reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

balony-i-serpentyny_74332.jpgbalony-i-serpentyny_74332.jpg
KUPIŁAM SAMOCHÓD !!!!!!!!!!!!
zdjęcia wkleję za 2-3 godzinki :))))

Ewaelinka przykro mi z powodu cukrzycy...
Dziewczyny coraz więcej Was donoszonych - to cieszy :))))
Madison smutki w kąt bo zabraknie Ci energii - tulę!!!!

Załączniki

• balony-i-serpentyny_74332.jpg
    balony-i-serpentyny_74332.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ulika, haha się uśmiałam :D

Asiołek cieszę się z Tobą :)

Karaiwina pokaż wózek!

My obiedzie, leżakowania ciąg dalszy. W końcu mi waga trochę skoczyła, wooow - 61 kg i 96 cm w pępku, szał.

Witam sie. Agula ja tez biore cienki satynowy szlafrok, bo taki mam, a w grubej frocie nie zamierzam sie parzyc. Ktos tu pisal ze my sierpniowki a niektorym sie spieszy w lipcu sie rozpakowac. Ja mam termin 11.08.ale ze bedzie cc, to marzy mi sie ten 1.08., bo do 4.08.- nastepny poniedzialek chyba nie dociagne. Ale cos czuje, ze mi gin ustali cc na ten ostatni tydz.lipca. Moja mama ma urodziny 28.07.wiec mialaby prezent. No ale ja bym jednak ten sierpien wolala. A tak poza tym ja juz po obiedzie. Dzis byl boef strogonow, bo ja miecho musze przez ta pieprzona anemie. Ale dobre bylo. Objadlam sie ;). Poza tym trzymam kciuki za nasze szpitalne, a za wywolujace- szybkiej akcji!

Gratulacje Asiołek! oby sie sprawował!
Anna - dzięki, została mi jeszcze cukinia to chyba rzeczywiście dokroję i będzie jak znalazł na pierwsze dni po porodzie z zamrażarki :)

ASIOLEK - hip hip hurrrrra!!!
Gratulujemy!!!!!!! :)

EWAELINKA - chyba cos nie doczytalam, ale teraz potwierdzili Ci cukrzycę?????? O raju, to sie porobilo. Dobrze, ze wychwycili.
Twoja mała duża zawsze była prawda?

Choć tutaj w szpitalu przekonałam sie, ze przy cukrzycy dziewczyny tez rodzą maluchy poniżej 2,5kg wiec różnie to wszystko wpływa na wagę dziecka.

Fiuufiuu - chce zaczac w ten weekend, bo miało byc po zdjeciu szwow i zagojeniu skory, bez strupkow. U mnie rana czysta bez strupkow, ale dałam sobie jeszcze dzien dwa dla pewności i dzis lub jutro chce nakleic.

Kahaka wózkiem pochwałę sie dzis, ale troszkę pózniej, bo póki co nie mam za bardzo możliwości.

Asiołku
to teraz niech Was wozi daleko i bezpiecznie w końcu tak bardzo go pokochałaś, ze jakoś musi sie odwdzięczyć. Na pewno udana z Was para bedzie;-) GRATULUJE!!!

a u mnie panowie w ramach testu rozpalili w kominku i mam wszystkie kaloryfery w domu gorące!!! Aaaa ale jak przyjemnie sie patrzy w ten ogień:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
carine liście malin możesz już od 36 tyg. pić. Ja zaczęłam dzisiaj, ochyda:baffled: Myślałam, że jak w nazwie malina to będzie słodko i przyjemnie....
karaiwina nie widzę Twojego zdjęcia:-(

Był mechanik, auto do holowania niestety, bo przewód paliwowy popękany. Jakby mi ktoś pomógł z tym holowaniem, miałabym dziś wieczorem naprawiony samochód. I tu się w kurwiłam. Poprosiłam brata, żeby to zrobił, ale jemu wielce ciężko dziś. Tak mnie zdenerwował, że aż brzuch mnie boli:angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry