reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia gratuluję, bo to już, już za chwilę:-)Waga ładna, nic tylko rodzić. Zasłużylas sobie na piękny poród:-)

Caltha jak na moje położa Cię do szpitala i dopóki bedą mogli to bedą porod wstrzymywać, ale na moje dlugo i tak w ciazy nie pochodzisz. Pewnie bedą chcieli osiągnąć 37 tc i bedą robić cc. No chyba, ze sie to białko cofnie, nie znam sie:-) Tak czy siak musi byc dobrze, bo tydzien ciazy już odpowiedni do rodzenia w razie w:tak:

Ewaelinka84 - trzymam kciuki co by skurcze puściły i żebyś mogła jeszcze do domku wrócić

reklama
Madison pięknie napisałaś. Oby te drugie narodziny były takie jak sobie zaplanowałaś.

Narkusia trzymam za Was kciuki.

U nas pierwszy poród był rodzinny i były tego plusy i minusy. Teraz też planujemy, ale większą część porodu będę sama, bo M musi zająć się starszakiem, i mi to odpowiada.

Zmęczona jestem, emocje ze mnie schodzą. Jutro wizyta u lekarza w szpitalu, musimy wypytać o wszystkie szczegóły.

Dobranoc.

gorgusia, ja tez jestem czesto pominięta, normalka już się przyzwyczaiłam ,że pytam po kilka razy o coś i zostaje bez odpowiedzi..

Natkusia to już niedługo pewnie Wojtuś będzie z wami :)

moje dziecko się dzis tak rzuca mi w brzuchu ,że szok i to tak boli strasznie...mnie sie ta końcówka tak ciągnie i coraz więcej głupot po głowie chodzi...jestem już zmęczona i mam dość..chciałabym już niedługo urodzić

Natkusia trzymam kciuki.
Ja mam jutro wizytę, zobaczymy co powie, co z tym moim lozyskiem. No najważniejsze, czy Hania chociaż trochę przytyla. Trzymajcie kciuki. Zdjęcia ze skończonego 36 tyg wstawiłam

Natkuia - to nie taaki diabeł straszny.... ważne,że bedziesz pod kontrolą a Wojtuś pojawi się pewnie już lada dzien
gorgusia - a jak wycieczka się udała???

Natkusia trzymam kciuki aby bylo dobrze. Ewelinka Ty tez sie tam trzymaj- tyle czasu w szpitalu to idzie pierdo*lc*a dostac. No ale cel najwazniejszy. Ktos jeszcze w szpitalu? Chyba Ma_dunia- kciuki zacisniete.

Madison - ja mam siostrę, młodszą :) Są dwie szkoły, jedna twierdzi, że jesteśmy nieziemsko do siebie podobne a druga, że ogień i woda. Na pewno mamy różne style i charaktery. Ja zawsze byłam bardziej, że tak powiem kobieca, siostra typ chłopczycy, teraz złagodniała. Mamy inne typy urody i innym facetom się podobałyśmy, a że gusty też mamy różne nigdy nie było z tego powodu u nas konfliktów :-)

Natkusia i Ewaelinka - trzymam kciuki :-)

Martyna - no widzisz, mówiłam, że tam byle kto nie pracuje :-) Ja do pani Beatki mam się zgłosić jak już ustalę dokładny termin cesarki :-)

Dziewczyny szpitalne jesteście bardzo dzielne!!!! :tak:

Ja dziś jestem jak kłoda drewna i coś czuję, że to postępujące jest... skupić się też nie bardzo potrafię... ale trzymam za nas wszystkie kciuki i każdej kibicuję... zwłąszcza tym Mamuniom, które walczą o zdrówko swoje i dzieci!!!

reklama
Do góry