reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Angie , Wkasia a mnie sie zdaje ze macie szyjki bardziej ukrwione i stad te slady krwi..ja jak bylam w szpitalu to przy kazdym macanku pani doktor lecialo ze mnie...kobiety są takie niedelikatne:) no i wlasnie wtedy stwierdzili ze mam szyjke mocno ukrwioną i to z tego...o dziwo jak mnie mój gin bada to nic takiego sie nie dzieje:)
dlatego ja bym moze i mogla zaczac z mezem igraszki ale przez ta moja szyjke mam stracha....

ja sie zbieram dziewczynki, milego dnia:)

reklama
A tu takie zakłady odchodziły kto pierwszy ;)) wiedziałam, że spotka to kogoś kto nie jest brany pod uwagę :)))

Rzeczywiście w zakładach mielismy inne typy.
Maćku gratulacje. Mocno się dzidzia pospieszyła?Właśnie doczytałam. Termin na 4 sierpnia.

Ja właśnie skończyłam sprzątanie i prasowanie. Obiad się piecze(dziś golonka z kapustą w piwie,więc mąż będzie się cieszył) i już mam wolny weekend.

Witam sie sobotnio z kuchni :-)
Na początek Macku Gratuluje !!!!!

Pozniej cos wiecej napisze bo z tel nadaje a same wiecie jak to sie pisze.

Mnie na noc jakies okropne swedzenie dopadlo i najgorzej ze podwozie zaatakowalo , myslalam ze sie wykoncze bo jakby mnie stado komarow pokasilo . W koncu o 1 w nocy pod prysznicem siedzialam jakis plyny do hig. Intymnej gucio dawaly ale na szczescie mialam jeszcze taki z biedrony i on o dziwo pomogl . I doznalam olsnienia ;-) przez rok od urodzenia J stosowalam ta biedrinkowa intime i nie mialam zadnych oroblemow teraz od poczatku ciazy stosuje jakas nowosc gine intima . Kurcze moze ja uczulona jestem :-/
Potem w nocy pare razy sie budzilam i z przerazeniem bieglam do toalety bo mi sie wydawalq ze cos ze mnie leci . Ale bylo ok. Oj jakie bylo moje zaskoczenie jak na przescieradle slady rano zobaczylam . Na razie jest ok nawet targ zaliczylam juz. Oj jak ja lubie zapach swiezych warzyw ... Teraz na kuchni pomidorówka sie robi i wisienki na pierozki czekają :-)

no to z zaskoczenia nas maćku wzięła :) ale sie nie odzywala dawno.
no nic. dziecie calkiem spore wiec pewnie na dniach wyjda ze szpitala.
kupiłam ta książkę "położna" oj fajnie sie ja czyta, a wasciwie pochlania :D

reklama

Maćku
- Gratulację :-)
Izis - przykro mi , że sytuacja u Was niepewna :-(, trzymam kciuki by mąż znalazł nową lepszą pracę . Mój ojciec przechodził dokładnie przez to samo , tyle że to było parę lat temu i huta za dobrowolne odejście proponowała nawet niezłą odprawę i w większości ludzie sami poodchodzili .

Angie - ja w kapciach nie chodzę i biorę klapki pod prysznic i japonki też takie gumowe , nie chce kupować czegoś tylko na chwilę .

Natkusia - rozumiem Twoją irytację , najpierw człowiek leży by wcześniej nie urodzić a jak już może to nic się nie dzieję .. &&&&&&&&żeby Cię szybko ruszyło ;).

Asiołek - Gratuluję zakupu :tak: , moja kuzynka ma zafirę i bardzo sobie chwali , oby się dobrze jeździło !

Kahaka - gratuluję :)

Stokrotka- w takim razie trzymam kciuki byś dała radę do czwartku .

Gorgusia - Ty to jesteś cała ze stali ;)

ja dziś mam prawdziwy dzień dziecka , córka dała mi pospać do 9.30 , szok , pierwszy raz w życiu tak długo spała , teraz towarzystwo wybyło do zoo a ja nie robię nic i aż się głupio z tym czuję :) , nie jestem przyzwyczajona .
Odebrałam wyniki na GBS i jest dodatni :( , czyli mam

- paciorkowca
- ureaplazmę
- stare łożysko
- i żeby tego było mało wysoki ALP

już się boje robić jakiekolwiek badania bo nie wiem co jeszcze się może do mnie przyczepić …

Do góry