reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
asiolek- dzieki za liste:-)

Ja tam gdzies na koncu bede rodzic. Termin mam od 24 do 30- miesiaczke mialam nie regularna ijakto wszycy mowia,,1 ciaza,chlopak,na pewno przenosze'':blink:nie mam stresa ale teraz nie chce rodzic , jeszcze nie jestem przygotowana.Dziwna jestem :dry:

Ok Podsumowanie ;) Jak ktoś sobie o sobie przypomni albo o kimś niech skopiuje listę i się dopisze albo odpisze ;)

Sierpniowa?
Ulika?

1. Edys
  2. Barbarka1611
  3. Justyna919
  4. Gawit
  5. GosiaDr
  6. Karaiwina
  7. Atana
  8. Atkaa
  9. Monya456
  10. Faisca
  11. Magda37
  12. Wyczekany
  13. Oszqurde
  14. EwaEs
  15. Nikitka
  16. Izis
  17. Katrina86
  18. Martyna93
  19. Wkasia
  20. Cwikla
  21. Pieceofcake
  22. Sylwia88
  23. Mexi
  24. Asiołek

O to jeszcze ja :-)

Asiołek dziękuje za listę. Super, ze to ogarnęłaś:)

Ja termin z OM mam na 8.8, ale bardziej prawdopodobny z USG mam na 21.08, wiec spokojnie jest nas troche. Bardzo mi zależy by urodzić do tego terminu, bo jak nie to pewnie mnie ciachna, bo już 2 tyg. bede po terminie wg. OM., a ja tego tak bardzo sie boje. Wiec za tydzien biorę sie na poważnie za męża, sprzątanie, skakania na piłce i chodzenie po schodach.

Hehe tyle mialam napisac i zq zapomnialam. Ja dzis wrzucilam na luzz... Nie mam juz pomysłu ani nie chce mi sie ze sciera latac wiec sie relaksuje w wannie z ogorkowa maseczka . Jutro ktg wybiorę sie chyba na lP to moze z kims cos ustale bo narazie to w pelnym zawieszeniu czekam . Mojej gin nie ma a ten co ja zastepuje to tylko ocenia zapis i nic go nie obchodzi. I pewnie we wtorek usg bo musimy wiedziec ile mala wazy . Od tego zalezy sn czy cc.

Ostatnia edycja:
Sierpniowa?
Ulika?

Edys
Barbarka1611
Justyna919
Gawit
GosiaDr
Karaiwina
Atana
Atkaa
Monya456
Faisca
Magda37
Wyczekany
Oszqurde
EwaEs
Nikitka
Izis
Katrina86
Martyna93
Wkasia
Cwikla
Pieceofcake
Sylwia88
Mexi
Asiołek
Agula82

jak jeszcze nie ma którejś to kopiujcie dziewczyny i wklejajcie.

Już edytowałam czyli na tę chwilę 25 do 27 w zależności czy Ulika i Sierpniowa są jeszcze w dwupaku...

Dziewczyny całkiem nas sporo :)))

reklama
Do góry