reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie z rana ,,
Widze ze bezsennosc gora :-/
Mnie jak zwykle wybudzil kibelek :-( m. Juz w pracy ,babcia spi ,a maly to nawet podchrapuje :-)
U mnie cala noc lalo i pada do teraz ,ale przynajmniej powietrze leprze :-)
Madison swietnie dajesz rade :-*
Fiufiu mam podobnie jak ty ,gazy gazy i jeszcze raz gazy i o dziwo goni mnie do kibelka zastanawiam sie czy to etap oczyszczania czy wplyw insuliny ?
Gorgusia ja mam tak samo ,ze pytam czy wzial telefon heheh
Niepisalam Wam wczesniej ,ale w szpitalu zostalam przeszkolona co do szybkiej akcji porodowej -porod Olivera byl bardzo szybki i teraz przypuszczaja ze pojdzie sprawniej i faktycznie moge nie zdazyc do szpitala -takze udzielono mi instrukcje co robic jak sie badac i zribic jak bede miala potrzebe parcia ,,,,wszystko to jakis kosmos i jednak licze ze trafie do szpitala wystarczajaco wczesnie by dupke zamoczyc w wannie :-)
Z kazdym dniem wiem ze coraz blizej konca i chodz moja mala niezdecydowana predzej czy pozniej musi wyjsc :-)
Tymbardziej ze juz czesc sie rozpakowywuje :-)
Ide poogladac inne watki i zdjecia malych szkrabkow :-)
Przesylam Wam chlodniejsze powietrze i pozytywne wibracje na dobry poczatek dnia :-*

reklama
uff ! dziewczyny dobilam! Dalam rade ! 37 tc ;)) teraz ja zaczynam z herbatkami i innymi ;) co by mały za długo nie chhiał tam siedzieć w brzucholu..
Noc taka chłodna, ranek przyjemny miejmy nadzieje ze dzis nie bedzie takiej patelni.. Ogólnie to słyszałam , ze po 37 tc odstawia sie magnez i inne rozkurczowe. Prawda to?

Dzień dobry!

Martuśka gratulace 37 tc :) co do odstawienie suplementów to ja nic nie słyszałam..

Ewaelinka wow życzę, żebyś dotarła do szpitala... ja sobie czasem wyobrażam, że zacznę rodzić i mąż nie zdąży dojechać i będę musiała sama odbierać wlasny poród o_O hehe

Ja w miarę przespana noc, oj ale dzień pełen wrażeń będzie z 1,5 roczniakiem moim... także sił zabraknąć nie może....

Już normalnie siedzieć nie mogę tak nisko brzuszek mamże mi napiera na nogi;/
Skurcze wróciły ale oczywiście nieregularne.

Miłego dnia życzę!

Martuśka - też mam taki plan bo w te upały dodatkowa "boja" z przodu napewno życia nie uprzyjemnia :) zaczynam brać wiesiołek - bo mi został po staraniach i może może może... jakoś mojego Kochanego zbałamucę :-) ale to trudne może być....

Witam i ja z rana. Ja w końcu mogę powiedzieć że się wyspalam. Myślę że już zawsze będzie mi starczac 5 h snu ;) a tak na serio to od dwóch lat wyspać się nie mogę więc organizm już chyba przyzwyczajony.

Dzisiaj mamy spotkanie w sprawie kredytu na dom. Trochę mam pietra czy wszystko pojdzie ok. Jak mam dupki nie przyznają to chyba się zalamie, już za długo tułamy się po wynajętych domach, z dziećmi już trzeba osiąść na stałe.

Dziewczyny czy wy dostalyscie jakieś instrukcje kiedy zgłaszać się już na porodowke? Czy to wedle uznania w Polsce?

O 3:40 przez CC urodziła się Ewcia. 2430 g, 52 cm, 10 pkt. Odeszły mi wody, czyli historia lubi się powtarzać. Od razu dostałam skurczy z krzyża co 3 minuty, myślałam, że umrę.
Ewunia jest kopią Agatki. Jestem mega szczęśliwa, wyślę zdjęcie Natkusi, może jakoś wstawi, bo ja z tel nie umiem.

Khaka Gratuluję :-):-D:-D

Ale super wiesci z rana :-)
Ja spac w nocy nie moglam meczykam sie przeokrutnie bo co chwile burza i okna otworzyc sie nie dalo bo nam sie do pokoju wodq wlewala . Wiatrak na chwile pomogl ale m . go wyłączył bo cos stukalo a ja sie przez to przegrzalam i myslalam ze zejde ...
Teraz po prysznicu juz lepiej ale nadal jak chora sie czuje. Dzis w planie sprzatanie i czekanie na kuriera :-)

Hej.

Na zamkniety wrzucilam zdjecie małej Ewci od KAHAKI :-)

Odezwe sie do Was pozniej bo jestem nabuzowana.. moj maz nie dostanie urlopu 2tyg i dzisiaj chyba nie wychodzimy..
Aaaaaaaaaa.

Trzymajcie sie!

reklama
Wow! Kahaka ale fajnie:-) Gratuluje! Ciekawe...jak narazie codziennie jedna sie sypie a potem to i po kilka jednego dnia pewnie sie zacznie! To beda emocje. Ja pewnie tak jak na majowkach 2006 jedna z ostatnich będę ale mi tam sie jeszcze nie spieszy...

Natkusia bez nerw! Ale jak to nie dostal przecież przysługuje podobno cos takiego jak urlop ojcowski 2 tyg na dziecko lub opiekę. Tak slyszalam a i na zwolnienie chyba moze isc? A to dzis mieliscie wychodzić? Z jakiego powodu wstrzymali was?

Ja sie dzis wypalam. Pogoda ladna sie zapowiada sloneczko! Choc mokro wszedzie i jeszcze fajne powietrze po tych ulewach. No i my juz dzis z mlodym c. Dzien sami chyba ze ktos wpadnie...moze moja mama z bratankiem? Zjem sniadanko i zadzwonie.

Do góry