reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ochłonęłam trochę z tych emocji. Z tego wszystkiego jakieś dziwne skurcze miałam po południu.
Jutro mam wizytę u gin z USG. Zobaczymy, czy moja szyjka jeszcze istnieje :)

Natkusia, trzymam kciuki. Też obstawiam, że jutro powitasz Wojtusia :)

reklama
Naktusia Kochana zaciskam kciuki za Was!!!! I czekam na wieści!!!

Caltha współczuję wyniku - rzeczywiście marnie wygląda, pewnie już się pakujesz - tulę!!!

Ja po ctg ---troszke zalamana ..znowu wyszly skurcze -dwa spore i jeden maly --ciekawe co mi jutro rano powiedza
Do tego cos mi sie krecinka w glowie :-/
Zaraz sie myje i zmykam spac -moze sie uda przespac ta noc

Widze ze juz pomalu wszystkie wkraczacie w skurcze i az zazdroszcze ze jestescie licznikowo dalej -u mnie wszyscy obstawiali ze urodze przed 15 ,a to juz jutro :-) takze chyba przekrocze ta date w dwupaku ....

Dziewczynki trzymajcie sie dzielnie !!!!!!
Moze jak mi sie uda wydostac do domu to bede w stanie zaczac normalnie pisac a raczej odpisywac -narazie ten caly zamet mi na to nie pozwala ...kupilam dzis krzyzowki i wpisalam az 3hasla hahah (porazka)....

Spokojnej nocy !!!!
Natkusia &&&
Caltha &&&& bardzo mocno zaciskam !!!!!!

Natkusia - jak diagnoza się potwierdzi, to pewnie jutro bedziesz już po wszystkim... niewydolne łożysko to nie żarty... dobrze, że poszłas dziś na tą kontrol
Caltha- za Ciebie tez trzymam kciuki, tak wysoki wynik bialka tez nie bezie wskazaniem do rozwiązania ciąży?
Madison ja wiedzialam, że o Czartoryskiej piszesz... ;-)

ja dziś 3 godziny na dzialce spędzilam, dotleniłam synka i siebie, nazbieralismy 6 wiader moreli i nic mnie nie boli..... ja cie.... jak leżalam i bralam leki, to ciagle coś bolało, teraz jak mam więcej ruchu, to jest ok

Natkusia- trzymam kciuki i czekam na wieści.
Caltha- za Was też mocne &&

Madison- czekam z niecierpliwością na relacje z jutrzejszego dnia. Na pewno będzie wyjątkowy!
Ewaelinka- widzę,że to często się zdarza,że dają znacznie krócej,a później dzieć aż nie chce wychodzić. Ty się namęczysz bido nasza,ale w wielkim celu. I już niedługo!
Ja dziś czuję się przez Was ciut pominięta,ale cóż-nie można być zawsze gwiazdą :-p:tak:

Jestem sobie w pracy. Jeszcze tylko 1h i do domku. Ale dzisiejsza temperatura dała mi do wiwatu. A jak patrzyłam na pogodę na 16 dni to do 29.07 ciągle taki skwar... Chyba zacznę chodzić w kasku co by sobie głowy nie rozbić.... Ale za to M się nieco przejął moim samopoczuciem ;-)

Hej.
Ktg, Usg zrobione. Mały troche ospały, skurczy brak.
Przeplywy na granicy, lozysko juz dojrzale ale podobno dramatu nie ma.. takze ciagła kontrola :tak:
Najgorzej z tymi cukrami. Jutro ma byc mój gin to sie dowiem ale juz mowili o tescie Oct. Maly wazy 2700g takze dobrze.
No i zostaje do rozwiazania i bez Wojtusia juz nie wyjde.

Dziekuje za &&&&&!
Jutro bede Was ogarniac :*

Natkusia, ważne,że jesteś pod kontrolą! No i bez Wojtusia po drugiej stronie brzuszka - nie wychodź!!!! Aaaa, ale emocje - porody stają się takie realne!!! :-D:szok::-D

Caltha, czyli jutro masz wizytę?

Gorgusia :-* :-* :-*
Ja jestem myslami z kazda z Was i kazda skrupulatnie czytam !!!! Ale tu caly cxas ktos przerywa ,a jak juz ladnie naskrobie to mi zjada posta pieronski telefon
Kurde polozylam sie i znowu odczuwam bolesne skurcze ,,narazie nie zglaszam odczekam moze zaraz przejdzie :-/

natkusia, caltha- trzymam kciuki:tak:

Ja , jaka mialam koszmarna nic to sie wyzalilam rano:sorry:Dalej czulam sie zrabanie, jak na kacu i dalej nawiana. To chyba przez ta pogode normalnie nie moglam nad soba zapanowac. Dzisiaj mialam ezgamin z jazdy ale wewnetzny :baffled: Masakra , w tym stanie nie powinam wsiadac do auta, oczywiscie narobilam tysiac bledow , powiedzial, ze dzisiaj to katastrofa :confused2:ale mi go zaliczyl. Nie chcialam , bo ja musze byc zadowlona z jazdy i pewna ale , powiedzial, ze mam zaliczyc teorie i jeszcze sobie pojezdzimy, ze ogolnie nie jest zle, no ale dzis zly dzien mam.
Wrocilam do domu i tak sie zle czulam, ze zaczelam mowic , ze rodze :no: wszystko mnie boli, ani usiasc ani stac ani lezec. Wszystko mnie swedzi.Wzielam prysznic i poszlam spac na chwile.Czuje sie lepiej ale boli mnie kosc ogonowa i ledzwie.
Przepraszam, ze znow sie zale :zawstydzona/y:

reklama
Ewaelinka, Caltha, Naktusia trzymam za Was kciuki!!!! I oczywiście za Kami...

Oby jutrzejszy dzień był pełen dobrych wieści mimo wszystko...

Do góry