reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ha! Spakowałam się :-) Tylko koszuli do porodu nie mam bo nie wiem jaką wziąć...
Fiuu- nie rodze ;-) Teraz jak już wszystko gotowe to na pewno nie ;-)

Wiecie co? Na sierpniowkach 2012 też to miałam...boję się,że jak wszystkie zaczniecie rodzić to nikt tu już nie będzie pisać. A ja się do Was przywiązałam.... Cieszy mnie każda wiadomość od rozpakowanej mamy :-* i od zapakowanej też oczywiście.
Madison- obawiam się tych nocnych pobudek... Ale łatwiej mi było gdy myślałam że któraś z mamusiek też na pewno teraz karmi/buja/nie śpi ;-)

U mnie dzis caly dzien padalo, burza, lalo i tak na przemian. Wcale mi to nie pasi i zle sie czułam. Glowa bolala, caly dzien w domu a tu jeszcze z netem cyrki jakieś i posta w dzien dlugiego mi wcielo wiec sie obrazilam i dopiero próbuje 2 raz!
Mi sie snilo wczoraj ze w jakims miescie bylam na badaniach i spotkalam tam 4 czy 5 z was i wiem ze byla tam carine i chyba karaiwina a reszty nie wiem...Co śmieszne nie pamietam, zebysmy brzuchy mialy.

Natkusia Wojtus przedlodki! Wyglada na dorodnego dzidzia a tak sie balas o wagę. Gratki tez dla Niego ze tak ladnie ssie:-)

Gorgusia ty to masz takiego powera ze i z 5 bys dala rade!:-) Co tam dwójka phi;)

Cwikla no to niezła biba była:-) Oj tam teraz moglabys wchodzic w ciazy do tej wody bo wiesz juz sie takie rzeczy zdazaly że jakas panna na wakacjach w ciaze zaszla po kompieli w basenie haha..

Baseny macie swietne tez bym sobie kupila ale na balkonie nie nie zmiesci:-p

Co do objawów porodu to u mnie brak. Mam zamiar rodzic 15, 17 lub najpóźniej 20.08 hihi..Ciekawe co mi z tego wyjdzie. Bo Alka mowilam ze 20 urodze i tak bylo:tak:

Ostatnia edycja:
Ja właśnie skończyłam karmić M, czekam az dziecie odbeknie i spaaaaac ;)

Barbarka - problem w tym, ze po porodzie to sie juz bardzo dobrze spi, ciazowa bezsenność i niewygody ustępuj, tylko nie ma jak ;)

Przynajmniej u mnie tak to dziala. Ale nie narzekam tak baaaardzo, bo dziewczyny w nocy spia ok 4h wiec jak sie odejmue opiekę to 3h zostają na sen.

Gorgusia - cos w tym jest, ze w kupie razniej :) nawet karmić nocą :)

Dobranoc!

Ćwikła - gratuluję ostrego refleksu bo odp świetna, swoją drogą co za chamowaty tekst od niej! dobrze że jednak "niedoszła" szwagierka...

A ja chcę spać.. i sie nie da no.. od 00.00 się łudzę że zasnę - w końcu wstałam i idę TV pooglądać... nagrałam sobie jakiś program "hisorie porodowe" :rofl2:

reklama
Fiuu- dobry bąk nie jest zły :-D
A mnie tak boli podwozie że masakra. Mówię do M żeby miał tel przy tyłku bo z tymi bólami niepewnie się czuję...

Do góry