WKasia
Fanka BB :)
Moja córka znowu pojechała na wakacje. Spontanicznie, więc ciekawa jestem kiedy pożałuje. Tym razem wyjechała do męża kuzynki(cały tydzień jej synek był u babci obok nas,ale całe dnie spędzali razem). Największy problem jest w tym, że my u nich ostatni raz byliśmy z 2-3 lata temu(mąż nie bardzo lubi kuzynki męża i tak jakoś im się ścieżki rozminęły). W ostateczności mają Agatkę podrzucić do mojej siostry, bo mieszka niedaleko a do niej jeździmy częściej. Byle do niedzieli. Aż zła jestem, bo jak tylko zaczęły się wakacje moja córcia ani jednego dnia nie spędziła tylko ze mną:ciągle albo ktoś jest u nas,alboona gdzieś jedzie.Chyba nawet jestem trochę zazdrosna,bo wiem,że jak się malutka urodzi nie będę miała tyle czasu.
Cały dzień czekałam na kuriera, bo ma mi przywieść chemię do basenu i nie przyjechał. Za chwile mi woda zielona się zrobi, bo przez weekend nie dowiozą a nie mam już nic.
Ewaelinka kolacja całkiem fajna(i znów widać,że to nie PL)
Magda ja już porodowych programów nie olądam. Pzed ciążą lubiłam, teraz natomiast nie mogę na to patrzeć
Sierpniowa ta poduszeczka(typu jasiek) i gumka do włosów jest u mnie wymagana w szpitalu(ale ja nie wiem,czy ta podusię zabiorę.)
Asiołek gratuluję autka
Cały dzień czekałam na kuriera, bo ma mi przywieść chemię do basenu i nie przyjechał. Za chwile mi woda zielona się zrobi, bo przez weekend nie dowiozą a nie mam już nic.
Ewaelinka kolacja całkiem fajna(i znów widać,że to nie PL)
Magda ja już porodowych programów nie olądam. Pzed ciążą lubiłam, teraz natomiast nie mogę na to patrzeć
Sierpniowa ta poduszeczka(typu jasiek) i gumka do włosów jest u mnie wymagana w szpitalu(ale ja nie wiem,czy ta podusię zabiorę.)
Asiołek gratuluję autka