reklama
anna20061
Fanka BB :)
Kobity gratulacje ja o 3 bylam w szpitalu i sie wszystko zatrzymalo czyli mnie postraszylo inne pogonilo ...
Afja-Anetka
Fanka BB :)
dzień dobry!
gratulacje nowym upieczonym mamusikom, bo chyba aż trzem D:
niestety nie ja, ale czekam z nadzieją może dziś xD
gratulacje nowym upieczonym mamusikom, bo chyba aż trzem D:
niestety nie ja, ale czekam z nadzieją może dziś xD
Hej hej
Dzisiaj sie wyspalam mhmm.. Wojtuś budził sie tylko 3 razy poprzedniej nocy myślalam ze padne bo budzil sie na cyca co 1,5-2h kp jest cudną rzecza ale czasami wykańcza ;-)
MARTUSKA wczoraj wyszlismy czyli w 8 dobie. Chcialam wczesniej ale u nas bylo zimno, wiatr itd a jak wczoraj pokazalo sie slonce to my siup
KAHAKA gratuluje kp :-) tym bardziej ze to nie latwa sprawa!
ANNA w koncu sie rozkreci!
GORGUSIA ale przynajmniej sie pobawilas teraz tylko rodzic
CWIKLA skurcz porodowy ktory skraca szyjke musi trwac od 40 do 50s i nie rzadziej jak 6min. Info od poloznej z porodowki
ASIOLEK Kochana gratuluje donoszenia :-)
ANGIE to lepiej szybko zalatwic te sprawy.. my kupujemy 48mkw i dajemy je mamie a ona nam ponad 60mkw. U nas sytuacja lepsza ze te 60mkw jest moje w polowie no i mamy to zalatwiac na jesien.
My dzisiaj jedziemy do mojej mamy rozmawiac o mieszkaniu jak chcemy zeby to wygladalo.
A popoludniu przyjezdza do nas chrzestna Wojtusia
Owocnej niedzieli Sierpnioweczki :-)
Buziaki
Dzisiaj sie wyspalam mhmm.. Wojtuś budził sie tylko 3 razy poprzedniej nocy myślalam ze padne bo budzil sie na cyca co 1,5-2h kp jest cudną rzecza ale czasami wykańcza ;-)
MARTUSKA wczoraj wyszlismy czyli w 8 dobie. Chcialam wczesniej ale u nas bylo zimno, wiatr itd a jak wczoraj pokazalo sie slonce to my siup
KAHAKA gratuluje kp :-) tym bardziej ze to nie latwa sprawa!
ANNA w koncu sie rozkreci!
GORGUSIA ale przynajmniej sie pobawilas teraz tylko rodzic
CWIKLA skurcz porodowy ktory skraca szyjke musi trwac od 40 do 50s i nie rzadziej jak 6min. Info od poloznej z porodowki
ASIOLEK Kochana gratuluje donoszenia :-)
ANGIE to lepiej szybko zalatwic te sprawy.. my kupujemy 48mkw i dajemy je mamie a ona nam ponad 60mkw. U nas sytuacja lepsza ze te 60mkw jest moje w polowie no i mamy to zalatwiac na jesien.
My dzisiaj jedziemy do mojej mamy rozmawiac o mieszkaniu jak chcemy zeby to wygladalo.
A popoludniu przyjezdza do nas chrzestna Wojtusia
Owocnej niedzieli Sierpnioweczki :-)
Buziaki
FIUUFIUU - ogromne gratulacje! Jestes bezbłędna
Daj znac czemu takim hordcorem porod nazywasz. Tak czy inaczej super, ze udało sie sn i dzis nie lezysz z dziura w brzuchu
No to mamy 100% wywolywacz porodowy Ale przyznam, ze trzeba miec prócz determinacji kawał odwagi Któraś myśli o tym?
KASPIAN - gratuluje, I guess
ANGIE - kochana, komunikacja forumowa ma swoje mocne ograniczenia, ale myśle, ze każda z nas znalazła tu juz mniej lub bardziej pokrewne dusze i choć nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chciały to i tak jest u nas bardzo fajnie. Takze nie myśl o odpoczynku od nas, bo bardzo by nam Cie tu brakowało!!!
Dla mnie jestes jednym z filarów tego forum, a dołki i doły ma każda z nas, bo nie z danych fotek zycie zbudowano
A u mnie - bliźnięta:my 1:0
Szkoda gadać, wiedziałam, ze dziewczyny to pewne kłopoty
Dzis moj synek kończy 2 latka, alez to minelo!
Sto lat Synku, w zdrowiu i szczęściu!
A dziewczyny koncza 4 tygodnie!
Daj znac czemu takim hordcorem porod nazywasz. Tak czy inaczej super, ze udało sie sn i dzis nie lezysz z dziura w brzuchu
No to mamy 100% wywolywacz porodowy Ale przyznam, ze trzeba miec prócz determinacji kawał odwagi Któraś myśli o tym?
KASPIAN - gratuluje, I guess
ANGIE - kochana, komunikacja forumowa ma swoje mocne ograniczenia, ale myśle, ze każda z nas znalazła tu juz mniej lub bardziej pokrewne dusze i choć nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chciały to i tak jest u nas bardzo fajnie. Takze nie myśl o odpoczynku od nas, bo bardzo by nam Cie tu brakowało!!!
Dla mnie jestes jednym z filarów tego forum, a dołki i doły ma każda z nas, bo nie z danych fotek zycie zbudowano
A u mnie - bliźnięta:my 1:0
Szkoda gadać, wiedziałam, ze dziewczyny to pewne kłopoty
Dzis moj synek kończy 2 latka, alez to minelo!
Sto lat Synku, w zdrowiu i szczęściu!
A dziewczyny koncza 4 tygodnie!
reklama
MADISON 100 lat dla synka :-) :* dzisiaj chyba wyprawiacie urodziny z tego co wyczytalam ?
Juz 4tyg? Alez ten czas leci!
Nocka owocna byla u sierpniowek.
Co do FIUFIU to faktycznie odwaga.. ja bym chyba nie miala ;-) ale przynajmniej Irenka jest na swiecie!
Juz 4tyg? Alez ten czas leci!
Nocka owocna byla u sierpniowek.
Co do FIUFIU to faktycznie odwaga.. ja bym chyba nie miala ;-) ale przynajmniej Irenka jest na swiecie!
Ostatnia edycja: