reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Martuśka92 pisała ostatnio 31 lipca byłą przed wizytą..., też się zastanawiam czy czegoś nie przegapiłam i co się z nią dzieje...

Ok jeszcze kilka dziewczyn udało mi się dopisać... i edytowałam post - sprawdźcie jak możecie czy jeszcze kogoś brakuje albo czy nie wpisałam kogoś kto urodził :sorry2::sorry2::sorry2:

Asiolek- dzieki za listę. Troche jednak nas zostało.
Ja przemyslalam sprawę i jako, ze rodzimy tutaj wszystkie hurtowo to ja zaklepuje miejsce na najbliższa pełnie - 10 - tymbardziej, ze to moja szczęśliwa liczba ;)

Ok Podsumowanie ;) Jak ktoś sobie o sobie przypomni albo o kimś niech skopiuje listę i się dopisze albo odpisze ;)

Sierpniowa?
Ulika?

1. Edys
  2. Barbarka1611
  3. Agula82
  4. Justyna919
  5. Gawit
  6. GosiaDr
  7. Karaiwina
  8. Atana
  9. Atkaa
  10. Monya456
  11. Faisca
  12. Magda37
  13. Wyczekany
  14. Oszqurde
  15. EwaEs
  16. Nikitka
  17. Izis
  18. Katrina86
  19. Martyna93
  20. Wkasia
  21. Cwikla
  22. Pieceofcake
  23. Sylwia88
  24. Mexi
  25. Asiołek

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina super że już do domku, ciekawe jak brat będzie opiekował się małą. :)

Teraz podzielimy się na dwa obozy . Te które nie śpią bo karmią i na te które wyczekują skurczy lub terminu cc. ;)

Do góry