reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Gorgusia mój P też ostatnio wyznaje maksyme "co masz zrobić dziś zrób jutro" a ja mam go ochotę udusić gołymi rękami :wściekła/y::wściekła/y: Współczuję tak ciężkiego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
A mój wyznaje maksyme " jak jesteś w domu to na pewno nie po to by odpocząć" i to co,że dziś pracowałam od 9 do 21 jutro też i cały przyszły tydzień podobnie. Jeśli nie urodze w tym tygodniu,a nie urodze to jestem twardziel.

Oj jesteś twardziel i podziwiam Cię za siłe i cierpliwość. Aż mi czasami głupio jak narzekam, że nie mam na coś siły mimo, że nie pracuję.

Ja sama na wieczór nie w sosie, więc tule was wszystkie i życzę, by może chociażby jutrzejszy dzień należał do bardziej udanych i spokojnych.

Asiołek autko super, wielkie gratki. Odpocznij sobie teraz trochę bo dużo tych ekscytacji miałaś :tak:

Wybaczcie, że ja jak zwykle nie odniose się do Was z osobna.. nie chcę by żadna też czuła się pomijana, od dawna mam po prostu z tym problem jak nie siedzę częściej.. no nie mogę ogarnąć i tyle :-(

A ta sąsiadka co w nocy rodzić pojechała, to wracamy z koników po 18 a ona już w domu, super wygląda, nawet nie na zmęczoną.. tak szybko wyszła.. tu jest fajnie pod tym względem.. ale też od razu widać, że ona sn rodziła, bo jakieś śmiecioki zbierała sprzed domu :-D

A i dziś mała mi prawie z konia nie runęła podczas skakania. Na szczęście się przykleiła do szyi konia i w rezultacie zamiast się wystrachać to się śmiechała, więc dobrze. Wiadomo, że w końcu spadnie, zawsze jest ten pierwszy raz, ale może poczeka aż mama kamizelkę kupi :-D

Widzę, ze duzo z nas miało ciezki nastroj w piatek. Moze cos w powietrzu wisiało i juz :)

Ja odciagam mleko. Lezalam sie M obudzić o północy, bo zasnelam z synkiem. Jak teraz odciagne to do 8-9 moge poleniuchowac w temacie.

Spać mi sie chce, a tu za kilka dni bedzie wstawanie i i północy i o 3 i o 6... Tego sie boje bardzo. Ten masakryczna stan niewyspanie przez pierwsze miesiące. U mnie bez szans, ze male szybko zaczną przesypiac noce, bo na pewno karmienie 24/7 bedzie jakis (dłuższy) czas obowiązkowe.

Madison- Anielka pisała że przy swoich chlopakach nawet jest wyspana ;-) Będzie dobrze :-*

U nas leje potwornie! M jedzie na integrację do Kazimierza ze swoimi dzieciakami z klubu a tu taka lipa. Aż mi go szkoda :-(
A mnie mdli.... Na 11 do pracy....

Boze dziewczyny was nadrobic to jest amba ;)
Ja wczoraj wybralam sie na szoping do galerii. Obkupilam siebie w koszulke i leginsy, m w spodenki i koszulki, a malutkiemu zakupilam butelke z AVENTU iemulienty do kapieli.. ;)
jakos boje sie.. nie wiem co zrobic jak zacznie sie porod... jechac na ip do szpitala czy od razu na oddzial biec?

Dzień dobry:-)
Ależ Wy wczoraj na wieczór pomarudziłyście. Mam nadzieje, że dzisiaj humorki Wam już dopisują. Mamy w końcu weekend :-) Niewiele to zmienia jak się nie pracuje, ale zawsze jakoś fajniej brzmi niż np. poniedziałek:-)
Wstaliśmy z mężem o 6:00. Zostałam przyjemnie obudzona kawusią do łóżka. Mąż już pojechał do rodziców pomagać w remoncie, ja czekam na swojego tatę, bo ma mnie zabrać do siebie :-) Tak więc dziś każde u swoich rodziców siedzi. I fajnie:-) Jutro mamy swoją pierwszą rocznicę ślubu:-):-):-)

Czesc dziewczyny

U mnie wczoraj tez parszywy mastroj i 3/4 w lozku.. dzisiaj chyba nie lepiej :sorry2:

A jak zobaczylam na liczniku skonczone 38tc to mam dosyc..
Mialam nie dotrwac.. mialam juz malego tulic i co? Psinco :-( nawet pelnie dzisiejsza mam gdzies..
Ta ciaza dala mi tak w kość, że mam juz dosyc i marze o porodówce.. a znajac moje szczescie to skonczy sie na wywolywaniu.. extra :sorry2:
To sie wygadalam..

SIERPNOWA na koncowce to coraz czesciej parszywe nastroje..

MARTUŚKA ee to zakupy udane :tak:

GORGUSIA ojj Ty to masz przerabane.. robot nie kobieta! Dzielna babka jestes :*

MADISON kazda z nas bedzie wstawac w nocy :tak: jakos damy rade

LILITH dobrze, że malej nic sie nie stalo!

ASIOLEK Anoo cudna fura!!

CARINE przeslij jeden dżemik :-) mi sie w tym roku nie chcialo..

MISIURA ojj to bylo goraco :tak: dobrze, że juz po hehe

MONIA witaj w klubie, tez mam dosyc..

FIUFIU czasami łzy pomagaja..

Lece robic sniadanie bo moj pierworodny wola..

Mimo wszystko milego dnia!

reklama
Dzień Dobry! Korzystajmy z ochłodzenia, bo w tygodniu ponoć znowu wracają upały.

Ja też odliczam dni do środowej wizyty. Tyle na niej bedzie się działo.

Miłego i spokojnego dnia Wam życzę. Postaram się do Was jeszcze zajrzeć.

Do góry