reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ewcol bola sterydy? Hmmm ja nie czulam, no moze takie lekkie szczypanie. Co do skurczow to tez ciezko mi je poznac. W pierwszej ciazy tez mialam tylko te bole krzyzowe.

reklama
ATANA masz racje z tym kochanym cialkiem. Ja przytylam wszedzie ale brzuch to jak sie wyrazila polozna macica obciagnieta skora tylko. Dlatego ja dokladnie widze jak leze na plecach ulozenie dzidzi. No i kazdy ruch dzuecka sprawia mi bol.

ASIOLEK trzymam kciuki co by przeszlo. Mi ponaga na mocne skurczybyki melisa ale z dwoch torebek.

Asiołku dasz radę, tylko odpoczywaj teraz dużo i jednak jak tylko możesz to staraj się nie stresować bo to jednak też szkodzi.
A mówił Ci lekarz co by się stało jakbyś nie doleczyła? W końcu masz cc mimo wszystko a teraz dzidzia jest chroniona, no chyba żeby wody odeszły to raz dwa na izbę ale pewnie i tam dali by leki, napewno coś na to mogą poradzić.

Melisa na skurcze?
Ja melise pije minimum 6 torebek dziennie na uspokojenie i lepszy sen i nic nie daje :-D

Lilith dostałam tylko pilny telefon z Kliniki, że są wyniki a antybiogramem i aby szybko przyjechać po receptę ... wizyta dopiero 29 lipca. Mąż odebrał wyniki i receptę z recepcji i to wszystko... nic więcej nie wiem.

Mam ostatnio nieustanne zachcianki jedzeniowe... coś bym zjadła ale nie wiem co...
to znaczy wiem... pleśniaka, którego piecze teściowa mojej siostry :)))))))) jak o nim pomyślę to normalnie ślinotoku dostaję :) i zawsze na święta piecze dla mnie :) i to jest bardzo bardzo miłe :)
Szkoda, ze mieszka 200 km stąd...

Asiołek trzymaj się i oby skurcze przeszły,ale w razie czego lekarze mają na pewno jakąś alternatywę. Nie chodź za dużo, to może się wszystko wyciszy. Najważniejsze to się nie nakręcaj, bo jest jeszcze gorzej.

reklama
Madison ciekawa pomyłka w pisaniu w nocy ;-) jak przeczytałam to aż się poplułam ale rozumiem - nocne wstawanie:tak:
Ulika współczuję tej bezsenności:confused: jak Ty dajesz radę?
Ewaelinka trzymaj się kochana - na pewno dasz radę :tak:
Martuśka92 gratuluję dotrzymania do 37 tygodnia:-)
Barbarka jak poszło spotkanie? Mam nadzieję że się udało:tak:
Kahaka jeszcze raz gratulacje:-)
Justyna919 dasz radę kochana zobaczysz:tak:
Natkusia dobrze że jakoś to wszystko tak poszło że mąż będzie te dwa tygodnie z Wami:tak:
Ma_Dunia jeszcze raz gratulacje:tak: Aż zaczęłam się bać bo ja miałam dokładnie taki sam termin co Ty;-):tak:
Edys choć Ty mnie nie opuszczaj:tak:
Martuskaa fajnie że masz taką fajną położną i że możesz się z nią spotkać:tak:
Xmarzenx witaj wśród sierpniówek:-)
Ewcol3 trzymaj się kochana - dasz radę:tak:
Asiołek oby przeszło - trzymaj się:tak:

No proszę zostawić Was na jedną noc a taki ruch się robi;-)
Ale powiem Wam że wczoraj od 20 do 1 w nocy miałam skurcze na szczęście jakoś po mału się wyciszyły a teraz czuję że znów się zaczyna. I zastanawiam się co robić bo jak byłam z małą w ciąży też tak miałam przez dwa dni i w nocy z 2 na 3 dzień w ciągu godziny ruszyło rozwarcie z 5 do pełnego, kilka partych i mała była na świecie. I teraz mam troszkę stracha. Do tego mój ma nocki. A ja sama z małą w domu bo siostra przyjedzie dopiero w środę do mnie i będzie do 3 sierpnia.

Do góry