reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć dziewczynki :-)

ŻANETKA cieszę się, że z katarem jest lepiej :tak: zdrówka! Z mdłościami to wiesz jak to jest.. dzisiaj nie ma, a jutro mogą być ;-)

GORGUSIA a czym dokładnie się zajmujesz?

DONNA ja Śląsk to troszkę daleko :-p też się nie umiem doczekać następnej wizyty :-D

ale dzisiaj piękne słoneczko :-)

reklama
Natkusia- Prowadzę Studio Modelowania Sylwetki. Bardzo lubię to co robię, ale jak pomyślę,że za jakiś czas będę takim okrąglinkiem to śmiesznie tu będę wyglądała :-D

Byłam na becie. Wyniki po 17....

GOGRGUSIA eee fajnie brzmi :-) na pewno jest ciekawe co robisz.. :tak: okrągły brzuch będziesz miała tylko na jakiś czas spoko spoko :-D mocno trzymam &&&&&& za betę! Będzie wysoka!

A ja robię rosół na obiad mhmmm.. :-)

Dziewczyny macie zaparcia? Wydaje mi się, że te moje bóle podbrzusza to nie z macicy tylko właśnie przez zaparacia ehm..

No Kochana to ja się do Ciebie zgłoszę po porodzie ;-):-D a jak Ci biznes idzie? Pewnie dużo chętnych w dzisiejszych czasach ;-)

Przygoda mojej dzidzi z tym światem się zakończyła:-( Leż w szpitalu. Ciąża albo obumarła albo jest pozamaciczna. Sami jeszcze nie wiedzą. Czujemy wielki smutek ale będziemy starać się dalej i wierzę, że niedługo znowu się pojawię na forum. Tymczasem trzymam kciuki za cała resztę sierpniówek. I pamiętajcie walczcie o swoje dzieciątka jak lwicę i nie polegajcie na opiniach jednego lekarza.

Doxa bardzo mi przykro kochana......Wierze ze juz nie długo znowu do nas zawitasz.....mam nadzieje ze jeszcze w 2014 spotkamy sie na forum:):):)....Takie skarbie jest życie i sa nasze ciąże .....Jestem z Toba skarbie i trzymam kciuki za przyszłe staranka i oby sie odało jak najszybciej :):):)

Cześć. :-)

Doxa81 współczuję... :-(

To i ja się przywitam. Jestem po pierwszej wizycie u ginekolożki i zamiast standardowej kontroli wyszła z tego pierwsza wizyta ciążowa. Na USG niewiele było widać, jedynie maleńką plamkę, ale za 12 dni kolejne badanie i może uda się posłuchać serduszka. :-)

Termin mam na 10.08.

Witaj Madunia......i serdeczne gratulacje ....To bardzo mila niespodzianke sobie sprawilas heheh oczywiscie razem z mężem.....czasami fajnie tak z zaskoczenia jak kobieta idzie do lekarza bo cos ją niepokoi a tu dowiaduje sie ze calym kierownikiem zamieszania jest cos przeslodkiego cos najwspanialszego na swiecie.....fasoleczka hehe:):):)

reklama
Doxa, bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co Ci powiedzieć. Trzymaj się kochana

Ja dalej bezobjawowo, tylko mnie brzuch pobolewa. Ale już czuję że w pracy to ja za długo nie dam rady. W ogóle jakiś nostalgiczny nastrój mnie dopadł, może to przez obrzydliwą pogodę

Do góry