reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Kochane jestem szczęśliwa... I DZIĘKUJĘ ZA CIERPLIWOŚĆ :) I KCIUKI ORAZ DOBRE FLUIDY :)))))

Padłam... siedzę na kanapie a oczy same mi się zamykają :)))) wszystkie czynności domowo praktyczne odkładam na inny dzień... dużo wrażeń :)
Dzięki temu wszystkiemu uwaga w końcu nieco została przekierowana na inne tory :) Chociaż skurcze wciąż są ze mną ;) i nospa ;)
Ściskam Was cieplutko i chyba zasnę :)

Asiolek ciesze sie razem z Toba !!!!!!!!i gratuluje :-*

Ja juz po wizycie -dostalam przyjaciela w postaci tego aparatu fo mierzenia cukru i wiele wiadomosci w glowie ,,,,,chca obnizyc cukier przez weekend !!!!jak sie nie uda od poniedzialku insulina :-(
Myslalam ze jak ma sie cukrzyce to ona w moczu tez wychodzi ,ale chyba tak nie jest -zreszta ja juz nie wiem jak to jest ,ale musze sie postarac dla mojej coreczki !!!!
Ludzilam sie ze moze na weekend mnie wypuszcza ,ale jak napomknelam to dostalam w zamian znaczace spojrzenie ,,,,,zaraz kolejne ctg
Tak mi tego wszystkiego nawalili ze brak mi dnia hahaha
Dziewczyny co to znaczy ze na dole jestem bardzo miekka -bo to nowe okreslenie jakie doszlo po fotelu lotniczym a net mi slabo chodzi i nie chce mi sie googlowac :-/ ma ktoras tak ?
Pragne sie juz polozyc by Was nadrobic :-)

Ja juz dostalam dietetyczna kolacje ;-(
Nie wiem czemu moj wvzesniejszy post dopiero teraz sie wrzucil takze przepraszam za jeden po drugim

Załączniki

• 1405092591825.jpg
    1405092591825.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 76
Dopiero co udało mi się Was nadrobić z dnia dzisiejszego, ale na odpisywanie czasu mało.

Ewaelinka...dziwnie z tą cukrzycą na koniec, że wczesniej nie była wylapana, ale najważniejszeże wszystko monitorują i działają jak trzeba. Szkoda tylko, że musisz w szpitalu leżeć. Mimo dobrych warunków to jednak szpital.

Asiołek...gratuluję samochodu.

Madison...podobnie jak większość uważam , że dycyzja o pozostawieniu jeszcze dziewczynek w szpitalu była jak najbardziej ok, przecieżTy tez musisz być gotowa. Nie smutkaj się. Dotrzecie się z tą laktacją szybciutko, zabierzesz maleństwa do domu i juz nie będziesz miała czasu na myślenie;)

Anna...sen jak to sen, czasem bywa abstrakcyjny. Mama jak to mama. Jest tylko jedna i się jej nie wybiera;)

Kaspian, Carine.. Gratki z 36tc.

My z kotem przechodzimy do kolejnych punktów z listy, którą umieszczalam wczesniej. Szczerze mnie juz nienawidzi. Na szczęście rana ładnie sie zarasta i włoski się pojawiają. Gorzej z sikaniem do kuwety, bo teraz robi na granicy. Posiadanie siusiaka jednak buło zaletą. Muszę mu kupić jakąś większą chyba.

Dziś ostatania noc z psiapsiółą. Miałyśmy pójść do kina, zdecydowałyśmy się na shoping. Biedna w planach miała obejść pól centrum w wyznaczonym czasie i trochę się zdziwiła , że nawet do Chmielnej nie zdążyłyśmy się dotoczyć. Taki ze mnie turbo ślimak :)
W planie za to " zielona noc", czyli jakieś filmy, piwo bezalko i gadki conajmniej do 22;)

Ostatnia edycja:
Asiołek no to trzeba opić, żeby dobre się sprawowało, podobno:-D Gratuluje i oby dobrze służył.
Ojaka też nie lubię spać w dzień, bo normalnie wstaję jakaś taka bez kija nie podchodź.:szok: Ale zmęczenie robi swoje i drzemka zaliczona.
Ewaelinka ja dokładnie nie wiem co z tą miękkością, bo ja do niedawna byłam twarda, długa i zamknięta:szok:. Myślę, że szyjka już gotowa.

A ja siedzę i się nudzę, trochę się ochłodziło jest 26 stopni i mało słońca, to już lepiej, chłopaki moje pojechali ponurkować, a ja wrąbałam 1/4 arbuza i znalazłam zachomikowane przez syna chrupki o smaku zielonej cebulki popiję pepsi i będzie dobrze. Takie małe grzeszki.:-D

Cześć dziewczyny,

Ja dzisiaj spędziłam pól dnia na zakupach i ledwo żyje. Coraz ciężej mi sie chodzi i kołki mnie łapią. Jazda rowerem juz chyba tez odpada, bo za bardzo na pecherz uciska mnie wtedy. Chyba pozostaje mi tylko zalec na kanapie ;) Co do lisci malin to mi ta herbata smakuje :) pije juz od 2 tygodni codziennie po 2 kubki.

Asiolek - no fajna, fajna fura

Ewaelinka- nie jest najgorsza ta kolacja :)

reklama
Oprócz liści malin, masowaniu krocza , to ja jeszcze w moich materiałach znalazłam olej z wiesiołka, który wpływa właśnie na miękkość szyjki.
ImageUploadedByForum BabyBoom1405093625.906902.jpg

Ewaelinka, chodzi o to, że jak szyjka miękka to szybciej się skraca i rozwiera.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405093625.906902.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405093625.906902.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 51
Do góry