carine
Skarby mamusi 2008/2014
Witam
dzieki dziewczynki za odp co do mojego pytania wczoraj juz nie zdarzylismy wyjsc na spacerek bo burza przyszla ale dzis sie wybieramy
moj kurczaczek sobie spiocha wiec mam chwilke
tez wasze dzieci tak brudza ubranka? bo ja po 2 dniach mam kope prania, bo zazwyczaj sika jak otworze pampersa teraz sie ciesze ze tyle ciuszkow kupilam bo nie mialabym w co ubierac:-)
tylko najmniejszych skapetek mi braklo, wyslalam wlasnie meza do sklepu by dokupil
madison super, ze swieca takich ludzi teraz szukac:-)
martyna jak dziecko wychodzi to masz wrazenie ze chcesz kupe..no i mi tchu brakowalo jak Aleks zaczal wychodzic, musialam gleboko oddychac
Anna wspolczuje tych pielgrzymek
Atana raczej nie mozna zrobic takiej tabelki
dane przeslaly mi lilith, kami, ewcol..cos malo dziewczynki.czekam na wiecej
termin porodu
data porodu
godzina
tc
sn/cc
waga, dlugosc, apgar
imię dziecka
dzieki dziewczynki za odp co do mojego pytania wczoraj juz nie zdarzylismy wyjsc na spacerek bo burza przyszla ale dzis sie wybieramy
moj kurczaczek sobie spiocha wiec mam chwilke
tez wasze dzieci tak brudza ubranka? bo ja po 2 dniach mam kope prania, bo zazwyczaj sika jak otworze pampersa teraz sie ciesze ze tyle ciuszkow kupilam bo nie mialabym w co ubierac:-)
tylko najmniejszych skapetek mi braklo, wyslalam wlasnie meza do sklepu by dokupil
madison super, ze swieca takich ludzi teraz szukac:-)
martyna jak dziecko wychodzi to masz wrazenie ze chcesz kupe..no i mi tchu brakowalo jak Aleks zaczal wychodzic, musialam gleboko oddychac
Anna wspolczuje tych pielgrzymek
Atana raczej nie mozna zrobic takiej tabelki
dane przeslaly mi lilith, kami, ewcol..cos malo dziewczynki.czekam na wiecej
termin porodu
data porodu
godzina
tc
sn/cc
waga, dlugosc, apgar
imię dziecka