reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Witam;)
Dziś pospałam do 7, szok!!! Od pobytu w szpitalu w głowie mam tylk jedną myśl- PORÓD !!! Ciągle mnie napada, że to może być już-zaraz . Do tego najbliżsi, uświadomieni codziennie sprawdzają, czy na pewno wszystko gra i buczy....a było tak błogo i spokojnie:)

Natkusia trzymaj się:*
Madison :* Dziś Wasz wielki dzień. Emocje pewnie juz sięgają zenitu...

Dla wszystkich miłego dnia i czego komu potrzeba:)

reklama
Witam wtorkowo :-) jeszcze z lozeczka :-) Nie mam sily wstac : najpierw piesio nasz szalal jak sie ludziska po budowie krecili a teraz betoniary wylewaja stropy . Jej huk taki ze mnie glowa zaczyna bolec.

Madison toz to dzis Wielki Dzien dla was i dziewczynek ,trzymam &&&&& aby wszystko poszlo jak sobie wymarzylas !!

Ewaelinka super ze Cie do domku puszczaja . Swoje 4 sciany najlepsze.:-):-)

Ide na kawusie ... bo sie wsciekne ..

Hej

Ja tez juz nie spie. Wizyta na 11 i juz gacie pelne. W nocy brzuch twardy, boli, oj ciekawe co tam sie dzieje. W dzien ok pare stwardnien, ale noce okropne.

Podziwiam te z Was, ktore mimo rozwarc sa takie aktywne. Jestescie wielkie.

EWAELINKA super! A bierzesz cos na skurcze, czy u was nic nie daja?

NATKUSIA szpitalne poranki sa okropne to fakt, ale jeszcze troche.

Kciuki za wszystkie wizytujace, mnostwo nas dzis. Oby same dobre wiesci.

A i snilo mi sie ze urodzilam blizniaczki. I zachodzilam w glowe jak je karmic. MADISON podziwiam:D

Wyczekany juz Ci odpowiadam :-)
Bralam dopochwowo jakies globulki i magnez do picia -co do globulek to nazwy nie znam bo dostawalam zawsze jedna odcieta tabletke ,z tego co wiem nie dostane nic do domu tylko dalej magnez iii teraz dla mnie to byla nowosc : caly czas na wysokosci pepka ale po lewej stronie odczuwalam pieczenie pod skora takie az palilo myslalam ze robia mi sie rozstepy ,a dzis pani doktor mowi ze te pieczenie to przez magnez i to normalne :-/
Wszystkich tu usciskalam i sie smieja ze drzwi mi otworza dopiero za 1,5 -2 tygodnie hihihihi ufffff jeszcze ctg i przystojniak -zmykam

Witam się i ja
Ewaelinka no to miejmy nadziej ę, że otwierasz dzisiejszy dzień samymi dobrymi nowinami. A i ciekawa jestem czy rodzice są jeszcze u Ciebie, czekają na maleństwo czy musieli już wracać?

Przeczytałam wszystkie wpisy i zaciekawiło mnie odpowiadanie dziewczyn o swoich siostrach. Nie wiem czy zwróciłyście na to uwagę, że wszystkie jesteście brzydkie, mało przebojowe itp,(oczywiście oprócz fiuufiuu, która jest zajeb.... w swojej zajeb.... ości- tak ktoś kiedyś kogoś określił) a Wasze siostry są piękne i cudowne hihi. :-D I nie wiem czy to skromność przez Was przemawia czy obraz z bajek , że te brzydsze czy jak to Madison określiła "sympatyczniejsze" są dobre, szczere i wspaniałe.:-D

A za mna od 4.30 jak wstał mąż do pracy chodził budyń i już jestem po :-)

Ewaelinka gratki kochana,
Natkusia Pisz Co I jak jak beda zmiany.
Madison, wszystkiego dobrego, ze Tak powiem :-)

My tez dzis dwie wizyty. Ostateczne..

Leb mi peka od Wczoraj..
W nocy Mialam bole z prawej strony. Maly lezy tragicznie.. Boli okropnie I wierci sie jak szalony..

Witam się z rana.
U mnie całkiem dobrze przespana noc-tylko z jedną pobudką na siku.Wczoraj popołudniu tak źle się czułam,że dwa razy mi się ot tak sobie przysnęło. Do tego naszły mnie mdłości i ogólne zmęczenie. Brzuch ciągnie na dół coraz bardziej i najchętniej leżałabym cały dzień,ale synek w domu chory to i koło niego trzeba coś porobić.

