reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ja też o nieludzkiej porze piszę...

Madison dobra decyzja, spokojny start w domowych pieleszach jest bezcenny.

Fjuufjuu zdrówka. I trzymam kciuki za koncert, ja tam myślę, że dotrwasz w dwupaku.
Julian wie, że niedługo pojawi się brat, ale batdziej go interesuje, że jak się pojawi to pojedziemy do dziadków nad morze i, że dostanie od brata wymarzony prezent, dom dla lalek w wersji chłopięcej.

Ewaelinka trzymaj się.

A moja ginekolożka kazała jechać do szpitala jeżeli skurcze są regularne co 20-15 minut i trwają dłużej niż 2 godziny, ból może towarzyszyć, ale nie musi.

Ja wczoraj miałam męczący dzień, wyszłam z domu o 12.30, a wróciłam o 17.30. Nogi weszły mi do d... Do tego miałam jazdy, że wody zaraz mi odejdą...
Mam plan dotrwać w dwupaku do 30.07, może ambitny, zobaczymy w poniedziałek co na to moja lekarka.

Idę po jogurt i banana.

Miłego dnia bez akcji i sensacji.

reklama
Pośmiałam się od razu z rana czytając waszą dyskusję Gorgusia-FiuFiu, no normalnie humorki Wam dopisują :)
Anna - gratuluję skończonego 37! i kobieto ty nie oglądaj przed snem horrorów bo sny masz hardcorowe!

Dzień dobry. Ja już do pracy ogarnięta. Czekam na pobudke Kacperka. Noc spokojna,tylko siku mnie męczyło.

Anna- ale sen... Musisz trochę wyluzować ;-)

Miłego dnia for all....

Pieniądze,sława,blask fleszy myślę,ze i sponsor sie znajdzie jakiś producent cekolu czy innej zaprawy budowlanej

Leżę i kwiczę;) Z wodą święconą też dobre.

Za 28h Mój Chłop znowu będzie ze mną w domku. Stęskniona okrutnie, ale najważniejsze, że wytrwałam.

Ostatnia edycja:
ANNA sny są na odwrót ;-)

MONYA to teraz luz blues.. bierz chlopa w obroty i pomalu na porodowke :-D

GORGUSIA ta koncowka zawsze sie dluzy :sorry2: udanego dnia w pracy!

Ok wstaje robic sniadanie..
Ale leniuch dzisiaj..

Natkusia...codziennie nawijam mu o moich planach i o tym jakie pokładam w nim nadzieje w tym temacie i On chyba trochę boi się wracać;)

Oj dziewczyny ;) To trzymam kciuki za ta wasza pelnie ;) ja bym chciala zeby juz byl ten 37 tc i czuc sie bezpiecznie.. maly napiera mi tak na dol od wczoraj znow.. jakby to juz byl bezpieczny czas to pol biedy ale jeszcze jednak te 10 dni musze wytrzymac ;) i jak to moj wuja mowi "zaciskaj nogi" haha ;)

Fiufiu- ale sie usmialam ;) :-D

reklama
Dziewczyny wielkiii Szacun !!!! Dawno z rana tak sie nie usmialam.:-D:-D:-D

Ja dzis zamierzam robic nic ! Ot i postanowione . Wczoraj ledwo zylam, wieczorem to nawet palcem nie mialam sily ruszyc. A dziś czuje sie jak bym wczoraj w zawodach sportowych startowała. Dlatego dzis laptop i kanapa . Tylko szkoda mi tych dzieci moich bo nudza sie jak mopsy. Myslalam ze choc na tydz do teściów pojada ale oni maja inne plany. A moi rodzice tez ich nie wezma bo pietro nizej mieszkają ;-)

Cholibcia trzeba sie wyprowadzić ;-)

A mi tam sie na porodowke nie spieszy :-) termin na 8.8 data mi sie podoba (z wyplata zgrana) za 2 tyg jak dobrze pójdzie zamierzam sciane w pokoju odswiezyc tak zupelnie na czysto . Moze wreszcie podloge w kuchni zmienimy :p(znaczy m.) A i moze dam rade zamowic te koszule do szpitala :p bo inaczej to chyba z golym tylkiem bede latac.

A tak z innej beczki jak uwazacie : satynowy cienki szlafrok do szpitala to dobry czy marny pomysl ? Pytam bo mam kilka cienkich ale satyna , a bawelniany musze specjalnie kupic i pewnie jak koszule po szpitalu bedzie w szafie miejsce tylko zajmowal .

Kawka dopita ide mala z wanny wyciagac .

Ostatnia edycja:
Do góry