reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No To i ja zycze wszystkim spokojnej i PRZESPANEJ nocy :-D
Jestem w 35 tygodniu i macie racje lekarze jak chca to moga jestem na to dowodem jutro kolejna chwila prawdy ,,,obym sie bardziej nie otworzyla przez te "gory "
Trzymam kciuki za wszystie jutrzejsze wizyty !!!przyjmuje tylko pozytywne wiesci :-)

Madison dziewczynki maja super wage -czekam na jutrzejsze relacje !!
Izis ja mam podobnie jak ty hihihi juz nie pamietam kiedy wlaczylam kompa ,jakos tel jest bardziej pod reka :-) a zreszta w szpitalu trzyma mnie przy zyciu ,,chodz baterie chyba zajade ;-)
Gorgusia przewaznie te male rzeczy ciesza bardziej :-)nie szalej juz z ta praca !!!!

Dobranoc

Domi -napisz cos do nas :-( co u Ciebie :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tu chciałam napisać jeszcze zanim zasnę :D
Co jakiś czas ktoś wspomina, że jest tutaj pomijany :) a ja się buntuje przeciwko temu stwierdzeniu :p
Często czyta się na szybko, niektóre często z telefonu. Czasami podczytuje się cały dzień i dopiero wieczorem jest chwiilka na pisanie. Wtedy zazwyczaj większości się nie pamięta :)
Często zwyczajnie odpisuje się na to o czym się ma jakieś pojęcie :D bo jak się nie ma to co tu pisać ;))
Czasami dużo się dzieje. Wtedy więcej uwagi przypada na te osoby, które są jakby "w dużej potrzebie", nie wiem jak to określić. I to też normalne :)

Więc kolejny raz chciałabym powiedzieć, że nikt nie jest pomijany i to wg mnie bardzo błędne odczucie :) i bardzo podziwiam te Wasze długie posty i odniesienia do każdej z osobna :)

No i tyle :p

Kto dziś zaczyna 38tc,no kto??? :D
Ją na szybko o świcie. Jak wam mówiłam śnią mi sie głównie porody,codziennie....
,przy takim oblozeniu miałabym juz że 30tke jak nie więcej dzieci...
Ale do rzeczy.
W dzisiejszym śnie urodziły:Natkusia, Asiołek,Gawit,Misiura i jeszcze jakieś inne kobiety "no name". :-)
Porod odbywał sie na parkingu reala i jego głównym wątkiem bylo pchanie wózków wypchanych zakupami dla lepszych skurczy.
W ogóle to w nocy budzą mnie skurcze...tylko nie wiem czy one mi sie śnią czy są naprawdę...tak od kilku dni mam.

Madison ją sióstr nie mam,tylko brata ale i tak uważam,że mimo swojej nadwagi,to jestem śliczna i zajebista ;-)zapewne nie wszyscy to potwierdzą ale grunt,to lubić siebie,co sie będę katowac *******ami skoro juz prawie 1/3zycia za mna.
No i nie odpisze więcej,bo głodna jestem...aj idę wrąbać jakąś parówkę :-)paaa

Fiufiu super że masz takie podejście. Ja z tych raczej zakompleksionych :/
Mam dwie siostry, jedna rok starsza a druga 11 lat młodsza. Kiedyś miałyśmy super kontakt, czasy licealne przebalowalysmy razem. Niestety ja po maturze wyjechałam no i kontakt się rozluźnil. Teraz za to młodsza jest u mnie na wakacjach (no bardziej mi pomóc niż na wakacjach) i chociaż z nią mogę spędzić czas.

Spać nie mogę, nie mam pojęcia jak się ułożyć żeby było wygodnie. I jeszcze mała kopie cały czas w żebra po prawej stronie i wcale to nie pomaga usnąć.

Życzę wam miłego dnia ;)

Dzień dobry
Już nie śpię od jakiegoś czasu, bo czekam na wizytę o 10 :)
Uwielbiam Was czytać :D
Izis, Fiufiu - obie potraficie poprawić mi humor :D
Carine, ja nie umiem odpisywać na posty jak niektóre każdemu. To chyba ponad moje możliwości intelektualne :p

Ja już ledwo chodzę, mąż się nabija, że jak kaczka.

Madison, moja siostra jest młodsza o rok i w dzieciństwie to ona zdecydowanie była ta ładniejsza i bardziej popularna. Nie jesteśmy do siebie podobne - ona brunetka podobna do mamy, ja blondynka do taty. Słabo się dogadywalyśmy kiedyś, to chyba była wieczna rywalizacja.
Wstaję się ogarniać przedwizytowo.

Życzę miłego dnia i udanych wizyt.

Hej.
Melduje sie z bólem głowy.. zasnełam dopiero 1-2 a zostalam obudzona o 5.30.. uwielbiam szpitale :sorry2:

Ide sie ogarnac i wpadne :*

dzień dobry wtorkowo,
ja już po labo, na dworze piękna pogoda a ja gnije w łóżku.. Mój kaszel jest na tyle wspaniały że chyba dziecko niedługo wypluje.Mój mały biedak chyba jest przerażony bo jakoś cicho siedzi w brzuszku i mnie to bardzo niepokoi. Miłego dnia dziewczyny, żeby był taki jak sobie życzycie czyli, porodów dla tych co chcą, pozytywnych wieści dla wizytujacych, spokoju i cierpliwości dla cierpiących no i pozostałych pełnych optymizmu:) będę do Was zaglądać! ;-);-)

Monia 456 Maja byłą w podobnym wieku jak przestałą nam spać w dzień... ale za to spała od 19 do 7 rano jak zrezygnowaliśmy z drzemek. Dobrze, ze mężulo się zaoferował z pomocą :)

Ewaelinka trzymasz się bardzo dzielnie :))))

Naktusia dzień dobry, spać w szpitalu to chyba ludziom normalnie nigdy nie dadzą :)

Gorgusia :) może jak już ten tydzień minie to odpoczniesz :)

Izis ja pozbyłam się niektórych kompleksów po 30 :) to dla mnie byłą taka magiczna granica i przestałam się niektórymi kwestiami zadręczać :)

Fiuuu ale masz sny :))))))))) oby nie prorocze dla mnie bo ja jeszcze muszę tydzień i 5 dni połazić :)))))

Barbarka ja też już mam ten problem ze spaniem... nic nie pomaga :(

Kahaka u mnie rywalizacja byłą między starszymi siotrami :) ze mną nie było o co ihihihihi

Olciak - zdrówka!!!

Dzień dobry :) każdy kolejny dzień, który zbliża mnie do ukończenia 37 tygodnia witam z radością i ulgą :)

reklama
Witam sie i ja :-)
Tez wstalam wczesnie ,,,zeby sie ogarnac i czekam na kolejnosc wydarzen

Aaaaaa wlasnie weszla obsada lekarzy iiiiii ide do domu -z ciekawostek mam malo lezec :-/
Ja pytam ale jak to ??a pan ordynator stwierdzil ze teraz cukier jest najwazniejszy i mam normalnie spacerowac i wszystko robic zeby go spalac!!!!!!!troszke mnie to przerazilo ale obiecalam ze bede ,,,,normalnie jestem w szoku ,sa zadowoleni z tego jak daje rade z insulina i mam jej bardzo pilnowac ufffff tetaz tylko czekam na przystojniaka diabetologa i chyba sie az za mna zacznie kurzyc hihihihhi

Kocham Was dziewczynki mialam w planie tyle pisac a nie jestem w stanie ;-)

Kciuki za wszystkie wizyty &&&&&

Do góry