reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja tez w dwupaku. Termin na 9 sierpnia. I już mnie cholera strzela bo oznak porodu brak, a ja mam już dość:( do tego Tesciowa mi dziecko rozregulowuje, ze nie ogarne i malutkiej i starszej na początku. I to mnie przeraża.

reklama
Justyna- moja cierpliwość powoli sie tez juz wyczerpuje ;) do 21 moze jeszce jakos to zniosę, ale dluzej napewno nie zamierzam z brzuchem chodzić ;) od czwartku zacznę skakanie na tej piłce, bo póki co żadnych objawów nie mam, a na i macanko wywołujące porod nie moge tu liczyć :(

Przepraszam za cisze ale dzis caly dzien na cycowaniu:-/
I ja i moje cycki mamy dosyc ,ale podobno drugi dzien tak jest
Jutro bede w domku i mam nadzieje ze poukladam wszystko

Monya Gratulacje!!!!!!!! :-*

No to jeszcze troszkę nas jest :)))))))))

Edys
Barbarka1611
Justyna919
Gawit
GosiaDr
Karaiwina
Atana
Atkaa
Monya456
Faisca
Magda37
Wyczekany
Oszqurde
EwaEs
Nikitka
Izis
Katrina86
Martyna93
Wkasia
Cwikla
Pieceofcake
Sylwia88
Mexi
Asiołek

Ale nie wiem kto jeszcze... i czy nie wpisałam przez pomyłkę kogoś kto już urodził :sorry2:

Czy Ulika i Sierpniowa się odzywały????

Ostatnia edycja:
Edys wybacz - są jak najbardziej widoczne!!!!! idę edytować do góry :)))

Trudno nas wszystkie wyłapać latałam po różnych wątkach i jeszcze nie wszystkie pewnie tu jesteśmy...

reklama
Do góry