reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
I tym sposobem uaktualniam coby sie nie zgubiła nam lista :

1.Edys
2.Barbarka1611
3.Justyna919
4.Gawit
5.GosiaDr
6.Karaiwina
7.Atana
8.Atkaa
9.Monya456
10.Faisca
11.Wyczekany
12.Oszqurde
13.EwaEs
14.Nikitka
15.Izis
16.Katrina86
17.Martyna93
18Wkasia
19.Cwikla
20.Pieceofcake
21.Sylwia88
22.Sylwia_k
23.Mexi
24.Asiołek
25.Agula82

I zostało nas 25.

Wstałam, wyprawiłam chłopa do pracy i patrzę co się przez noc podziało zanim pójdę jeszcze trochę sobie dospać :-)

Przy tabelce mogę trochę podłubać, typowej tabeli robić chyba nie będziemy, żeby nie było zamieszania z sortowaniem itp. i żeby można było coś w wierszach dopisać, super ładnie w sumie nie musi być :-)
Można też zostawić tak jak już jest, żeby było wiadomo kto został a rozpakowane już są w osobnym pliku :-)

Martuska - gratulacje i witamy Kacperka :-)

Oszkurde - czego to człowiek nie robi, żeby go impreza u teściowej ominęła, nawet zepnie się w sobie i urodzi :-D

Karaiwina - no nie szalej tak z tym "niestety cc" :-) Moim zdaniem słusznie lekarze to wykonują szybciej a nie czekają na bóg wi co, jak np. w słynnym przypadku bliźniaczek Bartłomieja Bonka. Zresztą pamiętasz co pisały dziewczyny, które teraz rodziły cc, nie taki diabeł straszny... :-)

Magda37 - witamy Haneczkę :-) Błyskiem Ci poszło :-)

Magda, a to Ci dopiero niespodzianka. Gratuluję.

Ja spałam 3h. Wczoraj od 22-24 walczyliśmy z cycem kupami i spiętym brzuchem. Dziś od 4 z cycem i spiętym brzuchem. Zmęczona jestem i marze o prysznicu. Czekam na S, żeby trochę odsapnąć.

Afija... Mnie wieczorem przenieśli na oddział ginekologiczny na 1 pietrze. Bedziemy nadal starać sie ta jedynkę bo tu strasznie gorąco.
A Ty juz przeniesiona?

Asiołku dziekuje za liste, super jest ;) czyli widze ze nas calkiem sporo jest, ciekawe ile odpadnie w tym tygodniu ;)

Tak w ogole to dzien dobry ;) ja juz wstalam i wlasnie zamierzam sie szykowac do lekarza bo przed 9 trzeba wyjsc z chalupy ;)

Jejku dziewczyny, szok, ta moja mała to ekspres. O 1.30 odeszły wody, o 2.30 wyjechaliśmy z domu, w samochodzie skurcze co 3 min. Mój kochany mąż pojechał krótszą drogą, ale nie przewidział że jest szlaban kolejowy zamknięty :eek: poszedł żebrać dróżnika żeby otworzył. Po konsultacjach otworzył :) na ip nikogo nie było wypełnione papiery i na salę porodową po podłączeniu do ktg wyszły skurcze bolesne chyba z 10 i przyszła położna spytała czy nie czuję parcia. A ją już nie wiedziałam czy już rodzę czy za przeproszeniem popuszczę. Jak zerkła to biegiem ;) na fotel. Prosiła żeby nie przeć co chyba było najtrudniejsze. Hania przy następnym skurczu wyskoczyła cała. Niestety popękałam, bo nie zdążyli naciąć.
Urodziłam małą tak samo jak moja mama mnie.:)

Hania jest drobniutka ur. o 4.10 waga 2960, 49 cm, 10 pkt.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, choć poki co jaki on tam dobry.

Ja pierd... od 4.30 niekończące sie karmienie. Karmienia w tym to moze 40min, a reszta to dąsy panien.
Jak juz jedna zasnela to druga sie do reszty rozbudzila i daje do wiwatu. Niecierpie tego. Syn miał rożne jazdy, ale przynajmniej kumal, ze noc jest od spania, z przerwami na karmienie, ale od spania, nie otwieramy oczu!
Teraz jak wreszcie ta histeryczka zasnie to sie akurat druga głodna obudzi.

Takze MONYA - u mnie tez ze 2-3h spania dzis.
Juz macie problemy z brzuszkiem? Moze to tylko typowa chęć powrotu do brzuszka mamy?

Bo cholera walczę o pokarm, ktory o ironio roz****l mi sie po calodziennych próbach ściągania super duper laktatorem Medeli. Do dupy te laktatory jak dla mnie.

reklama
Madison...położna mówi , ze jeszcze może to opite wody płodowe, choć 3 kupy po pachy juz były, albo musi sie przyzwyczaić do nowego trybu. Masowanie brzuszka pomaga.

Afja...ja jestem w 105 tez na 1.

Nadal jestem w szoku, że urodziłam. To jest kosmiczne przeżycie. Dopiero co był w brzuchu i juz jest ze mną.

Trzymam kciuki za wszystkie dwupaki. A w szczególności za pierworódki. Dacie radę!!!

Ostatnia edycja:
Do góry