reklama
Kaspian
Fanka BB :)
Magda, znów z zaskoczenia ! Gratulacje!
Ewelinka, dołączam do skurczowych dziewczyn - od 1,5 h regularne bolesne co 10 min. Właśnie się wyprysznicowałam i chyba trochę łagodniejszy ból. Chłopaków nie budzę dopóki nie będę pewna.Najgorsze, że ciągnie z krzyża
FiuFiu, łykaj magnez - łydki odżyją
Gorgusia, wesele w 40tc Podziwiam!
Izis, spisz?
Dobra, idę liczyć dalej skurcze.
Ewelinka, dołączam do skurczowych dziewczyn - od 1,5 h regularne bolesne co 10 min. Właśnie się wyprysznicowałam i chyba trochę łagodniejszy ból. Chłopaków nie budzę dopóki nie będę pewna.Najgorsze, że ciągnie z krzyża
FiuFiu, łykaj magnez - łydki odżyją
Gorgusia, wesele w 40tc Podziwiam!
Izis, spisz?
Dobra, idę liczyć dalej skurcze.
Izis86
Nie śpię. Obudzułam się przed 5 i tyle. Twarz zapuchnięta, wyglądam koszmarnie
K. chciał mi wczoraj ulżyć w stresie i poleciał do znajomej po stetoskop. Najpierw nie mogliśmy zlokalizować serduszka, potem niby coś było słychać, ale K. wyliczył koło 80 na minutę...mówię, że za mało. Stwierdził, że źle policzył.
Przy okazji zachwycał się zgrabnym, szczupłym ciałem kogoś tam znajomego, pomogło mi to bardzo ...
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano lekko było czuć małą, ale tak słabo i niewiele. Ale nic, obserwuje dalej
I żadnych skurczy a przynajmniej nie czuję
Kaspian a jak te Twoje?
K. chciał mi wczoraj ulżyć w stresie i poleciał do znajomej po stetoskop. Najpierw nie mogliśmy zlokalizować serduszka, potem niby coś było słychać, ale K. wyliczył koło 80 na minutę...mówię, że za mało. Stwierdził, że źle policzył.
Przy okazji zachwycał się zgrabnym, szczupłym ciałem kogoś tam znajomego, pomogło mi to bardzo ...
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano lekko było czuć małą, ale tak słabo i niewiele. Ale nic, obserwuje dalej
I żadnych skurczy a przynajmniej nie czuję
Kaspian a jak te Twoje?
Izis86
Noo...biorę pod uwagę, że bardzo się starał z tym stetoskopem
Kaspian może jeszcze coś ruszy później albo wieczorem ja to w zasadzie tylko raz w nocy coś takiego czułam. Od tamtej pory liiipton
Może czym częściej takie akcje tym bardziej prawdopodobne, że jednak "zaskoczy"
Kaspian może jeszcze coś ruszy później albo wieczorem ja to w zasadzie tylko raz w nocy coś takiego czułam. Od tamtej pory liiipton
Może czym częściej takie akcje tym bardziej prawdopodobne, że jednak "zaskoczy"
reklama
Witam się niewyspana
Magda, serdecznie gratuluję!!!
Ja z moim mężem jesteśmy trochę zszokowani, że do sierpnia jeszcze tydzień, a nas już tyle urodziło.
Fiufiu, to jednak babci źle przepowiedziała. Szkoda.
Ewaelinka i jak?
Ja nie mam małej w co ubierać, wszystko za duże i wygląda komicznie. Moja mama wczoraj szukała ubranek po całym mieście, to nigdzie nie ma rozm 52. Muszę dziś do Tesco jechać, może coś znajdę.
Spokojnego dnia! Ja postaram się dzisiaj opis porodu zamieścić.
Magda, serdecznie gratuluję!!!
Ja z moim mężem jesteśmy trochę zszokowani, że do sierpnia jeszcze tydzień, a nas już tyle urodziło.
Fiufiu, to jednak babci źle przepowiedziała. Szkoda.
Ewaelinka i jak?
Ja nie mam małej w co ubierać, wszystko za duże i wygląda komicznie. Moja mama wczoraj szukała ubranek po całym mieście, to nigdzie nie ma rozm 52. Muszę dziś do Tesco jechać, może coś znajdę.
Spokojnego dnia! Ja postaram się dzisiaj opis porodu zamieścić.