reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

witam

Dziewczynki opuscic was na chwilke i tu takie wiesci :)
2 sierpnioweczki rozpakowane , no pięknie:-)
kahaka my chyba miałysmy razem z czwartku na pt rodzic:-D

do galerii lece zerknąć na te nasze małe nowe sierpniatka:-) no i musze uaktualnic tabelke, zrobić ogólnie porządki:) jakoś nie nadąrzam ostatnio:-D

dziewczynki z dostepem musicie poczekac na Natkusie , ona dawala , ja nie moge na zamknietym moderowac
ahh i ide zaraz szorowac podłoge, może mnie cos ruszy...od rana odkurzanie, potem zakupy, potem spacer i nic mnie nie chce brac:-D Ma_dunia niegrzeczna sie w kolejke wepchała:-D ale wybaczam:-D

PS. NATKUSIA, KAHAKA dzieciaczki przesliczne..kochane malenstwa..zazdroszcze:):)

Ostatnia edycja:
reklama
dzwoniłam do mojej położnej, ktorą sobie "zamówiłam" do porodu i powiedziałąm jej co i jak, że termin za tydzien przecież a tu sie nic nie zanosi itp. itd.... akurat dzisiaj ma nockę więc kazała wieczorem zadzwonić i jak będzie luźniej na oddziale, to mam podjechać, zbada mnie, zrobi ktg i pogadamy co dalej....Boże, niech kobitka coś wymyśli.... :-)
mam nadzieję, że u mnie w szpitalu dziś bedzie luz i żadnej nie zechce sie rodzić wieczorem :-D

Witam
Kurczę,nie zaglądałam przez weekend a tu takie wieście.
Kahaka i Ma_Dunia gratulacje!!!

Wybaczcie,nie odniosę sie do pozostałych wpisów ale nie ogarniam:)

Byłam dziś rano na badaniu krwi i moczu. W drodze powrotnej złapał mnie pierwszy raz taki skurcz,że już miałam się zatrzymać i dzwonić do M,ale przeszło. Nacisk na szyjkę mam coraz większy,głównie jak dłużej jestem na nogach. Ale do piątku mam zakaz rodzenia,dopóki M nie zacznie urlopu:) i tego sie trzymamy.

Upał niemiłosierny,dobrze że w salonie mamy troszkę chłodniej. Dogadzam sobie dodatkowo wiatraczkiem:)

Natkusia super,że M będzie z Wami:) to zaczynacie nową drogę już w czwóreczkę:) super! powodzenia

Ma-dunia- gratulacje!!!
Ja wlasnie zasiadlam przy herbacie z lisci malin.. moze cos mnie ruszy w ciagu najblizszych dni :) hihi :p btw. tak w ogole to pomogla komus ta herbata?

Martuśka ja ją piję od ok.dwóch tygodni po 1dziennie. Z tego co słyszałam i czytałam,to ona raczej nie jest na wywołanie porodu tylko na "łatwiejszy i sprawniejszy przebieg porodu"

Martuśka- tak jak Ojaka pisze, czy działa to dowiemy sie dopiero podczas porodu ;) ja pije od 32 tygodnia i ona ma podobno łagodzić skurcze przepowiadajace - ja takowych póki co nie odczuwam, ale ja dopiero 35 tc wiec moze sie jeszce pojawia :)

Na chwilke Was zostawic I takie wiadomosci. U nas robota leci, Ja tam tylko siedze w sumie I podziwiam. Jutro dzien zakupowy, zapasy porobic trzeba. W srode sprzatanko, Oby zlecialo.

Kahaka, Madunia - super!!!!!!! eh normalnie zazdroszczę :-p

No dziewczyny rozpakowywujemy się jak nic! tylko tak sobie myślę, że jak byłam na listopadzie 2009 to chyba ze 3 się rozpakowały przed listopadem, a tu się dzieje
A co do znaków zodiaku to u nas wesoło - ja baran, mąż koziorożec, Martyna skorpion, a Kornelia będzie lew - to się będzie działo :-D

reklama
Faisca - ja w żadnej ciazy nie miałam przepowiadajacych. I lepiej, bo to nie na moje nerwy ;)

Moja gin. powiedziała, ze większość pierworodek ich nie ma, częstsze sa w kolejnych ciazach.
Ale u nas na forum to chyba większość dziewczyn pisała, ze je odczuwa.

Do góry