie w szpitalu robią lewatywe jeśli jest czas w razie czego będę o nią prosić
Atana współczuję "przeprawy" z zębami ja dałam sobie teraz spokój już ale po porodzie idę robić to co teraz nie mogłam
Agula82 ja na początek kupiłam chusteczki pampers a pózniej zobaczę które będzie lepiej tolerować te czy dada, faceci czasami nie grzeszą wyobrażnią jak mojemu o tym powiedziałam to zapytał się co w tym złego
Angie super że już w domku
Edys Ewaelinka Sierpniowa jak tam dziewczynki?

Asiołek pytałaś czy ktoś obstawia więcej niż 6 - ja myślę że więcej bo Was chyba 4 ma cc a na weekend zawsze są sierpniowe porody rodzinne więc troszkę będzie tych dzieciaczków
A ja dziś pół mieszkania wysprzątałam i doszłam do wniosku że mogę iść rodzić bo wszystko zrobione i gotowe a mała u dziadków - szkoda że mały ma inne plany niż ja

reklama
Mycie okien poszło na marne :/ i to z dwóch powodów! Nie dość że nawet lekkiego klucia nie czuje to jeszcze mój pierworodny wysmarował dwa z nich rękoma ubrudzonymi czekoladą :/ a mówiłam babce żeby mu nie dawała na dworze :/

A taką miałam nadzieję że się coś ruszy... nawet pełen serwis przy kapaniu zrobiłam - włosy, henna, stopy, ogolone futro od szyi w dół, nie mówiąc o makiniurze :/

Chyba zaraz obudze mezusia i przyspiesze akcje bo już ciężko :(

Do góry