reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Angie , Wkasia a mnie sie zdaje ze macie szyjki bardziej ukrwione i stad te slady krwi..ja jak bylam w szpitalu to przy kazdym macanku pani doktor lecialo ze mnie...kobiety są takie niedelikatne:) no i wlasnie wtedy stwierdzili ze mam szyjke mocno ukrwioną i to z tego...o dziwo jak mnie mój gin bada to nic takiego sie nie dzieje:)
dlatego ja bym moze i mogla zaczac z mezem igraszki ale przez ta moja szyjke mam stracha....

ja sie zbieram dziewczynki, milego dnia:)

reklama
A tu takie zakłady odchodziły kto pierwszy ;)) wiedziałam, że spotka to kogoś kto nie jest brany pod uwagę :)))

Rzeczywiście w zakładach mielismy inne typy.
Maćku gratulacje. Mocno się dzidzia pospieszyła?Właśnie doczytałam. Termin na 4 sierpnia.

Ja właśnie skończyłam sprzątanie i prasowanie. Obiad się piecze(dziś golonka z kapustą w piwie,więc mąż będzie się cieszył) i już mam wolny weekend.

Witam sie sobotnio z kuchni :-)
Na początek Macku Gratuluje !!!!!

Pozniej cos wiecej napisze bo z tel nadaje a same wiecie jak to sie pisze.

Mnie na noc jakies okropne swedzenie dopadlo i najgorzej ze podwozie zaatakowalo , myslalam ze sie wykoncze bo jakby mnie stado komarow pokasilo . W koncu o 1 w nocy pod prysznicem siedzialam jakis plyny do hig. Intymnej gucio dawaly ale na szczescie mialam jeszcze taki z biedrony i on o dziwo pomogl . I doznalam olsnienia ;-) przez rok od urodzenia J stosowalam ta biedrinkowa intime i nie mialam zadnych oroblemow teraz od poczatku ciazy stosuje jakas nowosc gine intima . Kurcze moze ja uczulona jestem :-/
Potem w nocy pare razy sie budzilam i z przerazeniem bieglam do toalety bo mi sie wydawalq ze cos ze mnie leci . Ale bylo ok. Oj jakie bylo moje zaskoczenie jak na przescieradle slady rano zobaczylam . Na razie jest ok nawet targ zaliczylam juz. Oj jak ja lubie zapach swiezych warzyw ... Teraz na kuchni pomidorówka sie robi i wisienki na pierozki czekają :-)

no to z zaskoczenia nas maćku wzięła :) ale sie nie odzywala dawno.
no nic. dziecie calkiem spore wiec pewnie na dniach wyjda ze szpitala.
kupiłam ta książkę "położna" oj fajnie sie ja czyta, a wasciwie pochlania :D

reklama

Maćku
- Gratulację :-)
Izis - przykro mi , że sytuacja u Was niepewna :-(, trzymam kciuki by mąż znalazł nową lepszą pracę . Mój ojciec przechodził dokładnie przez to samo , tyle że to było parę lat temu i huta za dobrowolne odejście proponowała nawet niezłą odprawę i w większości ludzie sami poodchodzili .

Angie - ja w kapciach nie chodzę i biorę klapki pod prysznic i japonki też takie gumowe , nie chce kupować czegoś tylko na chwilę .

Natkusia - rozumiem Twoją irytację , najpierw człowiek leży by wcześniej nie urodzić a jak już może to nic się nie dzieję .. &&&&&&&&żeby Cię szybko ruszyło ;).

Asiołek - Gratuluję zakupu :tak: , moja kuzynka ma zafirę i bardzo sobie chwali , oby się dobrze jeździło !

Kahaka - gratuluję :)

Stokrotka- w takim razie trzymam kciuki byś dała radę do czwartku .

Gorgusia - Ty to jesteś cała ze stali ;)

ja dziś mam prawdziwy dzień dziecka , córka dała mi pospać do 9.30 , szok , pierwszy raz w życiu tak długo spała , teraz towarzystwo wybyło do zoo a ja nie robię nic i aż się głupio z tym czuję :) , nie jestem przyzwyczajona .
Odebrałam wyniki na GBS i jest dodatni :( , czyli mam

- paciorkowca
- ureaplazmę
- stare łożysko
- i żeby tego było mało wysoki ALP

już się boje robić jakiekolwiek badania bo nie wiem co jeszcze się może do mnie przyczepić …

Do góry