reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ja między 23 a północą chyba na chwilę usnęłam. Po północy obudził mnie skurcz i jazda znowu się zaczęła. Są co 10-15 min ale boleśniejsze niz wczesniej. Na leżąco nie da się wytrzymać. Mam pietra...bo to juz chyba nie będzie odwrotu.

Spać nie zasnę bo próbuje od dłuższego czasu. S jeszcze nie budzę.

Ostatnia edycja:
Ja pomiędzy skurczami sprawdzam czy mam kompletną dokumentację medyczną , czy walizka dobrze spakowana i czy mam wszystko co teoretycznie mi potrzeba. Skurcze co 8 minut. Piłka juz przy nich nie pomaga.

O tej porze, albo w niedzielę to mamy 15 min samochodem do szpitala. Wiec póki ścian nie gryzę wolę zostać w domu.

Monya Ulika ale serwujecie nocne atrakcje. Trzymam kciuki żeby szybko poszło i. Rano chce witać Nowe dzieciaczki.
My po kolejnym cycowaniu i kolejnej kupie. Mój Hanutek dziś skończyła tydzień. Tak sobie myślę jakie ogromne zmiany w moim życiu nastąpiły od tego tygodnia. Moje dzieciaki ciągle kłócą się, kto weźmie Hanie, kto przebierać, kto będzie mył, pchal wózek, ... ciekawe jak długo jeszcze. Fajnie mieć wszystkich w domu. Czuje się mega spełniona

No ładnie, bedą jutro jak nic dwie nowe dzidzie :)

MONYA - podziwiam za opanowanie :)

Moja jedna cos nienazarta, obudziła sie na jedzenie po 3h, wiec i siostra musi jesc. Do tej pory ten sen zaczety kolo polnocy trwal 4-5.5h.

reklama
Madison...to znaczy, że jeszcze tak źle nie jest;)

Znowu spać mi się zaczyna chcieć...może znowu odpuszczą jak przed północą.

Do góry