reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ochłonęłam trochę z tych emocji. Z tego wszystkiego jakieś dziwne skurcze miałam po południu.
Jutro mam wizytę u gin z USG. Zobaczymy, czy moja szyjka jeszcze istnieje :)

Natkusia, trzymam kciuki. Też obstawiam, że jutro powitasz Wojtusia :)

reklama
Naktusia Kochana zaciskam kciuki za Was!!!! I czekam na wieści!!!

Caltha współczuję wyniku - rzeczywiście marnie wygląda, pewnie już się pakujesz - tulę!!!

Ja po ctg ---troszke zalamana ..znowu wyszly skurcze -dwa spore i jeden maly --ciekawe co mi jutro rano powiedza
Do tego cos mi sie krecinka w glowie :-/
Zaraz sie myje i zmykam spac -moze sie uda przespac ta noc

Widze ze juz pomalu wszystkie wkraczacie w skurcze i az zazdroszcze ze jestescie licznikowo dalej -u mnie wszyscy obstawiali ze urodze przed 15 ,a to juz jutro :-) takze chyba przekrocze ta date w dwupaku ....

Dziewczynki trzymajcie sie dzielnie !!!!!!
Moze jak mi sie uda wydostac do domu to bede w stanie zaczac normalnie pisac a raczej odpisywac -narazie ten caly zamet mi na to nie pozwala ...kupilam dzis krzyzowki i wpisalam az 3hasla hahah (porazka)....

Spokojnej nocy !!!!
Natkusia &&&
Caltha &&&& bardzo mocno zaciskam !!!!!!

Natkusia - jak diagnoza się potwierdzi, to pewnie jutro bedziesz już po wszystkim... niewydolne łożysko to nie żarty... dobrze, że poszłas dziś na tą kontrol
Caltha- za Ciebie tez trzymam kciuki, tak wysoki wynik bialka tez nie bezie wskazaniem do rozwiązania ciąży?
Madison ja wiedzialam, że o Czartoryskiej piszesz... ;-)

ja dziś 3 godziny na dzialce spędzilam, dotleniłam synka i siebie, nazbieralismy 6 wiader moreli i nic mnie nie boli..... ja cie.... jak leżalam i bralam leki, to ciagle coś bolało, teraz jak mam więcej ruchu, to jest ok

Natkusia- trzymam kciuki i czekam na wieści.
Caltha- za Was też mocne &&

Madison- czekam z niecierpliwością na relacje z jutrzejszego dnia. Na pewno będzie wyjątkowy!
Ewaelinka- widzę,że to często się zdarza,że dają znacznie krócej,a później dzieć aż nie chce wychodzić. Ty się namęczysz bido nasza,ale w wielkim celu. I już niedługo!
Ja dziś czuję się przez Was ciut pominięta,ale cóż-nie można być zawsze gwiazdą :-p:tak:

Jestem sobie w pracy. Jeszcze tylko 1h i do domku. Ale dzisiejsza temperatura dała mi do wiwatu. A jak patrzyłam na pogodę na 16 dni to do 29.07 ciągle taki skwar... Chyba zacznę chodzić w kasku co by sobie głowy nie rozbić.... Ale za to M się nieco przejął moim samopoczuciem ;-)

Hej.
Ktg, Usg zrobione. Mały troche ospały, skurczy brak.
Przeplywy na granicy, lozysko juz dojrzale ale podobno dramatu nie ma.. takze ciagła kontrola :tak:
Najgorzej z tymi cukrami. Jutro ma byc mój gin to sie dowiem ale juz mowili o tescie Oct. Maly wazy 2700g takze dobrze.
No i zostaje do rozwiazania i bez Wojtusia juz nie wyjde.

Dziekuje za &&&&&!
Jutro bede Was ogarniac :*

Natkusia, ważne,że jesteś pod kontrolą! No i bez Wojtusia po drugiej stronie brzuszka - nie wychodź!!!! Aaaa, ale emocje - porody stają się takie realne!!! :-D:szok::-D

Caltha, czyli jutro masz wizytę?

Gorgusia :-* :-* :-*
Ja jestem myslami z kazda z Was i kazda skrupulatnie czytam !!!! Ale tu caly cxas ktos przerywa ,a jak juz ladnie naskrobie to mi zjada posta pieronski telefon
Kurde polozylam sie i znowu odczuwam bolesne skurcze ,,narazie nie zglaszam odczekam moze zaraz przejdzie :-/

natkusia, caltha- trzymam kciuki:tak:

Ja , jaka mialam koszmarna nic to sie wyzalilam rano:sorry:Dalej czulam sie zrabanie, jak na kacu i dalej nawiana. To chyba przez ta pogode normalnie nie moglam nad soba zapanowac. Dzisiaj mialam ezgamin z jazdy ale wewnetzny :baffled: Masakra , w tym stanie nie powinam wsiadac do auta, oczywiscie narobilam tysiac bledow , powiedzial, ze dzisiaj to katastrofa :confused2:ale mi go zaliczyl. Nie chcialam , bo ja musze byc zadowlona z jazdy i pewna ale , powiedzial, ze mam zaliczyc teorie i jeszcze sobie pojezdzimy, ze ogolnie nie jest zle, no ale dzis zly dzien mam.
Wrocilam do domu i tak sie zle czulam, ze zaczelam mowic , ze rodze :no: wszystko mnie boli, ani usiasc ani stac ani lezec. Wszystko mnie swedzi.Wzielam prysznic i poszlam spac na chwile.Czuje sie lepiej ale boli mnie kosc ogonowa i ledzwie.
Przepraszam, ze znow sie zale :zawstydzona/y:

reklama
Ewaelinka, Caltha, Naktusia trzymam za Was kciuki!!!! I oczywiście za Kami...

Oby jutrzejszy dzień był pełen dobrych wieści mimo wszystko...

Do góry