Jestem
Sniadanie, prysznic zaliczone.
Wizyta byla ale nic szczegolnego sie nie dowiedzialam.. moj doktorek ma przyjsc po mnie zrobic Usg i badanko.
MADISON dzisiaj Was wielki dzien :-) porod nie mialas wymarzony ale mam nadzieje, że dzisiejszy dzien bedzie jak z najlepszych snow!
FIUFIU Twoje posty ostatnio są boskie z kurkami nie pomoge..
MAGDA moze cos ruszy jak brzuszek boli? :-)
ANNA Ty nie mysl tylko do lekarza albo IP!
EWAELINKA super, że wychodzisz dzisiaj :-) z ta cukrzyca i insulina to jakas masakra.. ale przynajmniej nie musisz lezec ;-)
LILITH mnie tez glowa peka :-( masakra..
OJAKA wspolczuje samopoczucia.. znam te objawy ale jeszcze troche!
KAHAKA powodzenia na wizycie!!
ASIOŁEK dzisiaj konczysz 37tc? (nie widze suwaczkow) jezeli tak to gratuluje
MARLENKUS bo nie znamy dnia ani godziny porodu ;-)
WYCZEKANY powodzenia!
A u mnie wczoraj przyszly wspomnienia.. na poczatku lezalam na porodowce gdzie robili mi Ktg i lezalam na tym samym lóżku i w tym samym boksie w ktorym urodzilam Michaśka :-) ah bylam w wc w ktorym odeszly mi wody ale powiem Wam, że man mokro w gaciach jak sobie poprzypominalam buhaha
Miłego :*
Sniadanie, prysznic zaliczone.
Wizyta byla ale nic szczegolnego sie nie dowiedzialam.. moj doktorek ma przyjsc po mnie zrobic Usg i badanko.
MADISON dzisiaj Was wielki dzien :-) porod nie mialas wymarzony ale mam nadzieje, że dzisiejszy dzien bedzie jak z najlepszych snow!
FIUFIU Twoje posty ostatnio są boskie z kurkami nie pomoge..
MAGDA moze cos ruszy jak brzuszek boli? :-)
ANNA Ty nie mysl tylko do lekarza albo IP!
EWAELINKA super, że wychodzisz dzisiaj :-) z ta cukrzyca i insulina to jakas masakra.. ale przynajmniej nie musisz lezec ;-)
LILITH mnie tez glowa peka :-( masakra..
OJAKA wspolczuje samopoczucia.. znam te objawy ale jeszcze troche!
KAHAKA powodzenia na wizycie!!
ASIOŁEK dzisiaj konczysz 37tc? (nie widze suwaczkow) jezeli tak to gratuluje
MARLENKUS bo nie znamy dnia ani godziny porodu ;-)
WYCZEKANY powodzenia!
A u mnie wczoraj przyszly wspomnienia.. na poczatku lezalam na porodowce gdzie robili mi Ktg i lezalam na tym samym lóżku i w tym samym boksie w ktorym urodzilam Michaśka :-) ah bylam w wc w ktorym odeszly mi wody ale powiem Wam, że man mokro w gaciach jak sobie poprzypominalam buhaha
Miłego :*