reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

No To i ja zycze wszystkim spokojnej i PRZESPANEJ nocy :-D
Jestem w 35 tygodniu i macie racje lekarze jak chca to moga jestem na to dowodem jutro kolejna chwila prawdy ,,,obym sie bardziej nie otworzyla przez te "gory "
Trzymam kciuki za wszystie jutrzejsze wizyty !!!przyjmuje tylko pozytywne wiesci :-)

Madison dziewczynki maja super wage -czekam na jutrzejsze relacje !!
Izis ja mam podobnie jak ty hihihi juz nie pamietam kiedy wlaczylam kompa ,jakos tel jest bardziej pod reka :-) a zreszta w szpitalu trzyma mnie przy zyciu ,,chodz baterie chyba zajade ;-)
Gorgusia przewaznie te male rzeczy ciesza bardziej :-)nie szalej juz z ta praca !!!!

Dobranoc

Domi -napisz cos do nas :-( co u Ciebie :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tu chciałam napisać jeszcze zanim zasnę :D
Co jakiś czas ktoś wspomina, że jest tutaj pomijany :) a ja się buntuje przeciwko temu stwierdzeniu :p
Często czyta się na szybko, niektóre często z telefonu. Czasami podczytuje się cały dzień i dopiero wieczorem jest chwiilka na pisanie. Wtedy zazwyczaj większości się nie pamięta :)
Często zwyczajnie odpisuje się na to o czym się ma jakieś pojęcie :D bo jak się nie ma to co tu pisać ;))
Czasami dużo się dzieje. Wtedy więcej uwagi przypada na te osoby, które są jakby "w dużej potrzebie", nie wiem jak to określić. I to też normalne :)

Więc kolejny raz chciałabym powiedzieć, że nikt nie jest pomijany i to wg mnie bardzo błędne odczucie :) i bardzo podziwiam te Wasze długie posty i odniesienia do każdej z osobna :)

No i tyle :p

Kto dziś zaczyna 38tc,no kto??? :D
Ją na szybko o świcie. Jak wam mówiłam śnią mi sie głównie porody,codziennie....
,przy takim oblozeniu miałabym juz że 30tke jak nie więcej dzieci...
Ale do rzeczy.
W dzisiejszym śnie urodziły:Natkusia, Asiołek,Gawit,Misiura i jeszcze jakieś inne kobiety "no name". :-)
Porod odbywał sie na parkingu reala i jego głównym wątkiem bylo pchanie wózków wypchanych zakupami dla lepszych skurczy.
W ogóle to w nocy budzą mnie skurcze...tylko nie wiem czy one mi sie śnią czy są naprawdę...tak od kilku dni mam.

Madison ją sióstr nie mam,tylko brata ale i tak uważam,że mimo swojej nadwagi,to jestem śliczna i zajebista ;-)zapewne nie wszyscy to potwierdzą ale grunt,to lubić siebie,co sie będę katowac *******ami skoro juz prawie 1/3zycia za mna.
No i nie odpisze więcej,bo głodna jestem...aj idę wrąbać jakąś parówkę :-)paaa

Fiufiu super że masz takie podejście. Ja z tych raczej zakompleksionych :/
Mam dwie siostry, jedna rok starsza a druga 11 lat młodsza. Kiedyś miałyśmy super kontakt, czasy licealne przebalowalysmy razem. Niestety ja po maturze wyjechałam no i kontakt się rozluźnil. Teraz za to młodsza jest u mnie na wakacjach (no bardziej mi pomóc niż na wakacjach) i chociaż z nią mogę spędzić czas.

Spać nie mogę, nie mam pojęcia jak się ułożyć żeby było wygodnie. I jeszcze mała kopie cały czas w żebra po prawej stronie i wcale to nie pomaga usnąć.

Życzę wam miłego dnia ;)

Dzień dobry
Już nie śpię od jakiegoś czasu, bo czekam na wizytę o 10 :)
Uwielbiam Was czytać :D
Izis, Fiufiu - obie potraficie poprawić mi humor :D
Carine, ja nie umiem odpisywać na posty jak niektóre każdemu. To chyba ponad moje możliwości intelektualne :p

Ja już ledwo chodzę, mąż się nabija, że jak kaczka.

Madison, moja siostra jest młodsza o rok i w dzieciństwie to ona zdecydowanie była ta ładniejsza i bardziej popularna. Nie jesteśmy do siebie podobne - ona brunetka podobna do mamy, ja blondynka do taty. Słabo się dogadywalyśmy kiedyś, to chyba była wieczna rywalizacja.
Wstaję się ogarniać przedwizytowo.

Życzę miłego dnia i udanych wizyt.

Hej.
Melduje sie z bólem głowy.. zasnełam dopiero 1-2 a zostalam obudzona o 5.30.. uwielbiam szpitale :sorry2:

Ide sie ogarnac i wpadne :*

dzień dobry wtorkowo,
ja już po labo, na dworze piękna pogoda a ja gnije w łóżku.. Mój kaszel jest na tyle wspaniały że chyba dziecko niedługo wypluje.Mój mały biedak chyba jest przerażony bo jakoś cicho siedzi w brzuszku i mnie to bardzo niepokoi. Miłego dnia dziewczyny, żeby był taki jak sobie życzycie czyli, porodów dla tych co chcą, pozytywnych wieści dla wizytujacych, spokoju i cierpliwości dla cierpiących no i pozostałych pełnych optymizmu:) będę do Was zaglądać! ;-);-)

Monia 456 Maja byłą w podobnym wieku jak przestałą nam spać w dzień... ale za to spała od 19 do 7 rano jak zrezygnowaliśmy z drzemek. Dobrze, ze mężulo się zaoferował z pomocą :)

Ewaelinka trzymasz się bardzo dzielnie :))))

Naktusia dzień dobry, spać w szpitalu to chyba ludziom normalnie nigdy nie dadzą :)

Gorgusia :) może jak już ten tydzień minie to odpoczniesz :)

Izis ja pozbyłam się niektórych kompleksów po 30 :) to dla mnie byłą taka magiczna granica i przestałam się niektórymi kwestiami zadręczać :)

Fiuuu ale masz sny :))))))))) oby nie prorocze dla mnie bo ja jeszcze muszę tydzień i 5 dni połazić :)))))

Barbarka ja też już mam ten problem ze spaniem... nic nie pomaga :(

Kahaka u mnie rywalizacja byłą między starszymi siotrami :) ze mną nie było o co ihihihihi

Olciak - zdrówka!!!

Dzień dobry :) każdy kolejny dzień, który zbliża mnie do ukończenia 37 tygodnia witam z radością i ulgą :)

reklama
Witam sie i ja :-)
Tez wstalam wczesnie ,,,zeby sie ogarnac i czekam na kolejnosc wydarzen

Aaaaaa wlasnie weszla obsada lekarzy iiiiii ide do domu -z ciekawostek mam malo lezec :-/
Ja pytam ale jak to ??a pan ordynator stwierdzil ze teraz cukier jest najwazniejszy i mam normalnie spacerowac i wszystko robic zeby go spalac!!!!!!!troszke mnie to przerazilo ale obiecalam ze bede ,,,,normalnie jestem w szoku ,sa zadowoleni z tego jak daje rade z insulina i mam jej bardzo pilnowac ufffff tetaz tylko czekam na przystojniaka diabetologa i chyba sie az za mna zacznie kurzyc hihihihhi

Kocham Was dziewczynki mialam w planie tyle pisac a nie jestem w stanie ;-)

Kciuki za wszystkie wizyty &&&&&

Do góry