reklama
karaiwina
Fanka BB :)
I tym sposobem uaktualniam coby sie nie zgubiła nam lista :
1.Edys
2.Barbarka1611
3.Justyna919
4.Gawit
5.GosiaDr
6.Karaiwina
7.Atana
8.Atkaa
9.Monya456
10.Faisca
11.Wyczekany
12.Oszqurde
13.EwaEs
14.Nikitka
15.Izis
16.Katrina86
17.Martyna93
18Wkasia
19.Cwikla
20.Pieceofcake
21.Sylwia88
22.Sylwia_k
23.Mexi
24.Asiołek
25.Agula82
I zostało nas 25.
1.Edys
2.Barbarka1611
3.Justyna919
4.Gawit
5.GosiaDr
6.Karaiwina
7.Atana
8.Atkaa
9.Monya456
10.Faisca
11.Wyczekany
12.Oszqurde
13.EwaEs
14.Nikitka
15.Izis
16.Katrina86
17.Martyna93
18Wkasia
19.Cwikla
20.Pieceofcake
21.Sylwia88
22.Sylwia_k
23.Mexi
24.Asiołek
25.Agula82
I zostało nas 25.
Wstałam, wyprawiłam chłopa do pracy i patrzę co się przez noc podziało zanim pójdę jeszcze trochę sobie dospać :-)
Przy tabelce mogę trochę podłubać, typowej tabeli robić chyba nie będziemy, żeby nie było zamieszania z sortowaniem itp. i żeby można było coś w wierszach dopisać, super ładnie w sumie nie musi być :-)
Można też zostawić tak jak już jest, żeby było wiadomo kto został a rozpakowane już są w osobnym pliku :-)
Martuska - gratulacje i witamy Kacperka :-)
Oszkurde - czego to człowiek nie robi, żeby go impreza u teściowej ominęła, nawet zepnie się w sobie i urodzi
Karaiwina - no nie szalej tak z tym "niestety cc" :-) Moim zdaniem słusznie lekarze to wykonują szybciej a nie czekają na bóg wi co, jak np. w słynnym przypadku bliźniaczek Bartłomieja Bonka. Zresztą pamiętasz co pisały dziewczyny, które teraz rodziły cc, nie taki diabeł straszny... :-)
Magda37 - witamy Haneczkę :-) Błyskiem Ci poszło :-)
Przy tabelce mogę trochę podłubać, typowej tabeli robić chyba nie będziemy, żeby nie było zamieszania z sortowaniem itp. i żeby można było coś w wierszach dopisać, super ładnie w sumie nie musi być :-)
Można też zostawić tak jak już jest, żeby było wiadomo kto został a rozpakowane już są w osobnym pliku :-)
Martuska - gratulacje i witamy Kacperka :-)
Oszkurde - czego to człowiek nie robi, żeby go impreza u teściowej ominęła, nawet zepnie się w sobie i urodzi
Karaiwina - no nie szalej tak z tym "niestety cc" :-) Moim zdaniem słusznie lekarze to wykonują szybciej a nie czekają na bóg wi co, jak np. w słynnym przypadku bliźniaczek Bartłomieja Bonka. Zresztą pamiętasz co pisały dziewczyny, które teraz rodziły cc, nie taki diabeł straszny... :-)
Magda37 - witamy Haneczkę :-) Błyskiem Ci poszło :-)
Monya81
Magda, a to Ci dopiero niespodzianka. Gratuluję.
Ja spałam 3h. Wczoraj od 22-24 walczyliśmy z cycem kupami i spiętym brzuchem. Dziś od 4 z cycem i spiętym brzuchem. Zmęczona jestem i marze o prysznicu. Czekam na S, żeby trochę odsapnąć.
Afija... Mnie wieczorem przenieśli na oddział ginekologiczny na 1 pietrze. Bedziemy nadal starać sie ta jedynkę bo tu strasznie gorąco.
A Ty juz przeniesiona?
Ja spałam 3h. Wczoraj od 22-24 walczyliśmy z cycem kupami i spiętym brzuchem. Dziś od 4 z cycem i spiętym brzuchem. Zmęczona jestem i marze o prysznicu. Czekam na S, żeby trochę odsapnąć.
Afija... Mnie wieczorem przenieśli na oddział ginekologiczny na 1 pietrze. Bedziemy nadal starać sie ta jedynkę bo tu strasznie gorąco.
