reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam:)
dzieki dziewczynki za odp co do mojego pytania:) wczoraj juz nie zdarzylismy wyjsc na spacerek bo burza przyszla ale dzis sie wybieramy:):)
moj kurczaczek sobie spiocha wiec mam chwilke
tez wasze dzieci tak brudza ubranka? bo ja po 2 dniach mam kope prania, bo zazwyczaj sika jak otworze pampersa:-D teraz sie ciesze ze tyle ciuszkow kupilam bo nie mialabym w co ubierac:-)
tylko najmniejszych skapetek mi braklo, wyslalam wlasnie meza do sklepu by dokupil
madison super, ze swieca takich ludzi teraz szukac:-)
martyna jak dziecko wychodzi to masz wrazenie ze chcesz kupe..no i mi tchu brakowalo jak Aleks zaczal wychodzic, musialam gleboko oddychac
Anna wspolczuje tych pielgrzymek
Atana raczej nie mozna zrobic takiej tabelki:no:

dane przeslaly mi lilith, kami, ewcol..cos malo dziewczynki.czekam na wiecej
termin porodu
data porodu
godzina
tc
sn/cc
waga, dlugosc, apgar
imię dziecka

reklama
Nie no mało nie spadłam z krzesła jak przeczytałam że Magda37 urodziłaś:szok: - ekspresowo bo jeszcze koło 1-1:30 zaglądałam tu i była cisza Ja też tak chce:tak:
Ulika Sierpniowa ?????? Dziewczyny dajcie znać co u Was
Madison Kahaka mam nadzieję że dacie radę sobie za dnia choć troszkę wypocząć
barbarka ja też nie mam ktg robione a w poprzedniej ciąży położna zrobiła mi tylko raz zrobić w przychodni a póżniej już w szpitalu bo byłam po terminie
U mnie fajnie chłodno jest i oby tak dalej.
Siedzę właśnie i tulę małą i normalnie płakać mi się chce:-( bo zawożę ją dziś do rodziców i nie wiem jak szybko ją zobaczę. Jakoś nie potrafię zapanowaćnad tym mimo że wiem że nic jej się nie stanie a ona chyba to wyczuwa bo się prawie przykleiła do mnie:confused:

Mamusie już rozpakowane
prześlijcie dane do Carine - dzięki temu będzie nam łatwiej się ogarnąć :))))) tabela już dawno przeterminowana jest .... a tak przynajmniej będziemy wiedziały ile Dzieci już z nami jest :)))))))))
Zmobilizujcie się troszkę... wysłanie takiej wiadomości to tylko jakieś 20 sekund :p

Ja to sie dzis wyspalam. Maly dwa razy na cyce wstawal. Teraz smaznie spi mimo kupki w gaciach. Byli mu z rana pobrac krew z piety jeju jaki krzyk. Zaraz mam nadzieje ze przyjdzie pediara zrobi co ma zrobic i moze szybciej nas wypuszcza

Witam się i ja. Dzień zapowiada się całkiem miło:jakieś 26stopni, trochę deszczu i zachmurzenie zapowiadali(ale jakoś słońce świeci). Odpoczniemy od upałów. Dobry dzień na poród, ale jakoś objawów nadal nie mam.Dziś mam w planach wypad do miasta po resztę wyprawki szkolnej,bo jak się Marcyśka urodzi, to będzie przedsięwzięcie na większą skalę.
Całkiem spora lista do rozpakowania została, czułam się jedną z nielicznychh a tu proszę

Kama witaj. Też długo się nie rejestrowałam a tylko podczytywałam

Carine nie strasz z tymi ciuszkami,ja mam tylko po kilka par z każdego rodzaju

Barbarka ja teez jeszcze nie miałam ktg i będę miała dopiero na porodówce. W pierwszej ciąży nie pamiętam jak to było.

Agula to może szykujesz się do porodu?Przeczyszczenie to podobno jeden z objawów zbliżającego sie porodu. W piciu wody pobijasz rekordy

Magda jesteś kolejną mamusią,której zazdroszczę szybkości akcji. Serdecznie gratluję

Dziewczyny, pogubilam sie calkowicie, ktore juz maja swoje maluszki a ktore jeszcze czekaja... Mocne pozdrowionka i dla tych i dla tych :-)

Asiolek, jeszcze ja :-). Jakos nie ogarniam forum z ipada... Ani nie mam dostepu do zamknietego, ani nie moge ustawic suwaczka i w ogole malo opcji tu mam..

15.08.2014 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry