reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek tylko tam ostrożnie;) Cieszymy się razem z Tobą;)
Angie dziękuję za przywitanie;)
Madison waga dziewczyn bardzo pocieszająca;)
Carine sama jestem ciekawa kiedy dane będzie mi cieszyć się maleńką;) Choć jeszcze w środę szok i płacz...
Izis no tak trzeba sprawdzić;) My dziś kupilismy pozytywkę- projektor- lampkę;) Oczywiście od razu testowaliśmy ( udając nawet płacz dziecka- bo ma czujnik, który w momencie gdy dziecko się wybudzi, ma ponownie ją uruchomić:p ). Już z mężem się zastanawialiśmy, czy to czasem te ' gadżety' i dopłacanie do rzeczy disneyowskich to dla Hani czy dla nas.

Wizyta u dentysty ok- miałam ukruszony malusi kawałek ząbka a teraz jest pięknie zrobiony;)
Przede mną 3 dni z mężem- pilnowaczem:p Musimy teraz wszystko RAZEM !!! Ale na razie same przyjemnosci- zakupy, obiad na mieście, dzialeczka ( ja leżakuje na huśtawce, mąż kosi etc) ;)
Teraz mam wyjście:
1 urodzić
2 przekonać go przez te 3 dni, ze mogę zostać sama.
W przeciwnym wypadku pilnowania ciąg dalszy...

reklama
Mam pytanie o liscie malin
czy one musza byc suszone?mam na ogrodku maliny i one maja liscie;)))(tyle,ze niesuszone;)) i czy taka herbatke tez mozna pic?

Sierpniowa a ile tak filizanek można na dzien wypić?
Asiołek gratuluje zakupu:):) niech sie dobrze prowadzi:-)

ja byłam na lodach nad jeziorkiem z moimi chłopakami :) w końcu mogłam wyjść bo mąż wolne ma, sama się boje ruszać, bo z moimi omdleniami to różnie bywało a teraz pogoda jest jaka jest więc wolę nie ryzykować

Hej
Czytam Was od rana ale co mam pisać to muszę wyjść :-(teraz wreszcie mogę leżeć i doczytać do końca ;-) trochę jestem zła, bo mąż wziął auto do warsztatu, miał je zrobić na wczoraj a dziś dzwoni, że będzie dopiero na poniedziałek bo "siusiaki" któym dał kompresor od klimatyzacji do naprawy dopiero się zorientowali, że nie mają części :wściekła/y: i zostałam na weekend (gdzie mam wyjazd) z tym swoim małym matizem :-(
W dodatku od rana jestem na dwóch tostach. właśnie zajadam ciasto drożdżowe z wiśniami a w piekarniku dochodzi lazania. głodna jestem jak wilk

Fiufiu Twój Jasio jest niesamowity. już za życia święty :-D a Wasze nocne rozmowy z Gorgusią poprawiły mi humor od rana

Anna ja też miewam takie dziwne sny, ale Twój to już w ogóle :-)

WKasia ja do szpitala pokupowałam właśnie te małe kosmetyki z rossmana :-) liczę, że długo mnie trzymać w tym szpitalu nie będą ;-)

Natkusia to ja też trzymam kciuki za poród w dzień parzysty

Asiołek i jak auto? chwal się zdjęciami

Madison pięknie Ci dziewczynki tyją! a co do butelek dr Browna (bo kiedyś o nich wspominałaś) to ja dziś w smyku widziałam. co do wyboru to ja już wybrałam :-)

Kaspian no nogi cudo!!! co ja bym za takie oddała :-p

karaiwana ale musisz mieć w domu gorąco :-D

No nic idę popatrzeć jak tam mój obiad się miewa :-D

Cześć dziewczyny :*

Dzień szybko zleciał dzisiaj. Malowaliśmy farbami z Dominkiem :)

Asiołek- gratuluję zalkupu! :tak:

Kaspian- gratuluję 36tc !! Ja już się nie mogę doczekać normalnie. Najlepiej jakby mnie kto uśpił i obudził 14-tego sierpnia :-p

Dziewczyny, bo od kilklu ładnych dni bardzo swędzą mnie stopy. Jak zaznaczyłam na obrazku, w tym miejscu mam zaczerwienione i bąble jak po ugryzieniu komara ( ZAZNACZYŁAM NA CZERWONO). W tych samych miejscach na obu stopach. Natomiast pod wieczór swedzi mocniej zazawyczaj i mam czerwone w tych miejscach jak zaznaczyłam na ZIELONO.

stopa.jpg

Nie wiem od czego to może być ? :confused:

Załączniki

• stopa.jpg
    stopa.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 53
Co do herbatki z liści malin to mi się wydaje,że chyba muszą być suszone,ale pewności nie mam.
Ja od tygodnia ją piję,tzn do tej pory wypiłam może 3 razy. W smaku jak to herbatki zielone.Zawsze można lekko posłodzić albo soczku dolać.
Gdzieś wyczytałam żeby pić 1 dziennie.

Asiołek super! gratulacje!

Czesc dziewczynki

Ja mam dzisiaj slaby dzien.. ciagle chce mi sie spac i jakos zero apetytu.. ojj średnio

Herbata ma byc z suszonych lisci malin ale one są podobnk specjalne.. mozna je kupic w aptece albo sklepie zielarskim.

ASIOLEK gratuluje i czekam na foto fury!

MARTYNA nie pomoge z tym swedzeniem..

MADISON waga dziewczynek super :-)

Przepraszam.. nie mam sil na wiecej :sorry2:

ciekawe co z KAMI eh..

20140711_160259.jpg20140711_160524.jpg20140711_160639.jpg

:))))))))))) oto ona Moja Zafirka :)))) 7 osobowy automat ;))) moje pierwsze auto :)))))))

Załączniki

• 20140711_160259.jpg
    20140711_160259.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 82
  • 20140711_160524.jpg
    20140711_160524.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 83
  • 20140711_160639.jpg
    20140711_160639.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
Asiołek i jakie dziewczyny na zdjęciu szczęśliwe! Ślicznie!

Natkusia ja też mam dziś taki dzień. Miałam sprzątać, a skończyło się tylko na powycieraniu kurzów i umyciu łazienek. A gdzie tam odkurzanie. Chyba zostawię na jutro. Oczywiście drzemkę zaliczyłam, ale ja do spania w ciągu dnia nie jestem przyzwyczajona,bo po przebudzeniu czuję się gorzej niż przed. Cały dzień sobie tym rozwalam.

reklama
Asiołek fura fajna:) Widzę ,że pierwsza przejażdżka już zaliczona :):):)
ojaka mam tak samo, też w dzień spac nie lubie,może mi sie ze 2 razy w tej ciazy zdarzyło..ale potem czułam sie okropnie

Do góry