A Ty juz przeniesiona?
justyna919
Asiołku dziekuje za liste, super jest czyli widze ze nas calkiem sporo jest, ciekawe ile odpadnie w tym tygodniu
Tak w ogole to dzien dobry ja juz wstalam i wlasnie zamierzam sie szykowac do lekarza bo przed 9 trzeba wyjsc z chalupy
Tak w ogole to dzien dobry ja juz wstalam i wlasnie zamierzam sie szykowac do lekarza bo przed 9 trzeba wyjsc z chalupy
magda37
Jejku dziewczyny, szok, ta moja mała to ekspres. O 1.30 odeszły wody, o 2.30 wyjechaliśmy z domu, w samochodzie skurcze co 3 min. Mój kochany mąż pojechał krótszą drogą, ale nie przewidział że jest szlaban kolejowy zamknięty poszedł żebrać dróżnika żeby otworzył. Po konsultacjach otworzył na ip nikogo nie było wypełnione papiery i na salę porodową po podłączeniu do ktg wyszły skurcze bolesne chyba z 10 i przyszła położna spytała czy nie czuję parcia. A ją już nie wiedziałam czy już rodzę czy za przeproszeniem popuszczę. Jak zerkła to biegiem na fotel. Prosiła żeby nie przeć co chyba było najtrudniejsze. Hania przy następnym skurczu wyskoczyła cała. Niestety popękałam, bo nie zdążyli naciąć.
Urodziłam małą tak samo jak moja mama mnie.
Hania jest drobniutka ur. o 4.10 waga 2960, 49 cm, 10 pkt.
Urodziłam małą tak samo jak moja mama mnie.
Hania jest drobniutka ur. o 4.10 waga 2960, 49 cm, 10 pkt.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry, choć poki co jaki on tam dobry.
Ja pierd... od 4.30 niekończące sie karmienie. Karmienia w tym to moze 40min, a reszta to dąsy panien.
Jak juz jedna zasnela to druga sie do reszty rozbudzila i daje do wiwatu. Niecierpie tego. Syn miał rożne jazdy, ale przynajmniej kumal, ze noc jest od spania, z przerwami na karmienie, ale od spania, nie otwieramy oczu!
Teraz jak wreszcie ta histeryczka zasnie to sie akurat druga głodna obudzi.
Takze MONYA - u mnie tez ze 2-3h spania dzis.
Juz macie problemy z brzuszkiem? Moze to tylko typowa chęć powrotu do brzuszka mamy?
Bo cholera walczę o pokarm, ktory o ironio roz****l mi sie po calodziennych próbach ściągania super duper laktatorem Medeli. Do dupy te laktatory jak dla mnie.
Ja pierd... od 4.30 niekończące sie karmienie. Karmienia w tym to moze 40min, a reszta to dąsy panien.
Jak juz jedna zasnela to druga sie do reszty rozbudzila i daje do wiwatu. Niecierpie tego. Syn miał rożne jazdy, ale przynajmniej kumal, ze noc jest od spania, z przerwami na karmienie, ale od spania, nie otwieramy oczu!
Teraz jak wreszcie ta histeryczka zasnie to sie akurat druga głodna obudzi.
Takze MONYA - u mnie tez ze 2-3h spania dzis.
Juz macie problemy z brzuszkiem? Moze to tylko typowa chęć powrotu do brzuszka mamy?
Bo cholera walczę o pokarm, ktory o ironio roz****l mi sie po calodziennych próbach ściągania super duper laktatorem Medeli. Do dupy te laktatory jak dla mnie.
Afja-Anetka
Monya tak przeniesiona do sali nr 13, i to chyba 1 pietro hmm
reklama
Monya81
Madison...położna mówi , ze jeszcze może to opite wody płodowe, choć 3 kupy po pachy juz były, albo musi sie przyzwyczaić do nowego trybu. Masowanie brzuszka pomaga.
Afja...ja jestem w 105 tez na 1.
Nadal jestem w szoku, że urodziłam. To jest kosmiczne przeżycie. Dopiero co był w brzuchu i juz jest ze mną.
Trzymam kciuki za wszystkie dwupaki. A w szczególności za pierworódki. Dacie radę!!!
Afja...ja jestem w 105 tez na 1.
Nadal jestem w szoku, że urodziłam. To jest kosmiczne przeżycie. Dopiero co był w brzuchu i juz jest ze mną.
Trzymam kciuki za wszystkie dwupaki. A w szczególności za pierworódki. Dacie radę!!!
Ostatnia edycja: