reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ewaelinka trzymam kciuki aby to juz bylo to i zebys sie juz tak nie meczyla. Czekamy na wiesci.
A mnie dopadla bezsennna noc. Jeszcze jakas mucha sie przyczepila do lepu i mi bzyka caly czas jejku jakie to denerwujace. I tak leze i siedze na telefonie. Duchota przeokropna mimo ze okno otwarte i pada na dworzu. Wlasnie moj maluszek dostal czkawki w brzuszku.

Gorgusia no nam identycznie jak ty duchota i goraco :/ i mam nadzieje ze synkowi juz lepiej. A co do wesela sama bym poszla. A ty moze pojdziesz potanczyc to moze cos rowniez cie zlapie i na porodowce wyladujesz ;)
Ewcol trzymam kciuki zeby wkoncu lekarze podjeli hakas decyzje &&&
Fiufiu moze do rana naprawde bedzie juz po wszystkim :)
Monia mnie rowniez szkoda mojego syna pada caly dzien, wyjsc z domu nie ma jak i sie nudzi a przez to ze sie nudzi to daje nam w kosc :/

Dziewczyny wiem ze tamat juz pewnie byl ale czy u was w szpitalach podaja znieczulenie i czy jest platne czy nie? Bo u mnie nie podaja w ogole :/
Aha i dzis zaczelam 36 tydz, wiec w przyszly piatek wkleje zdj brzucha. I chyba ja tu najmlodsza stazem ciazy jestem.
Ohh chyba trzeva wstac do lazienki bo kibelek wola ;)

Ja jeszcze w domu ale chyba zaraz mnie czeka trasa do szpitala skurcze nie odpuszczaja i sa coraz silniejsze ....kor...zaczynam miec stresa !!!!!!!!! Moj m zaraz wstaje do pracy ,ale chyba dzis nici z dniowki boje sie tylko ze to znowu nie to

Ewaelinka jezeli skurcze sa silniejsze to jedz na ip i sprawdz byc moze akcja sie rozkreca! Trzymam kciuki za ciebie &&&& i czekam dalej na wiesci !

reklama
Magda- gratulacje!

Ewaelinka - czekamy.

Izis- dużo tych cc faktycznie...

Oby dziś nie było słońca.... Kac przy wysypce nie może na nie wychodzić. Póki co pada.

Boszsz...39tc. Kacpra w tym urodziłam. A teraz obawiam się 42....

Do góry