reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Kahaka - super, Ewcia śliczna :-)

Sierpień się zbliża wielkimi krokami to jak się wszystkie zaczniemy sypać to ryzykowne będzie od kompa odejść, żeby nie przegapić :-)

W Krakowie zapowiada się kolejny piękny dzionek, ja rano poleciałam do przychodni na badania, w środę wizyta więc już najwyższy czas był, wróciłam i mi się jeszcze usnęło. Teraz kawka i dopiero będę myślała co dalej :-)

Ulika - napisz PW do Natkusi lub Carine one moderują forum i przyznają dostęp :-)

Ostatnia edycja:
reklama
CC miałam planowane. Akcja niby szła szybko, ale rozwarcia nie było, więc bym się jeszcze dłuuugo męczyła.
Dostałam antybiotyk przed CC, bo nie zdążył przyjść wynik gbsa

No zostawić Was na noc, a Wy się rozpakowujecie!!! :-D
Masz rację Atana - strach od kompa odejść!

Kahaka - super nowiny!!!!

Jadę do mechanika, może jutro będzie autko gotowe.
Miłego dnia!

Kahaka - dzięki za odp. rozumiem, życzę zdrówka! Regeneruj się Kochana, ale tu się dużo dzieje!

Naprawdę niedługo wszystkie pękniemy zanim sierpień sie zacznie.

Ja cały czas miałam przeczucie że mój synuś będzie "Raczkiem" Ale ten znak zodiaku kończy sie już... jutro i nic się nie zapowiada, a więc chyba jednak "Lwiątko" :) Już jednego lewka mam w domciu, jak jeszcze jeden dojdzie to ojjjjj..... już się boję dwóch królów w naszej rodzinnej dżungli :-)

Ulika, ja też mam LWA w domu - Męża - prawdziwego króla salonowego! Po cichu liczyłam na Raczka, ale chyba będzie mała Lwica :-D
Od 23.07 ?

Kahaka GRATULACJE!

Czy ja tez moge prosic o dostep do watku zamknietego?

Czuje sie cos slabo, nie wiem gdzie,schowalam,cisnieniomierz ale chyba kawy troszke sie napije bo mam wrazenie ze zemdleje.

U nas raczej też będzie lwiątko :) Sprawdziłam i lewki się zaczynają od środy 23.07 i będą do 22.08, potem będzie szansa na Panny :-)

Jeżeli wierzyć charakterystykom horoskopów to może być ciekawie, same mocne znaki pod jednym dachem, ja Koziorożec, mój D. Bliźniak a maleństwo Lew :-)

Hej hej to jutro juz lewki beda? To super. Mam meza, brata,syna raki to mi wystarczy. A lwiatka to bardzo mile osobki:) ja tez nie mam dostepu, ale juz chyba zasluzylam;) ?

reklama
Witam!
Len mnie ogarnął, musze podkrecic obroty, bo inaczej nie znajde czasu na drzemke w ciagu dnia.

Jedna mała maruda spi mi na rękach wlasnie - wdala sie w brata, w lozeczku wszystko zle, a na rękach mija każda dolegliwość. Druga to od doby widzę tylko przy karmieniu, tak jej sie dobrze spi :)

Ja miałam miec wszystkie dzieci Lewki, a wyszło, ze dziewczyny jednak Raczki. W najbliższa niedziele mamy 2.urodziny małego, a dziewczyny skończą 4 tygodnie :)

Dobrze, ze znowu słońce świeci, w Warszawie mieliśmy brzydka niedziele, ale udało sie wcisnąć spacer wesoła gromadka i spotkanie ze znajomymi w lokalnej knajpce dla rodziców z dziecmi, jakaś namiastkę zycia towarzyskiego ;)

Miłego dnia i szybkich porodow jesli sie dzisiaj trafia ;)

Do góry