reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ewcol...gratulacje!

Kaspian...czekam na pelniejszą informację chociaż już gratuluję;)!

Fiu...jesteś Mój Hero!!! Witamy Irenkę na świecie!

No to która teraz łyka olejek?

Hej hej

Dzisiaj sie wyspalam mhmm.. Wojtuś budził sie tylko 3 razy :tak: poprzedniej nocy myślalam ze padne bo budzil sie na cyca co 1,5-2h :szok: kp jest cudną rzecza ale czasami wykańcza ;-)

MARTUSKA wczoraj wyszlismy czyli w 8 dobie. Chcialam wczesniej ale u nas bylo zimno, wiatr itd a jak wczoraj pokazalo sie slonce to my siup :tak:

KAHAKA gratuluje kp :-) tym bardziej ze to nie latwa sprawa!

ANNA w koncu sie rozkreci!

GORGUSIA ale przynajmniej sie pobawilas :tak: teraz tylko rodzic

CWIKLA skurcz porodowy ktory skraca szyjke musi trwac od 40 do 50s i nie rzadziej jak 6min. Info od poloznej z porodowki :tak:

ASIOLEK Kochana gratuluje donoszenia :-)

ANGIE to lepiej szybko zalatwic te sprawy.. my kupujemy 48mkw i dajemy je mamie a ona nam ponad 60mkw. U nas sytuacja lepsza ze te 60mkw jest moje w polowie no i mamy to zalatwiac na jesien.

My dzisiaj jedziemy do mojej mamy rozmawiac o mieszkaniu jak chcemy zeby to wygladalo.
A popoludniu przyjezdza do nas chrzestna Wojtusia :tak:

Owocnej niedzieli Sierpnioweczki :-)

Buziaki

FIUUFIUU - ogromne gratulacje! Jestes bezbłędna :)

Daj znac czemu takim hordcorem porod nazywasz. Tak czy inaczej super, ze udało sie sn i dzis nie lezysz z dziura w brzuchu :)

No to mamy 100% wywolywacz porodowy :) Ale przyznam, ze trzeba miec prócz determinacji kawał odwagi ;) Któraś myśli o tym? :)

KASPIAN - gratuluje, I guess ;)

ANGIE - kochana, komunikacja forumowa ma swoje mocne ograniczenia, ale myśle, ze każda z nas znalazła tu juz mniej lub bardziej pokrewne dusze i choć nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chciały to i tak jest u nas bardzo fajnie. Takze nie myśl o odpoczynku od nas, bo bardzo by nam Cie tu brakowało!!!
Dla mnie jestes jednym z filarów tego forum, a dołki i doły ma każda z nas, bo nie z danych fotek zycie zbudowano ;)

A u mnie - bliźnięta:my 1:0 ;)
Szkoda gadać, wiedziałam, ze dziewczyny to pewne kłopoty ;)

Dzis moj synek kończy 2 latka, alez to minelo!
Sto lat Synku, w zdrowiu i szczęściu!
A dziewczyny koncza 4 tygodnie! :)

Fiufiu, ja sobie karmiłam Ewę, myślałam o Tobie, a Ty w tym czasie wyciskałaś Inkę :) gratuluję!

Ja ciągle jestem zszokowana, że jeszcze trwa lipiec, a już tyle z nas ma dzieci przy sobie!

reklama
MADISON 100 lat dla synka :-) :* dzisiaj chyba wyprawiacie urodziny z tego co wyczytalam :tak: ?
Juz 4tyg? Alez ten czas leci!

Nocka owocna byla u sierpniowek.

Co do FIUFIU to faktycznie odwaga.. ja bym chyba nie miala ;-) ale przynajmniej Irenka jest na swiecie!

Ostatnia edycja:
Do góry