Lilith super, że Małą będzie miała opiekę. Gratuluję też ukończenia 38 tc
i mąż ma rację jak zatęsknisz za brzuszkiem będziesz tulić Synka
Podziwiam Cię za te rmonty wszystkie
świetnie urządziłąś pokoik
jesteś już gotowa
))) a ja będę tu trzymała kciuki aby cc przebiegło super i bez problemów najmniejszych
Ewcol widzę, że Ty jak prawdziwa Mamusia
aby rodzinka z głodu nie umarła nawet obiadki im przygotowałaś
kobieta to zawsze jest mam wrażenie jak astronauta od zadań specjalnych
Wiem, że się stresujesz pobytem w szpitalu i cukrami... ale to już tylko chwilka... i dzielnie się trzymasz!!!!
Magda37 ja śpię jak dziecko kiedy temperatura wynosi maksymalnie 19 stopni... ale to marzenie
)))))))
Monia456 współczuję obiadu u teściowej - zwłąszcza takiego znienackowego ... też tak nie lubię...
Madison niedługo pewnie łóżko trzeba będzie zamawiać na wymiar
niestandardowe dla całej rodziny
))))))))
Kaspian jeszcze może troszkę potuptasz
)) Grilla zazdroszczę... zjadłabym jakieś warzywa grillowane
))) Zjedz za mnie
i korzystaj
))
Ma_Dunia
lubię dni kiedy przypada wizyta
Twoja już jutro - &&& zaciśnięte
))
Afja- Anetka po 9 miesiącach od cc nie powinno się rodzić sn... to jeszcze za wcześnie... niech koleżanka weźmie od nich na piśmie oświadczenie, że są świadomi konsekwencji jakie niesie za sobą pękniecie macicy podczas porodu! To jest oczywiście moje subiektywne zdanie... ale zbyt dużo tu niewiadomych...
Oczywiście nic złego nie musi się stać... ale mój lekarz i po 9 latach nie chce się zgodzić na poród sn. A może jest mu zwyczajnie łatwiej bo poród sn po cc musi być non stop monitorowany...
Wkasia - basenik istne szaleństwo
kiedy możemy się wprosić
)))))
Izis mój mąż miał kiedyś rozwarstwienie siatkówki - maksymalny wysiłek na początku po operacji do 2 kg... więc tym bardziej poród sn odpada. Odklejającą się część c odcina się laserem ale na to oko już zawsze trzeba uważać...
Amelia ja też tak myślę, że jak się miało pierwszy poród cc to potem już się lekarze boją i sami straszą pacjentów... ale ja przez to ich straszenie boje się teraz porodu sn wbrew lekarzowi...