reklama
Faisca
Fanka BB :)
Ja tez planuje marudzić ... Niech tylko dobije 38 tygodnia Bo w 37 to jeszcze mi nie wypada wiec nie krępuj sie Edys
Oszqrde- to masz dobra motywacje
Oszqrde- to masz dobra motywacje
sylwia_k
Edys
Barbarka1611
Justyna919
Gawit
GosiaDr
Karaiwina
Atana
Atkaa
Monya456
Faisca
Magda37
Wyczekany
Oszqurde
EwaEs
Nikitka
Izis
Katrina86
Martyna93
Wkasia
Cwikla
Pieceofcake
Sylwia88
Sylwia_k
Mexi
Asiołek
Agula82
Jeszcze ja :-) nie było mnie tu bo miałam gości... Wymiekam :-( w dodatku kilkanaście metrow od mojego domu jest zabawa czy festyn i gra zespół wiec pół nocy pewnie nie będę spala a już bym chciała odpocząć bo mam dość tego dnia...
Barbarka1611
Justyna919
Gawit
GosiaDr
Karaiwina
Atana
Atkaa
Monya456
Faisca
Magda37
Wyczekany
Oszqurde
EwaEs
Nikitka
Izis
Katrina86
Martyna93
Wkasia
Cwikla
Pieceofcake
Sylwia88
Sylwia_k
Mexi
Asiołek
Agula82
Jeszcze ja :-) nie było mnie tu bo miałam gości... Wymiekam :-( w dodatku kilkanaście metrow od mojego domu jest zabawa czy festyn i gra zespół wiec pół nocy pewnie nie będę spala a już bym chciała odpocząć bo mam dość tego dnia...
pieceofcake
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy któraś poza natkusia może mnie tez dodać do zamkniętych wątków? Już do niej pisałam PW i tu wiadomość ale chyba nie zauważyła
Dzis do nerwa to Tesciowa swoje 3 grosze dorzuciła. Bo mi moralny o wychowaniu prawi. Bo krzyknelam na córkę. Teraz Wiki u nich jest- bo jak sie zacznie zeby nie jeździć. Rozpieszcza ja, pozwala na wszystkio. A pózniej ja bede musiała ogarnąć te moje dzieci.
Ojek ciężko was nadrobić.ubnas dzisiaj był żar...a po południu spadły hektolitry deszczu i burza wielką.jest 20stopni,chce sie żyć.
Listę piękna storzylyscie :-)a z tymi poetami,których nikt nie widzi,to nie tak Edys.nas tutaj jest z 50 i ją tu spamietac wszystkie?czasami mię ogarnia sie takiej mocy.
Mnie macica na maksa dzisiaj boli i kręgosłup...aj źle. Do jutra drogie panie i Graty dla maruski :-)
Listę piękna storzylyscie :-)a z tymi poetami,których nikt nie widzi,to nie tak Edys.nas tutaj jest z 50 i ją tu spamietac wszystkie?czasami mię ogarnia sie takiej mocy.
Mnie macica na maksa dzisiaj boli i kręgosłup...aj źle. Do jutra drogie panie i Graty dla maruski :-)
magda37
piceofcake mnie jakoś dodawała Natkusia, więc chyba tylko ona.
monia456
Asiołek dzięki za listę :-* też o niej ostatnio myślałam
Edys znam to skąś;-) więc się nie krępuj
w następny weekend pełnia więc mam nadzieję załapać się na "rodzinny poród" sierpniówek
A ja dzisiaj też z humorem "cez kija nie podchodz" a do tego jutro zawoże małą do rodziców i dopiero tak tydzień po porodzie po nią pojedziemy i już się płakać chce na smą myśl:-(
Edys znam to skąś;-) więc się nie krępuj
w następny weekend pełnia więc mam nadzieję załapać się na "rodzinny poród" sierpniówek
A ja dzisiaj też z humorem "cez kija nie podchodz" a do tego jutro zawoże małą do rodziców i dopiero tak tydzień po porodzie po nią pojedziemy i już się płakać chce na smą myśl:-(
Faisca
Pieceofcake- druga moderatorka jest Carine.
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Peaceofcake... ja myślę, że mój lekarz poszedł na łatwiznę bo nie chce porodu wyższego ryzyka... dlatego wybrał dla mnie cc... i termin )) nie jestem już do niczego przekonana ani do porodu sn ani do cc. Każdy ma swoje wady i zalety ale oby wszystko było z Oliwką dobrze a nie będę marudzić na nic )))
Niestety nie wiem czy nie licząc Naktusi ktoś jeszcze może dodać Cię do zamkniętych wątków.
Oszqurde jak nie urodzisz to zamarkujesz skurcze i też się wykręcisz ihihihi
Moja teściowa też działa na mnie jak płachta na byka więc zablokowana jest w moim telefonie )) czasem się dobija ale ja tego nie widzę więc śpię spokojnie )) a mieszka 230 km ode mnie. Mój mąż to akceptuje i wie, że gdyby moi teściowie pojawili się z wizytą w szpitalu bądź zaraz po porodzie u nas w domu - wpuszczając ich musiałby się spakować i razem z nimi wrócić do domu.... Przynajmniej do czasu aż uznałabym, że jednak mu przebaczam zachowanie jak "pipa" która dba nie o własną żonę i dzieci tylko Mamuni samopoczucie I choć to brzmi radykalnie to mam powody aby tym razem postawić na swoim i solidne argumenty. Tym razem nalotom teściowej wbrew mojej woli mówię zdecydowanie "NIE"
Fiuu oby Ci te dolegliwości przeszły!!!! Na szczęście masz 20 stopni )) i Inkę po tej stronie brzucha ))
Niestety nie wiem czy nie licząc Naktusi ktoś jeszcze może dodać Cię do zamkniętych wątków.
Oszqurde jak nie urodzisz to zamarkujesz skurcze i też się wykręcisz ihihihi
Moja teściowa też działa na mnie jak płachta na byka więc zablokowana jest w moim telefonie )) czasem się dobija ale ja tego nie widzę więc śpię spokojnie )) a mieszka 230 km ode mnie. Mój mąż to akceptuje i wie, że gdyby moi teściowie pojawili się z wizytą w szpitalu bądź zaraz po porodzie u nas w domu - wpuszczając ich musiałby się spakować i razem z nimi wrócić do domu.... Przynajmniej do czasu aż uznałabym, że jednak mu przebaczam zachowanie jak "pipa" która dba nie o własną żonę i dzieci tylko Mamuni samopoczucie I choć to brzmi radykalnie to mam powody aby tym razem postawić na swoim i solidne argumenty. Tym razem nalotom teściowej wbrew mojej woli mówię zdecydowanie "NIE"
Fiuu oby Ci te dolegliwości przeszły!!!! Na szczęście masz 20 stopni )) i Inkę po tej stronie brzucha ))