reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

witam

Dziewczynki opuscic was na chwilke i tu takie wiesci :)
2 sierpnioweczki rozpakowane , no pięknie:-)
kahaka my chyba miałysmy razem z czwartku na pt rodzic:-D

do galerii lece zerknąć na te nasze małe nowe sierpniatka:-) no i musze uaktualnic tabelke, zrobić ogólnie porządki:) jakoś nie nadąrzam ostatnio:-D

dziewczynki z dostepem musicie poczekac na Natkusie , ona dawala , ja nie moge na zamknietym moderowac
ahh i ide zaraz szorowac podłoge, może mnie cos ruszy...od rana odkurzanie, potem zakupy, potem spacer i nic mnie nie chce brac:-D Ma_dunia niegrzeczna sie w kolejke wepchała:-D ale wybaczam:-D

PS. NATKUSIA, KAHAKA dzieciaczki przesliczne..kochane malenstwa..zazdroszcze:):)

Ostatnia edycja:
reklama
dzwoniłam do mojej położnej, ktorą sobie "zamówiłam" do porodu i powiedziałąm jej co i jak, że termin za tydzien przecież a tu sie nic nie zanosi itp. itd.... akurat dzisiaj ma nockę więc kazała wieczorem zadzwonić i jak będzie luźniej na oddziale, to mam podjechać, zbada mnie, zrobi ktg i pogadamy co dalej....Boże, niech kobitka coś wymyśli.... :-)
mam nadzieję, że u mnie w szpitalu dziś bedzie luz i żadnej nie zechce sie rodzić wieczorem :-D

Witam
Kurczę,nie zaglądałam przez weekend a tu takie wieście.
Kahaka i Ma_Dunia gratulacje!!!

Wybaczcie,nie odniosę sie do pozostałych wpisów ale nie ogarniam:)

Byłam dziś rano na badaniu krwi i moczu. W drodze powrotnej złapał mnie pierwszy raz taki skurcz,że już miałam się zatrzymać i dzwonić do M,ale przeszło. Nacisk na szyjkę mam coraz większy,głównie jak dłużej jestem na nogach. Ale do piątku mam zakaz rodzenia,dopóki M nie zacznie urlopu:) i tego sie trzymamy.

Upał niemiłosierny,dobrze że w salonie mamy troszkę chłodniej. Dogadzam sobie dodatkowo wiatraczkiem:)

Natkusia super,że M będzie z Wami:) to zaczynacie nową drogę już w czwóreczkę:) super! powodzenia

Ma-dunia- gratulacje!!!
Ja wlasnie zasiadlam przy herbacie z lisci malin.. moze cos mnie ruszy w ciagu najblizszych dni :) hihi :p btw. tak w ogole to pomogla komus ta herbata?

Martuśka ja ją piję od ok.dwóch tygodni po 1dziennie. Z tego co słyszałam i czytałam,to ona raczej nie jest na wywołanie porodu tylko na "łatwiejszy i sprawniejszy przebieg porodu"

Martuśka- tak jak Ojaka pisze, czy działa to dowiemy sie dopiero podczas porodu ;) ja pije od 32 tygodnia i ona ma podobno łagodzić skurcze przepowiadajace - ja takowych póki co nie odczuwam, ale ja dopiero 35 tc wiec moze sie jeszce pojawia :)

Na chwilke Was zostawic I takie wiadomosci. U nas robota leci, Ja tam tylko siedze w sumie I podziwiam. Jutro dzien zakupowy, zapasy porobic trzeba. W srode sprzatanko, Oby zlecialo.

Kahaka, Madunia - super!!!!!!! eh normalnie zazdroszczę :-p

No dziewczyny rozpakowywujemy się jak nic! tylko tak sobie myślę, że jak byłam na listopadzie 2009 to chyba ze 3 się rozpakowały przed listopadem, a tu się dzieje
A co do znaków zodiaku to u nas wesoło - ja baran, mąż koziorożec, Martyna skorpion, a Kornelia będzie lew - to się będzie działo :-D

reklama
Faisca - ja w żadnej ciazy nie miałam przepowiadajacych. I lepiej, bo to nie na moje nerwy ;)

Moja gin. powiedziała, ze większość pierworodek ich nie ma, częstsze sa w kolejnych ciazach.
Ale u nas na forum to chyba większość dziewczyn pisała, ze je odczuwa.

Do góry