reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Witam:)
dzieki dziewczynki za odp co do mojego pytania:) wczoraj juz nie zdarzylismy wyjsc na spacerek bo burza przyszla ale dzis sie wybieramy:):)
moj kurczaczek sobie spiocha wiec mam chwilke
tez wasze dzieci tak brudza ubranka? bo ja po 2 dniach mam kope prania, bo zazwyczaj sika jak otworze pampersa:-D teraz sie ciesze ze tyle ciuszkow kupilam bo nie mialabym w co ubierac:-)
tylko najmniejszych skapetek mi braklo, wyslalam wlasnie meza do sklepu by dokupil
madison super, ze swieca takich ludzi teraz szukac:-)
martyna jak dziecko wychodzi to masz wrazenie ze chcesz kupe..no i mi tchu brakowalo jak Aleks zaczal wychodzic, musialam gleboko oddychac
Anna wspolczuje tych pielgrzymek
Atana raczej nie mozna zrobic takiej tabelki:no:

dane przeslaly mi lilith, kami, ewcol..cos malo dziewczynki.czekam na wiecej
termin porodu
data porodu
godzina
tc
sn/cc
waga, dlugosc, apgar
imię dziecka

reklama
Nie no mało nie spadłam z krzesła jak przeczytałam że Magda37 urodziłaś:szok: - ekspresowo bo jeszcze koło 1-1:30 zaglądałam tu i była cisza Ja też tak chce:tak:
Ulika Sierpniowa ?????? Dziewczyny dajcie znać co u Was
Madison Kahaka mam nadzieję że dacie radę sobie za dnia choć troszkę wypocząć
barbarka ja też nie mam ktg robione a w poprzedniej ciąży położna zrobiła mi tylko raz zrobić w przychodni a póżniej już w szpitalu bo byłam po terminie
U mnie fajnie chłodno jest i oby tak dalej.
Siedzę właśnie i tulę małą i normalnie płakać mi się chce:-( bo zawożę ją dziś do rodziców i nie wiem jak szybko ją zobaczę. Jakoś nie potrafię zapanowaćnad tym mimo że wiem że nic jej się nie stanie a ona chyba to wyczuwa bo się prawie przykleiła do mnie:confused:

Mamusie już rozpakowane
prześlijcie dane do Carine - dzięki temu będzie nam łatwiej się ogarnąć :))))) tabela już dawno przeterminowana jest .... a tak przynajmniej będziemy wiedziały ile Dzieci już z nami jest :)))))))))
Zmobilizujcie się troszkę... wysłanie takiej wiadomości to tylko jakieś 20 sekund :p

Ja to sie dzis wyspalam. Maly dwa razy na cyce wstawal. Teraz smaznie spi mimo kupki w gaciach. Byli mu z rana pobrac krew z piety jeju jaki krzyk. Zaraz mam nadzieje ze przyjdzie pediara zrobi co ma zrobic i moze szybciej nas wypuszcza

Witam się i ja. Dzień zapowiada się całkiem miło:jakieś 26stopni, trochę deszczu i zachmurzenie zapowiadali(ale jakoś słońce świeci). Odpoczniemy od upałów. Dobry dzień na poród, ale jakoś objawów nadal nie mam.Dziś mam w planach wypad do miasta po resztę wyprawki szkolnej,bo jak się Marcyśka urodzi, to będzie przedsięwzięcie na większą skalę.
Całkiem spora lista do rozpakowania została, czułam się jedną z nielicznychh a tu proszę

Kama witaj. Też długo się nie rejestrowałam a tylko podczytywałam

Carine nie strasz z tymi ciuszkami,ja mam tylko po kilka par z każdego rodzaju

Barbarka ja teez jeszcze nie miałam ktg i będę miała dopiero na porodówce. W pierwszej ciąży nie pamiętam jak to było.

Agula to może szykujesz się do porodu?Przeczyszczenie to podobno jeden z objawów zbliżającego sie porodu. W piciu wody pobijasz rekordy

Magda jesteś kolejną mamusią,której zazdroszczę szybkości akcji. Serdecznie gratluję

Dziewczyny, pogubilam sie calkowicie, ktore juz maja swoje maluszki a ktore jeszcze czekaja... Mocne pozdrowionka i dla tych i dla tych :-)

Asiolek, jeszcze ja :-). Jakos nie ogarniam forum z ipada... Ani nie mam dostepu do zamknietego, ani nie moge ustawic suwaczka i w ogole malo opcji tu mam..

15.08.2014 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry