reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
angie bardzo się ciesze że was wypuścili , domek to domek :-)

gawit janie ukrywam że najlepiej dla mnie by było żeby mała i chusteczki i pieluszki dada zaakceptowała - bo mam najbliżej. A i finansowo jest ok.
Teraz w tesco mają być cleanic 3 x 62 szt po ok 10zł i tez się zastanawiam czy nie wziąć z górką . Tylko holibcia mi się jakieś newborny kojarzą a nigdzie ostatnio nie widziałam .

Mexi ty rzeczy na położniczy pakujesz a ja chyba prowiant podjadę jutro zakupić :-p jakbym w piątek została.

heh własnie się z m. pokłóciłam , mój mądry połówek chciał dać dzieciom na kolację budyn czekoladowy i jeszcze lody na dokładkę :wściekła/y: Sam je potem będzie kładł spać , po takim tonażu cukru by latały jak małe bączki.

Witajcie dziewczyny.
Uff co za gorac. Ja dzis wstawilam, pranie ciuszkow upolowanych w lumpku i wlasnie skonczylam pakowac i maaasakra nie polecam w 9 miesiacu stanie nad deska i to w upal :/
Torbe prawie dzis spakowalam, wszystkie moje rzeczy i pampersy, zostaly tylko malucha nowe ciuszki do szpitala i rowniez musze je wyprasowac :/
Agula ja kupilam wlasnie te biedronkowe 3 paki za 10. Ale tak normalnie zawsze przy Igorze Dada uzywalam i byly bardzo dobre.
Angie super ze juz w domu jestescie, teraz nacieszcie sie soba :)

Co do lewatywy to niewiem jak u mnie jest jak porod w toku, bo przy oxy robia lewatywe.

DB6 witaj :) widze kolejna sierpniowka sie szykuje na piatek :)
Domi sliczna jest Lili taka malenka jak laleczka jejku slodziak !
Gawit uwazam rowniez ze lepiej jak jest w domu i lepiej nie ryzykowac, czasem lepiej odpuscic leczenie a zapewnic teraz godne zycie i tak jak pisalas babcia jest szczesliwa ze jest w domu :) choc wiem w jakiej trudniej sytulacji jestescie !
Asiołku jak co do godzinki wyliczone masz:) jejku i bedziesz witala swoje malenstwo na swiecie a widze przygotowania juz pelna para !
Izis czyzby juz po wszystkim ? Kciuki trzymam &&&&.

Uff troche was nadrobilam ale nie wszystkie wiec wybaczcie ale poprostu jestem zmeczona.

Asiolek ja tez kiepsko widze te Twoje spanie w piatek, jak i moje zreszta. Gawit ja juz tez dopakowana, ale wkurzam sie, ze oprocz rzeczy na polozniczy, musze pakowac i na ginekologie. Ech. Mam stresa no...
Ja na razie mam rzeczy dla siebie, a dla małej mąż mi dowiezie po cc (bo dla niej musze mieć też a w jedną torbę się nie spakowałam, bo dla siebie muszę mieć wszystko łącznie z papierem toaletowym :wściekła/y:) a stres? eh nic nie mów - czyści mnie jak jasna cholewka! w dodatku mała mi tak naciska na pęcherz, że mogłabym dziś zamieszkać w wc

Madruszka super że znów z nami
Domi :-* Maleńka cudna
Kami super że maluszek tak fajnie rośnie i je - niech rośnie zdrowo
Asiołek współczuję sytuacji z córką ale jeszcze troszkę i wróci do domu i będziesz miała dwa skarby koło siebie
Monya super że już wyszliście do domku
Gawit współczuję sytuacji z babcią ale tak jest chyba dla niej lepiej bo psychicznie będzie jej i wszystkim łatwiej no i będzie miała godziwe warunki i ten czas spędzi z najbliższymi - a Ty kochana pamiętaj też osobie bo jeszcze kilka dni i maluszek będzie po tej stronie
Ojaka fajnie że udało Ci się załatwić z tym L4 i nie musisz specjalnie ganiać
Fiufiu współczuję rewelacji btrzuszkowych - oby szybko przeszło
pieceofcake mnie też tak ostatnio straszyło a teraz jak na złość cisza
Natkusia to &&&&& za polepszenia kolorku skóry
Magda17011 nie łam się kochana skoro mały potrzebuje nie masz na to wpływu
Anna nie przepraszaj rozumiemy że nie masz czasu - to pewnie nie możecie się doczekać
Ma_Dunia pamiętamy pamiętamy - fajnie że macie unormowane wszystko i że jest bez rewelacji (tych złych)
Gorgusia oby to był krótki etap z Kacperkiem &&&&& - komentarzami się nie przejmuj powiem ci że ja bym dała wszystko żeby mieć taki brzuch jak masz teraz - koleżanka pewnie zazdrości i tyle
Barbarka oby to mycie przyśpieszyło akcję - ja ostatnio wysprzątałam pół mieszkania dzisiaj drugie pół w międzyczasie molestuje mojego i nic się nie dzieje
db6 witaj
Carine ciekawe czy wszystkie dzieci tak mierzą
WKasia u mnie w szpitalu robią lewatywe jeśli jest czas w razie czego będę o nią prosić
Atana współczuję "przeprawy" z zębami ja dałam sobie teraz spokój już ale po porodzie idę robić to co teraz nie mogłam
Agula82 ja na początek kupiłam chusteczki pampers a pózniej zobaczę które będzie lepiej tolerować te czy dada, faceci czasami nie grzeszą wyobrażnią jak mojemu o tym powiedziałam to zapytał się co w tym złego
Angie super że już w domku
Edys Ewaelinka Sierpniowa jak tam dziewczynki?

Asiołek pytałaś czy ktoś obstawia więcej niż 6 - ja myślę że więcej bo Was chyba 4 ma cc a na weekend zawsze są sierpniowe porody rodzinne więc troszkę będzie tych dzieciaczków
A ja dziś pół mieszkania wysprzątałam i doszłam do wniosku że mogę iść rodzić bo wszystko zrobione i gotowe a mała u dziadków - szkoda że mały ma inne plany niż ja

reklama
Mycie okien poszło na marne :/ i to z dwóch powodów! Nie dość że nawet lekkiego klucia nie czuje to jeszcze mój pierworodny wysmarował dwa z nich rękoma ubrudzonymi czekoladą :/ a mówiłam babce żeby mu nie dawała na dworze :/

A taką miałam nadzieję że się coś ruszy... nawet pełen serwis przy kapaniu zrobiłam - włosy, henna, stopy, ogolone futro od szyi w dół, nie mówiąc o makiniurze :/

Chyba zaraz obudze mezusia i przyspiesze akcje bo już ciężko :(

Do góry