reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Hej,
uśmiałam się z tych pogawędek wieczornych!
Fiu Fiu - Twój Jasio rządzi :-D
Anna, sen wyczesany - realia muszą być inne:-D,

u mnie noc w miarę spokojna, z jedną pobudką na siusiu. Skurcze się wyciszył, Nospa poszła w ruch. Ale miałam już stracha, nawet mój M. nie pojechał na zakupy, tylko prosto do domu wrócił z pracy.

Pogoda w Krakowie koszmarna, pada, pochmurno o dołująco!
Miłego dnia, więcej słonka!
Wrzucę zdjęcie do skończonych 36 tc, tylko się ogarnę. Chyba będzie nas tam dziś więcej. Powinna też dołączyć Caltha - strasznie długo ją trzymają w tym szpitalu - może na weekend wypuszczą?
Kami.. co z Wami?

reklama
Witam. Dzisiaj mam lenia:na obiad wymyśliłam dziś zupę owocową,więc za bardzo się nie napracuję.Muszę tylko zrobić codzienne porządki, kilka pralek wstawić a po południu to wszystko poprasować. Muszę zrobić nalot na Rossman i powoli kosmetyki do szpitala pakować, bo tylko tego mi jeszcze brakuje. Dużych nie chcę brać, bo szkoda miejsca(kupiłam ostatnio w Biedronie kosmetyczkę podróżną a nie jest za duża,więc każda wielkość się liczy).

Ewcol, 17 lipca jest dla mnie znaczącą datą: moja mama ma urodziny, teść ma imieniny a najważniejsze,że właśnie 17 lipca poznałam mojego męża. Szkoda,że nie jestem donoszona, bo byłaby to dla mnie idelna data.

Natkusia, trzymam kciuki za poród w dzień parzysty.
Asiołek udanego zakupu. Niech Ci się dobrze jeździ;-)

Anna sen rzeczywiście masakra. Na pewno Tomcio będzie zupełnie inny:-)
Fiuufiuu, Gorgusia ambitne plany macie,powodzenia

Witajcie ja pozno sie witam bo noc mialam piekna -spalam jak dziecko po tej kroplowce a to podobno paracetamol :-)
Pisalam Wam ze mialam miec test glukozy dzis rano ale go odwolali -cukrzyca potwierdzona !!!!na czczo z palca cukier 108 ((a to juz za duzo ,a po zjedzeniu bulki z serem i kawa (godz po) 179!!!!!
Juz byl u mnie dietetyk przystojniak i mam z nim rozmowe o 11 30 (sam na sam w gabinecie) jej jak mnie bedzie chcial zwazyc to chyba sie spale ze wstydu ;-)
Teraz mam ctg -na porodowce hihihi bo pokoje pozajmowane

Aaa dowiedzialam sie ze ta cukrzyca nie wywoluje skurczy -bo myslalam ze to przez to a juz pytalam druga lekarke i prawda jest taka ze oni nie wiedza czemu je mam !!!!!raduja sie ze mimo tego ze sa silne i bolesne nie otwieraja mnie bardziej caluski i milego dnia

Witam wesołe towarzystwo!

U mnie z porannych wiesci to Natalia ma 2kg! Tyje dziewczyna pięknie. Kami mniej, ok 100g za siostra jest, ale ona ma taka przemianę materii, ze nie bardzo daje nam szanse na podtuczenie szybkie :)

Przyszła paczka od tesciowej z ubrankami dla wczesniakow, moze wreszcie dziewczyny bedą wyglądały elegancko ;)
Czekam na kuriera z butelkami dla wczesniakow.
I musze kupić monitory oddechu, bo bez nich nie odejdę od łóżeczek.

A mi od godziny łzy lecą. Tak mnie chwycilo, ze nie donosiłam, ze nie posluchalam M jak chciał 2h wczesniej jechać do szpitala, a moze by to cos zmieniło.
Nic to, musze przez ten sinusoidalny proces przejść. Dobrze, ze jutro weekend i M. bedzie w domu.

Fiufiu ale mnie rozwalilas ta woda i swietym mezem hehe!:-D

Anna podobno sny takie dziwne w ciazy to norma. Mi sie kiedys snilo ze urodzilam dziecko- kotka lee:confused:

Marlenkus witaj po powrocie ze szpitala:-)

Ewelinka to bedzie randka hihi oby maz sie nie dowiedział;-)

Agula szlafrok satynowy wypas bedziesz elegancka. Ja mam bawelniany cienki i teraz ciut za waski ale jak urodze to sie raczej dobry zrobi.

Madison dziewczyny rosna jak na drożdżach juz nie smutkaj! To dzis wielki dzien chyba tak? Natka i Kami mamy zaplakanej niech choc dzis nie zobaczą !

Dzis sie wyspalam. Chlodno sie zrobilo...tylko na siku 2 razy wstalam i mucha sralucha jakas brzeczala mi rano ale jakos dospalam do 8.40.:-)
Cos bym dzis porobila. Szwendak mi sie wlaczyl. Do galerii mokotow autobusem...hm w sumie to tylko 3 przystanki.:-p Tylko ze deszcze i burze
maja byc:confused:

Wogóle to chcialam wam delikatnie zwrócić uwagę drogie wspoltowarzyszki doli i niedoli że my tu mialysmy byc sierpniowkami a wy sie teraz tak spieszycie co niektore! Ja tam czekam do sierpnia, przynajmniej do połowy:tak:

Ostatnia edycja:
Hej hej

Fiufiu haha dobry Twój mąż :D a Tobie życzę oczywiście, żebyś poszła na ten koncert. Najwyżej House Ci na scenie poród odbierze :D

Ewaelinka, beznadzieja z tą cukrzycą :/ może dlatego Twoja córcia jest taka duża? Udanej randki :D

Madison, a Ty znowu swoje :O teraz i tak nic nie zmienisz! Przecież dziewczynki zdrowe, to najważniejsze :)

U nas dziś w końcu chłodniej! W porównaniu z poprzednimi dniami, to zimno wręcz. Ja jeszcze dziś leżę w miarę grzecznie, ale jutro kończę 37 tc :D

Hej!
Ja dzis wg OM 36 tc skończony, a wiec wrzucam fote na galerie i czekam na zdjęcia Cwikly i Carine, bo Caltha nie da rady pewnie ze szpitala.

Milego dnia :)

To jakie wyliczenia masz na suwaczku, z USG?
Edit: już wszystko wiem. Fajny masz brzusio. A ja mam podobną bluzeczkę tylko czarną w białe paski,

Ostatnia edycja:
kahaka to idziemy łeb w łeb. Też jutro będę cieszyć się 37 tyg.:-)
Byłam na zakupach- natura, stokrotka, pepco, sklep zielarki :-D Wszystko mam pod nosem, więc dałam pięknie radę. Kupiłam w końcu liście z malin i zaraz będę raczyła się naparem :-D W domu postanowiłam w końcu odkurzyć. Zmęczyłam się przy tym strasznie:szok:
No i udało mi się umówić mechanika, przyjedzie do mnie i sprawdzi co z tym moim samochodem się dzieje:-)
Czekam jeszcze na mamę, bo dzisiaj ma mnie odwiedzić:rofl2:
No to tyle póki co :-D

reklama
Do góry