Natkusia kciuki za Was&&&&&&&& to już niebawem niebawem:):) czekamy na wieści.
ja pewnie w razie "w" to będę pisać na ten numer który podała Natkusia,bo nie mam internetu w tel, no chyba że szpital będzie miał WiFi:)( w co wątpię)

Madison ja mam siostrę 2 lata starszą. Ale nie lubię porównywania, szczególnie w kwestii rodzeństwa. Obydwie mamy mężów (ja wyszłam rok wcześniej za mąż) obydwie mamy po 1 dzieciaczku ( z tego samego roku), tyle że ja niebawem z dwójką. Mieszkamy niedaleko. Charaktery mamy wg mnie trochę różne, choć wiele osób mówi że jesteśmy podobne. Poglądy na życie mamy za to bardzo podobne-ale to myślę,że jest kwestia wychowania i wpajania przez rodziców pewnych wartości.
A dziś Wasz wielki dzień z dziewczynkami:)

Ewaelinka dobrze,że wychodzisz, lepiej w domu:)

resztę doczytam później,idę się położyć,bo znowu naszły mnie mdłości. Bożeee....co najmniej jakbym w ciąży była:):)

Magda mama jest caly czas i bedzie do porodu ,,,ktos musial zostac z Oliverem bo moj pracuje - nieziemska pomoc :-)
Przyszedl diabetyk ,ale poszedl po dokumentacje ;-)

Dzis musza byc tylko dobre wiesci :-)

Witam. Co do sióstr mam cztery starsze(i dwóch braci). My za bardzo podobieństwa do siebie nie widzimy, ale wszyscy mówią "takie podobne". Charaktery też mamy różne, choć w niektórych sprawach mamy takie same poglądy. A im starsze jesteśmy,tym te różnice są coraz bardziej widoczne.
Dzisiaj spałam wyjątkowo dobrze, obudziłam się tylko raz i tylko pół godziny usypiałam.

Ewaelinka super,że wychodzisz, w domu zawsze najlepiej.
Madison dziś wielki dzień,powodzenia
Natkusia trzymam kciuki,będzie dobrze.
Lilith oby ból przeszedł

Co do nie pakowania torby do szpitala(żeby nie zapeszyć i za wcześnie na porodówkę nie trafić) z Agatą przyszykowana byłam od początku ósmego miesiąca(wózek ustawiony, łóżeczko, torba do szpitala) a mała urodiła się w 42 tygodniu. Teraz też mam wszystko przygotowane i jestem spokojna. A zapomniałam napisać,że nie muszę kupować wanienki, bo znalazła się ta,którą kupiliśmy dla Agaty. Cały czas byłam przekonana,że jest połamana a tu siostra mi dzwoni i pyta czy pamiętam,że wanienka jest u nich. Już ją sobie przywiozłam, muszę tylko ją umyć(bo bezpiecznie stała w garażu i sie zakurzyła).

Powodzenia na wizytach, kciuki za same pozytywne wiadomości.

reklama
Ewaelinka super wiadomość :))))))))))))))))))))))))))

Madison jak tam u Ciebie Wilki Dzień?

Marlenkus to dobrze, że sprawdzają :) czuwają nad Tobą :)

Agula miłego poranka z kawusią i nieco więcej ciszy :))))

Wyczekany ja też czekam na wizytę ale moja jak zawsze dopiero o 15:40 :)))) więc mam cały dzień na noszenie pełnych gaci ihihihihi

Magda fajne wnioski a propos sióstr :) ale ja akurat jestem bardzo obiektywna :) moje siostry są naprawdę wyjątkowo atrakcyjne :) i zawsze budzą sensację :) co mnie bardzo cieszy a ja nie mam ich urody... co nei znaczy, że czuję się brzydka :) nieskromnie czuję się bardzo ładna iihihihihi

Caltha powodzenia dziś... oby wyniki się poprawiły i wszystkie zdrowotne problemy zniknęły

Lilith :) jak super chyba jesteś dziś 9 wizytującą :)))) współczuje dolegliwości.

ojaka jak to dobrze - dobrze pospać ;)

Ja zaraz też wypiję kawkę!

Do góry