reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

hej dziewczyny
ja dzis wolne od pracy - i bardzo sie z tego cieszę:) powiem Wam , że moja praca mnie wykańcza :p
Robiłam we wtorek i czwartek bete - ładnie przyrasta:) 10 grudnia idę na usg - mam nadzieję, że będzie pięknie widać serduszko:)
miłego dnia życze.

Jeszcze mam takie pytanie do Was - czy lekarz bez problemu Wam wystawił L4? Ja narazie pracuję, i pewnie jeszcze trochę pochodzę do pracy. Ale praca po 12 h, i w soboty i niedziele na stojąco, i w stresie to tak nie za dobrze dla dzidziusia.

Ostatnia edycja:
reklama
EDYS super, że beta przyrasta :tak: wtedy jest pewność, że wszystko ok! Co do pracy to ja pracuje też ok 10-12h, stojąc i siedząc i praca z klientami (salon komórkowy).. do tego stres bo plany sprzedaży i niestety nieciekawa atmosfera. Powiedziałam mojemu lekarzowi i bez problemu dał mi L4 :-)

EDYS no proszę to jedziemy na tym samym wózku :-D ja jakoś nie miałam cierpliwości do klientów i mnie zaczęli wkurzać (hormony zaczęły szaleć).. poza tym u nas okropna atmosfera i szefowa wprowadza mobbing. Ale przede wszystkim bolało mnie podbrzusze i nie potrafiłam wysiedzieć tyle czasu w pracy. A na specjalne traktowanie (typu 8h w pracy, przerwy śniadaniowe itd) nie mam co liczyć więc wybór był prosty. Maluszek jest najważniejszy :tak: Życzę żebyś też dostała L4 :-)

mam identycznie. Praktyki widzę, że stosowane wszędzie. A kliencie ehhh sama wiesz jacy mogą byc okropni:(. Wizyta 20 grudnia mam nadzieję ze mój lekarz będzie wyrozumialy:)

A mi jest smutno. Wcześniej o tym nie pomyślałam, a w sumie to oczywiste, w ciąży nie mogę malować farbami olejnymi. A tak się cieszyłam że będę miała kupę czasu dla siebie i będę mogła sobie spokojnie malować, bo zazwyczaj nie mam na to wolnej chwili ;(

Też was kochane wieczorami boli podbrzusze? Dodatkowo mam tak dziwnie że jak np. kichnę, kuje mnie w okolicy jajnika :eek:

EDYS chyba właśnie wszędzie :sorry: dlatego trzeba uciekać z takiej pracy.. tym bardziej, że ja np wiem, że po porodzie już tam nie wrócę..

KLAUDIA no niestety nie będziesz mogła.. <tulę> :* może znajdź sobie inne, twórcze zajęcie :-) co do bóli to najbardziej mnie wieczorem boli po całym dniu. Te bóle, kłucia są normalne - wtedy wiadomo, że "tam" coś się dzieje :-)

kurcze ale u nas wieje.. idę prasować :confused:

Witam! Jestem tu nowa :) Ja w/g daty ostatniej @ powinnam rodzić 1 sierpnia :) Byłam u lekarza 2 tygodnie temu więc nic jeszcze nie było widać. W poniedziałek mam kolejną wizytę więc mam nadzieję, że już serduszko będzie biło :) Niepokoi mnie moja beta. W prawdzie nie robiłam przyrostu tylko raz zmierzyłam w zeszłym tygodniu i miałam 4919,0. Wychodzi dość wysoko a "obciążona" jestem genetycznie bliźniakami więc może okaże się, że mam dwoje a nie jedno :D A jak u Was z objawami? Pozdrawiam!

W całej Polsce wieje, mi chyba zaraz okna wywali.

Biedne z tą praca jesteście, ale w salonie koło mojej pracy, dziewczyny też ciągle narzekają, zresztą taka jest rotacja że nie zdążę twarzy zapamiętać.

reklama
W Warszawie wieje, i pada lekko śnieg.
Praca nie jest lekka - ale cos trzeba w zyciu robić :)
Jak ja nie lubie prasować - czeka na mnie sterta, ale jakoś nie mogę się zebrac.

Do góry